Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan komşu ülkelere mesaj..
Dünya petrol zamları ile çalkalanırken Türkiye’de fiyatlar nasıl sabit tutulacak..
İran’ı savaşarak yenemeyen ABD muhalifleri silahlandırmaya çalışıyor!.
İran Hürmüz Boğazı’nda 10 petrol tankeri vurduğunu açıkladı!.
İran ABD’nin Dubai Başkonsolosluğunu vurdu!.
Savaş açtığı İran Trump’un kâbusu oldu!.
Trump iti geberen askerlerin tabutlarını yayınlamayı yasakladı!.
İran Tel Aviv’i füzelerle vurmaya devam ediyor..
ABD ve İsrail saldırılarında öldürülen 165 öğrenci toprağa veriliyor!.
İspanya Trump’a resti çekti!. İran’ı Vurmak İçin Üssümüzü Kullanamazsın!.
ABD ve İsrail’in İran’a saldırıları ile petrol fiyatları durdurulamıyor..
İran İsrail’in Demir Kubbe’sini deldi, ülke yangın yerine döndü!.
İran Hürmüz Boğazı’nı tamamen trafiğe kapattıklarını duyurdu!.
CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tutuklandı!.
Trump’tan İran’a yeni tehdit: Büyük Dalga Yakında Geliyor..
Amerikan şerefsizliği yine devrede!.
Rusya 3. Dünya Savaşı’nın başlayacağını duyurdu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail, ABD ve İran’a ateşkes çağrısı!.
Katar İsrail ve ABD tarafına geçerek İran’a karşı savaşa dahil oldu..
İran’dan gelebilecek göç dalgasına karşı tedbirler açıklandı..
Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 48 fırladı..
Netenyahu Almanya’da saklanıyor, karısı ve oğlu Miami’de!.
İran ABD ile müzakere masasına oturmayı reddedi!.
Kahpe İsrail 100 bin yedek askeri acil göreve çağırdı!.
İngiltere üslerini ABD’ye açma kararı aldı!.
Saldırılara misilleme yapan İran ABD üslerini vuruyor..
Trump İran’ın 9 donanma gemisini batırdıklarını açıkladı..
ABD Başkanı Trump Hamaney operasyonunun ayrıntılarını paylaştı..
Öldürülen Hamaney’in yerine geçen isim belli oldu..
İran Hamaney’in öldüğünü doğruladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Clinton destekçisi FETÖ popüler teröristlerini Trump’a karşı sahaya sürüyor! Enes Kanter ABD’deki eylemlere katıldı!. (video haber)

Clinton destekçisi FETÖ popüler teröristlerini Trump’a karşı sahaya sürüyor! Enes Kanter ABD’deki eylemlere katıldı!. (video haber)
01.06.2020
A+
A-

NBA’in Boston Celtics takımında forma giyen FETÖ lideri Fethullah Gülen’in manevi oğlu Enes Kanter de George Floyd’un polis şiddeti nedeniyle ölümü üzerine başlatılan protestolara katıldı. FETÖ’cü Enes Kanter, göstericilere destek vermek için orada görünse de; seçimlerde Hillary Clinton’ın kampanyasına milyonlarca dolar destek veren örgütün asıl amacı gösteriler nedeniyle köşeye sıkışan Trump’a ABD’deki ünlü FETÖ’cüleri kullanarak bir darbe daha indirmek.

ABD’nin Minneapolis kentinde polisin boğazını diziyle sıkarak nefessiz bıraktığı siyahi George Floyd’un ölümünün ardından başlayan ırkçılık karşıtı gösteriler 6. gününe girdi.

Mineapolis’te başlayan gösteriler ülkenin her yerine yayılırken, protestocular polis merkezlerini, polis araçlarını ve dükkanları yakmaya devam ediyor.

FETÖ ÜNLÜ TERÖRİSTLERİNİ SAHAYA SÜRDÜ!
Boston’daki gösterilere ise FETÖ’nün de destek verdiği ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in manevi oğlu olarak da bilinen FETÖ’cü Enes Kanter, protestocular arasına katılarak slogan attı. Enes Kanter’in eylemler esnasında, George Floyd’un ölmeden önce söylediği son söz olan “I can’t breathe” (Nefes alamıyorum” sözlerini slogan olarak atması dikkatlerden kaçmadı.

Ayrıca protestolara FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan’ın da katıldığı görüldü. Kasım 2020’de ABD yeni başkanını seçecek. Tam da bu seçim öncesinde Trump’ın karşısındaki isimlerin kampanyalarına milyonlar dağıtan FETÖ’nün, en popüler isimlerini sahaya sürmesi dikkat çekiyor.

CLİNTON DESTEKÇİSİ ÖRGÜTÜN ASIL AMACI TRUMP’A DARBE!
Kanter’in protestoya katılması ve ardından yaptığı bu “değişim” açıklaması akıllara FETÖ’nün, ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’nin adayı olarak yarışan Hillary Clinton’un kampanyasına desteğini getirdi.

FETÖ’nün, 2016’daki Cilonton-Trump arasındaki başkanlık seçiminde Clinton’ı destekleme kararı almıştı. Öyle ki Gülen vakıfları aracılığıyla, Clinton’a ve Demokratlar’a daha önce milyonlarca dolar bağışta bulunmuştu.

ABD’li yayın kuruluşu USA Today, Gülen’e bağlı Türk Kültür Merkezi’nin Başkanı olan Recep Özkan 2015’de Clinton’a 1 milyon dolar bağış yaptığını duyurmuştu.

USA Today ayrıca, FETÖ’nün kaçak “Hava Kuvvetleri İmamı” Adil Öksüz’ün, ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’nin adayı olarak yarışan Hillary Clinton’un kampanyasına bağış yaptığını ifade etmişti. Öksüz 27 Haziran 2014’te, o dönem Hillary Clinton’un başkanlık seçimlerinde aday adayı olması için çalışma yürüten ‘Ready for Hillary PAC’ adlı gruba 27 Haziran 2014’te 5 bin dolar bağışta bulunduğunu yazmıştı.

EVİNDE AĞIRLAMIŞTI
Öyle ki, ABD’de başkanlık seçimlerini kaybeden Hillary Clinton, FETÖ elebaşına “babam” diyen Enes Kanter’i evinde ağırlamıştı. Hillary Clinton, FETÖ’cü Enes Kanter’e “Yemeğe geliyorsun değil mi” diye sorduktan sonra “Hayatında neler olup bittiğini bilmek istiyorum” demişti.

TRUMP TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN EDECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI
ABD’de siyahi genç George Floyd’un polis tarafından öldürülmesinin ardından ABD yangın yerine döndü. ABD Başkanı Donald Trump, Floyd’un ölümü üzerine başlayan protestoları şiddete dönüştürenlerin ANTIFA grubundan olduklarını iddia etti. Trump ANTIFA grubunun terör örgütü olarak tanınacağını duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.