Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD Trump’ın talimatı ile İran’a yeni saldırılar başlattı!.
İran saldırıya geçince ABD’ye köpeklik yapan Kuveyt’i korku sardı!.
“Devlet Yok Ahbap Var” sözü ile milleti galeyana getiren Oğuzhan Uğur tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
Trump ölen ve yaralanan ABD’li asker sayısını kamuoyundan gizliyor!.
Motorine son iki hafta da 10 lira zam geldi!.
CHP’li Başkanın Gezi İhaneti’nde yaptığı alçakça tweetler ortaya çıktı!.
Gazze’de İspanya’nın Dünya Kupası zaferi kutlandı..
2026 Dünya Kupası İspanya’nın oldu..
İran ile ABD arasındaki savaş yeniden alevlenmeye başladı!.
Ekrem’in yaveri Özgür Yeni Parti için patent başvurusu yaptı!.
Yunan siyasetçiden bomba itiraflar: Anadolu da Türkleri Katlettik!.
Bir ülke daha İstanbul Sözleşmesi safsatasından çekildi!.
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
Trump’ın oy oranı seçim kaybettiği seviyeye kadar geriledi..
Felâket palavracısı Oğuzhan Uğur da Ahbap’tan gözaltına alındı!.
IBAN mağdurlarının beklediği 12. yargı paketi Meclis’ten geçti..
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
Kayıp deprem paraları için bilirkişi görevlendirildi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li başkan, Ekrem İmamoğlu’nu yerden yere vurdu!.

CHP’li başkan, Ekrem İmamoğlu’nu yerden yere vurdu!.
03.06.2020
A+
A-

İstanbul’un Bakırköy ilçesi Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, geçtiğimiz aylarda uçuk bir bedelle yardım kolisi hazırlatan CHP’li Ekrem İmamoğlu’na sert eleştiriler getirdi.

Geçtiğimiz aylarda fahiş fiyatta ‘Yardım Kolisi’ hazırlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaştan büyük tepki görmüştü. Bu yardım kampanyasına CHP içinden de sert eleştirel geldi. Video konferans sistemiyle bir canlı yayına katılan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Biz Cumhuriyet Halk Partililerin görevi, eve koli göndermek, para göndermek, reçetesini tedarik etmek değildir. Yoksulluğu bitirmektir” diye konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı destek kampanyasındaki gıda kolisinin fiyatı vatandaşlar tarafından büyük tepki çekmiş; öyle ki İmamoğlu, birçok yerde muadillerinin 50 ile 100 TL arasında değiştiği gıda paketi için 150 TL talep etmişti.

Hazırlanan yardım kolisinin içinde yer alan ürünler ve miktarları “Ayçiçek yağı 1 lt, Makarna 3 paket, Bulgur, nohut, mercimek 1 kğ, Çay 48’lik demlik poşet, Bisküvi, helva, gofret, Salça 1 kavanoz, Zeytin 500 gr, Un 1 kg, Tuz – şeker.”

İmamoğlu’na eleştiri

İmamoğlu’nun halktan topladığı paralarla yaptığı yardım kampanyasına CHP içinden sert eleştirel geldi. YouTube kanalının bir canlı yayınına katılan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu şu ifadelerde bulundu;

“Biz Cumhuriyet Halk Partililerin görevi, yoksulluğu yönetmek değildir. Biz Cumhuriyet Halk Partililerin görevi, yoksullukla mücadele etmektir… Biz Cumhuriyet Halk Partililerin görevi, yoksulluğu bitirmektir… Biz Cumhuriyet Halk Partililerin görevi, eve koli göndermek, para göndermek, reçetesini tedarik etmek değildir… O koşulların oluşmaması için gelir dağlımında adaleti sağlamaktır. Yoksulluğu bitirmektir… İşsizliği bitirmektir. Kısacası üreten Türkiye’yi yeniden fabrikalarını açan Türkiye’yi kurmaktır. Bizim sorumluluğumuz bu.”

Fatih Portakal da sitem etmişti

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, resmi Twitter adresinde İBB’yi etiketleyerek, “İyi bir sey ama! Listeye baktim, bir de listenin değerine. Bedel pahali geldi. Kendi marketime ve 2 de büyük markete sordurdum. Biri “98 TL, diğer ikisi 120 ve 102 TL” dediler. Listede göremediğim bir şey mi var? Ve sizde bu alımları kimler yapıyor? “ serzenişinde bulunmuştu.

Kolonya sabun eklendi

Sosyal medyada gelen yoğun eleştiriler karşısında şoke olan İBB Sözcüsü Murat Ongun, “İBB’nin gıda kolisi üzerinden yapılan tartışmalar üzerine: gıda paketinin yanında sabun ve kolonyadan oluşan ayrı bir hijyen paketi de mevcuttur. İsteyen vatandaş gıda kolisi, isteyen 150₺ maddi destek alacaktır… İBB her daim halkına şeffaf ve kaliteli hizmet verir.” savunmasının arkasına sığındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.