Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sözcü gazetesinin “İsrail ile Ticaret” iftirasına bakanlıktan jet yalanlama!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu..
İstanbul’da ulaşım kaosu!. Özel Halk Otobüsleri kontak kapattı!.
ABD’de iki İsrail konsolosluk çalışanı öldürüldü!.
Bitcoin 110 bin dolara dayandı…
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

PKK elebaşı terörist Murat Karayılan’dan çöküş itirafı! “Bu harekâtlar geçmiştekilere hiç benzemiyor!.”

PKK elebaşı terörist Murat Karayılan’dan çöküş itirafı! “Bu harekâtlar geçmiştekilere hiç benzemiyor!.”
24.06.2020
A+
A-

PKK’nın yayın organına konuşan örgüt elebaşlarından Murat Karayılan, Mehmetçiğin Pençe-Kaplan harekâtı karşısındaki çaresizliklerini, teröristlere “Beni de öldürebilirler” sözleriyle anlattı.

Terörist elebaşlarından Murat Karayılan, saklandığı ininden, kendi yayın organlarına, örgütün içinde bulunduğu tükenmişliği anlatan itiraflarda bulundu.

‘GEÇMİŞTEKİNE BENZEMİYOR’

TSK’nın, 40 kilometre genişlikte tampon bölge oluşturduğunu söyleyen Karayılan, “Haftanin başlangıç. Geçen yıl bir uçtaki Hakurk ve Lelikan’ı aldılar. Bu yıl diğer uç noktaya Haftanin’e kalıcı yerleşecekler ve bu iki ucu birleştirip bize alan daraltacaklar. Nasıl yapacaklar? Derkar’dan Batufa ve Bamerni’ye, zaten Kanimasi içeride kalıyor, sonra Amediye, Derelok, Şeladize ve Sidekan’a kadar gidecekler. Stratejilerini tam açıklamadıkları için ne yapacaklarını bilemiyoruz. Bu harekâtlar geçmiştekilere hiç benzemiyor. Nereyi alırlarsa oraya hemen yol yaparak kendi sistemlerini kurup kalıcı oluyorlar. Bizi bitirecekler” dedi.

HALK DESTEĞİ YOK

PKK elebaşı Haftanin’de 4 gündür yoğun baskı altında olduklarını söyleyerek “Obüsler, uçaklar, casus uçaklar, kobralar her yeri imha ediyor. Öyle bir teknik kullanılıyor ki Haftanin’in her tarafı yanıyor. Böyle giderse Keşan Kampı’nı da alacaklar ve Batufa’ya yerleşecekler. Zaten oraya belirli bir güç yığıldı, kalıcı hale getirecekler. Sipan ve Akrep tepeleri düşerse Haftanin iki parçaya bölünecek. Öyle olunca da Pusağa Vadisi ve Hantur Dağında da kontrolü TSK ele geçirecek. Haftanin’deki gruplarla bağlantımız koptu. Halkın desteğini alamıyoruz. İhbarlar yapılmasın. Ajanlık faaliyetleri çok yaygın. Ben dâhil herkes ölebilir. Eğer devlet Haftanin’i rahatlıkla alırsa, sonrasında Zendura Kampı ve Metina’nın tamamını kalıcı olarak alacaklardır” diye konuştu.

HEDEFLERİ BILIYORLAR

Sabah’ın haberine göre, Karayılan örgütün yok olma aşamasına geldiğini de “Biz artık, geçmişteki gibi her yerde dolaşıp propaganda yapacak durumda değiliz. Yarın bir gün ölebilirim de. Ben dâhil herkes için geçerlidir bu. Çok sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Artık kimseyi örgütleyecek durumda değiliz” dedi.

Mahmur’da çok az sayıda silahlı gücümüz var. Onlar da tehdit oluşturacak ve bir güç değil. Anlaşılan Türk istihbaratı hedefleri bildiriyor. Yalnız bırakıldığımız için Türk devleti Başika’ya yerleşti” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.