Site Rengi

HABER ÖZETİ
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
Kılıçdaroğlu sahaya inip ilk seçim startını veriyor..
Sapkın fenomenin sosyal medya hesabına erişim engeli!.
DEM Parti heyeti Pazartesi İmralı’ya gidiyor..
Melih Gökçek’ten Bülent Arınç’a zehir zemberek sözler!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

28 Şubat zihniyetinin artıkları, AK Partili Özlem Zengin’e sosyal medyada nefret kustu!.

28 Şubat zihniyetinin artıkları, AK Partili Özlem Zengin’e sosyal medyada nefret kustu!.
25.06.2020
A+
A-

Başörtüsü düşmanların hedefinde bu kez AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin var! Zengin’in mecliste dün akşam genel kurulda gerçekleştirdiği kadın haklarıyla ilgili konuşması sosyal medyada önce çarpıtıldı, daha sonra başörtüsü düşmanlığı üzerinden bir linç kampanyasına dönüştürüldü.

Özellikle HDP’li kadın milletvekillerinin provokasyon ve tahrik edici saldırıları sürekli devam etti. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in Meclis’te yaptığı konuşma sosyal medyada önce çarpıtıldı, sonra da sistematik bir biçimde sosyal medya ve bazı basın yayın organları tarafından hedef gösterildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Meclis’ye yaptığı konuşmada kadın cinayetlerini gündeme getiren vekile yanıt verdi.

“Siz kadınları bizden daha çok mu tutuyorsunuz? HDP kadınları bizden daha fazla savunacak en son partidir” diyen Zengin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülkede AK Parti gelene kadar kadın kelimesinin adı yoktu Türkiye’de. Partimizin daha evvel yaptığı kadın kongresinde şunu söylemiştim. Eğer Türkçe’de kelimelerin dişisi, erili olsaydı bir kadın kelimesi olurdu. AK Parti’yi inşa eden kadınlardır. O yüzden ben, kadın, erkek arkadaşlarımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız biz yaptığımız çalışmalarda kadınların hayatını kolaylaştırmak için gayret ediyoruz.

Sosyal güvenlikten, sağlık hizmetine aile politikalarımızda önce kadın vardır. Türkiye’de cinayetler gibi problemler var mıdır? Vardır… Bunu da çözmek için uğraşıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konuda kanunların daha işler haline gelmesi için gayet sarf ediyoruz. Şu Meclis’te ortaklaşacağımız bir konu varsa kadın meselesidir. Siz kadınları bizden daha çok mu tutuyorsunuz? HDP kadınları bizden daha fazla savunacak en son partidir.”

“Olayı başörtüsü düşmanlığına dönüştürdüler”

Özlem Zengin şöyle konuştu:

“Dün gece Meclis’te kadın hakları konuşuluyor, benim söylediğim kadın dernekleri üzerinden terörü meşrulaştırmazsınız. Tabii bunun neticesinde olay nereye geliyor? Başörtüsü düşmanlığına. Dünden beri sosyal medyada başörtüsü üzerinden şahsıma saldırıyorlar. Bu zihniyet hiç bitmeyecek.”

AK Parti’den önce başörtülü bir kadının hakkı var mıydı? AK Parti öncesinde üniversiteye bile giremeyen başörtülü kadınlar sosyal hayatın hiçbir alanında yokturlar. 2015 yılına kadar Meclis’te başörtülü bir vekil yoktu.

Sosyal medya hesabından paylaştı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Meclis’teki sözleri sonrası sosyal medyada başörtüsü üzerinden saldırıya uğradı. Zengin kendisine saldıranları sosyal medya hesabı üzerinden, “İster Köyde İster F-35 kokpitinde İster Okulda çarşıda evde İsterse Meclis’te Hilafsız Başörtüsü “Başörtüsüdür”. Sadece bir gerçeğin tespiti üzerine yazılanlarsa “Nefret Suçunun” resmidir. Ve 1000 yıl sürecek iddiasıyla bu suçu işleyen kafa mıh gibi aynı yerindedir” sözleri ile paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.