Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD yine eşek yerine koyacak sözde Kürt guruplar buldu..
TBMM Başkanı Kurtulmuş CHP Lideri Özel’i ziyaret edecek..
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltına alındı..
ABD Orta Doğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor!.
Bakan Tekin Ramazan etkinliklerini hedef alanları topa tuttu..
Terörsüz Türkiye komisyonu raporunu tamamladı..
İngiliz Kraliyet ailesinde Epstein depremi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Sapkınlara “Çiçek Sepeti”denen alışveriş sitesinden destek…

Sapkınlara “Çiçek Sepeti”denen alışveriş sitesinden destek…
28.06.2020
A+
A-

‘Onur yürüyüşü’ adı altında ahlaksızlıklarını meşrulaştırmaya çalışan LGBT-İ’li sapkınlara Çiçek Sepeti isimli alışveriş sitesinden destek geldi. Sapkınları temsil eden renklerden oluşan ürünleri satışa çıkaran siteyi, vatandaşlar boykot etti ve sapkınlığın meşru gösterilmesine tepki gösterdiler.

Çiçek Sepeti isimli alışveriş sitesi, homoları temsil eden ve gökkuşağı renklerinden oluşan ürünleri internet sitesinde cüzi bir miktara satışa çıkararak, her yıl Haziran ayında sözde ‘Onur yürüyüşü’ adı altında ahlaksızlıklarını meşrulaştırmaya çalışan sapkınlara destek verdi.

Manevi değerlerimizi hiçe sayarak, LGBTİ’li sapkınları temsil eden renklerden oluşan ürünleri internet sitesinde cüzi bir miktara satışa çıkaran alışveriş sitesine ise tepki yağdı. İslami değerlere savaş açan sapkın LGBTİ (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transgender ve İnterseks) anlayışı içerisinde olanlara ilişkin Çiçek Sepeti internet sitesi, çanta ve telefon kılıfı gibi ürünleri cüzi bir miktarda satarak destek çıktı. Söz konusu e-ticaret sitesinde yer alan satışlara tepki gösteren duyarlı vatandaşlar gün geçtikçe ahlak ve değerlerimiz için büyük tehlike arz eden bu ve bunun gibi ticari satışların daha fazla yayılmasını engellemek adına çalışmaların başlatılması gerektiğini ifade ediyorlar.

Sosyal medyada #ciceksepetiboykot diyerek tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “LGBT gibi bir sapkınlığı ailelere bulaştırmak isteyen bu zihniyet ile sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu durum Müslüman bir toplumda kabul edilemez. Biz hakkı söylemekle mükellefiz! Tüm bu meşrulaştırma ve yaygınlaştırma girişimlerine karşıyız! LGBT’yi meşrulaştıranlara karşı mücadele etmek bu günümüzü ve geleceğimizi korumak demektir. Bizler bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz! Süsleyerek, hoş göstermeye çalışarak bu sapkınlığı savunanların hoşuna gitmese de doğru olan budur! @ciceksepeti benim için bitmiştir artık” ifadelerini kullandılar.

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.