Site Rengi

HABER ÖZETİ
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Barış Yarkadaş’a vatandaştan tokat gibi cevap! “Atatürk’ün heykelleri ateşe verilirken sesiniz çıkmıyordu!.”

CHP’li Barış Yarkadaş’a vatandaştan tokat gibi cevap! “Atatürk’ün heykelleri ateşe verilirken sesiniz çıkmıyordu!.”
26.07.2020
A+
A-

Ayasofya Camii’nin yeniden ibadete açılmasının ardından CHP cephesinden yükselen seslere bir yenisi ddaha eklendi. CHP’li eski vekil Barış Yarkadaş Twitter hesabında Mustafa Kemal fotoğrafı paylaşarak “Alçakça hakaretleri unutmadık… O hakaretleri yapanlar da unutmasın sözlerini…” ifadelerini kullanarak üzeri kapalı olarak, Ayasofya Camii’nin açılışında Mustafa Kemal’e hakaretler edildiğini ileri sürdü. Yarkadaş’ın provokatif paylaşımına bir vatandaştan tokat gibi bir cevap geldi.

Birkaç gündür CHP’li isimler, bazı gazeteciler ve iş dünyasından isimlerin de katıldığı bu “Mustafa Kemal’e hakaret edildi” iddialarını somutlaştırmayan Yarkadaş’a en güzel cevap ise yine Twitter üzerinden geldi.

Mehmet Dağtekin isimli bir vatandaş CHP’nin beraber hareket ettiği HDP’lilerin yakın geçmişte defalarca Mustafa Kemal büst ve heykellerini yaktığını hatırlatarak “CHP yoldaşı HDP, Atatürk heykellerini ateşe verirken gıkları çıkmayan da bunlardı! Yetmez Deyip ‘Her CHP’li evden 1 oy HDP’ye” diyerek, gazi Meclise taşıyanlarda bunlardı!” ifadelerini kullandı.

HDP’liler geçmişte birçok kez Mustafa Kemal heykellerini hedef almıştı.

Şırnak Cizre’de PKK’lılar, İdil Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Parkı’nda bulunan Mustafa Kemal heykelini benzin dökerek yaktı.

Lice’de bir okulun bahçesindeki büst, terör örgütü yandaşları tarafından yakıldı.

Diyarbakır’ın Ofis Semti’nde bulunan bir öğrenci yurdundaki Mustafa Kemal büstü bir grup terör yandaşı tarafından binadan aşağıya atıldı, ayaklar altına alındı.

İstanbul Esenyurt’ta terör örgütü yandaşlarının yaktığı Mustafa Kemal heykeli.

Van’ın Başkale 500 kişi DBP İlçe binası önünde toplandı. Toplanan grup daha sonra sloganlar atarak AK Parti İlçe binasını taşladı. Göstericiler daha sonra çarşı merkezinde bulunan Mustafa Kemal heykeline molotof kokteyli atarak yaktı.

Diyarbakır’da, bölücü terör örgütü PKK yandaşı bir grup, Dağkapı meydanındaki Mustafa Kemal heykelini yakmaya çalıştı. Kısa sürede alev alan heykel zarar gördü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.