Site Rengi

HABER ÖZETİ
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
Her felaketi siyasete alet eden CHP yine boş durmadı!.
Okul saldırılarından sonra polis 591 hesap ve bağlantı kurdukları yöneticilerin peşine düştü!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

DentAydın, ‘Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’ aldı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi (DentAydın) Sağlık Turizmi Yetki Belgesi aldı. 

DentAydın, ‘Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’ aldı
30.07.2019
A+
A-

İstanbul Aydın Üniversitesi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi (DentAydın) Sağlık Turizmi Yetki Belgesi aldı. 

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne bağlı İAÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi (DentAydın) Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirmesinden 100 üzerinden aldığı 97,63 puanı ile Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi almaya hak kazandı.

Bu belgenin sağlık turizmi açısından son derece önemli olduğuna vurgu yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tosun Tosun, dünyanın en çok turist çeken ülkelerinden biri olan Türkiye’nin, sağlık turizminde de üniversitelerin ve sağlık kuruluşlarının katkılarıyla üst sıralara çıkmayı planladığını söyledi.

Tosun, “Sürekli gelişen ve değişen sağlık hizmetlerinin takipçisi olan DentAydın, ağız ve diş sağlığı alanında dünya standartlarında hizmet vermekte. Sağlık Turizm Yetki Belgesi ile bu bir anlamda da tescillenmiş oldu. Hedefimiz hizmet kalitemizi daha da ileri taşıyarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek, diş hekimliği alanında geliştirdiğimiz yeni tedavi metotları ile Avrupa başta olmak üzere dünyanın her bölgesinde sağlık turizmini yaygınlaştırarak ülke ekonomisine ciddi katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

ULUSLARASI STANDARTLARDA TEDAVİ SEÇENEKLERİ

ABD merkezli kâr gütmeyen bir sağlık derecelendirme kuruluşu olan Joint Commission International (JCI) kalite sertifikalı Dentaydın Diş Hastanesi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

“Dentaydın Diş Hastanesi, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Endodonti, Pedodonti, Periodontoloji, Ortodonti, Protetik Diş Tedavisi, Restoratif Diş Tedavisi dallarında ağız ve diş sağlığı hizmetleri sunuyor. Toplumun her kesimine SGK anlaşmalı olarak ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan Dentaydın, ayrıca Diş Hekimliği Fakültesinde öğrenim gören diş hekimliği öğrencilerinden hizmet alan hastalarından tedavi ücreti talep etmemektedir.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.