Site Rengi

HABER ÖZETİ
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Mahir Ünal AK Parti’nin son anketlerdeki oy oranını açıkladı!. (video haber)

Mahir Ünal AK Parti’nin son anketlerdeki oy oranını açıkladı!. (video haber)
12.08.2020
A+
A-

Muhalefetin “AK Parti’nin oy oranı düşüyor” iddialarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal son anket çalışmaları sonuçlarıyla cevap verdi. Ünal 4 ayrı şirketle çalışıldığını ve AK Parti’nin oy oranının yüzde 42 – 44 bandının altına düşmediğini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair soruları yanıtladı.

“AK Parti’nin oy oranları düşüyor” şeklindeki iddialara cevap veren Ünal, “ARGE başkanlığımızın çalıştığı 4 ayrı araştırma anket yani saha araştırma şirketi var. Ve biz her ay düzenli olarak hem çapraz sorgulamalar hem regrasyon analizleriyle kurulduğumuz günden bugüne kadar sahadaki karşılığımız hem toplumsal hassasiyetleri hem toplumsal talepleri hem seçmen davranışını yakından ölçöümleyele bir partiyiz. Geçtiğimiz günlerde de açıkladım AK Parti’nin oy oranı hiç bir zaman yüzde 42-44 bandının düşmedi. Cumhur ittifakını ve Cumhurbaşkanımızın oy oranı da yüde 50-52 bandından hiç düşmedi. Özellikle bu küresel salgın sürecinde hükümetimizin Sağlık Bakanlığı’mızın, içişleri Bakanlığı’mızın, Aile ve Çalışma Bakanlığımızın gösterdği yüksek performans toplumda ciddi bir memnuniyet oluşturdu. Kaçınılmaz olarak hükümetimizin performansı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bu süreçte hizlı hareket etmesi çabuk kararlar alması iyi işlemesi vatandaşımızda da ciddi bir oumlama ve memnuniyet oluşturdu. dolayısıyla bizim AK Parti olarak oylarımız hiçbir zaman yüzde 42-44 bandını altını görmedi” dedi.

Muharrem İnce’nin yeni parti kurması

Yeni bir parti kurup kurmayacağını yarın açıklayacağını söyleyen ve CHP’yi bölünmenin eşiğine getiren Muharrem İnce ile ilgili konuşan Ünal, bunun CHP’nin kendi iç meselesi olduğunu belirterek şunları aktardı:

“CHP’yi 2010’dan öncesi ve 2010’dan sonrası diye değerlendirmek lazım. 201’daki kaset kumpasından sonra dizayn edilen CHP’nin 2010’dan bugüne kadar hem bir kimlik krizi içerisinde olduğunu görüyoruz. Hem de aynı CHP’nin devamki meşruiyet krizleri çıkaran, bütün kurumların meşruiyetini tartışmaya açan ve kendi iç çekişmelerini, çatışmalarını perdelemeye çalışan bir CHP var. CHP siyasetinin üzerine oturduğu tabanın sosyolojisi ile ilgili dışa vurum sadece bu. Yeni parti konusu tamamen Muharrem İnce’nin ve CHP’nin kendi iç meselesidir. Ama Türk siyaseti açısından baktığımızda CHP’nin kendi iç sorunlarının ve siyasetsizliğinin Türk siyasetini ciddi anlamda enfekte ettiğini görüyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.