Site Rengi

HABER ÖZETİ
Aliyev’den Putin’i kızdıracak açıklama!.
Süveyda’daki çatışmalar durduruldu!.
CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen hayatını kaybetti..
DEM Partili Bakırhan’dan flaş ittifak açıklaması..
Yunus Emre Vakfı Başkanı naylon fatura ile 400 milyon vurgun yapmış!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi!.
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Devlet Bahçeli’den Biden’a tokat gibi sözler..

Devlet Bahçeli’den Biden’a tokat gibi sözler..
16.08.2020
A+
A-

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ABD’de Demokrat Parti’nin başkan adayı Joe Biden’ın Türkiye için sözde hükümet değişikliğiyle ilgili küstah sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli, Biden ve ipotekli uşaklarının rezil rüsva olmaktan kurtulamayacağını bildirdi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın en büyük rakibi olan Demokrat Parti’nin başkan adayı Joe Biden, seçim sürecine ilgili yaptığı küstah açıklamada Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı muhalefeti açıkça desteklediğini bildirerek, Erdoğan’ı devirmek için muhalefete olan desteklerini açıkça göstermeleri gerektiğini ileri sürdü. Biden, muhalefetle doğrudan temasa geçip Erdoğan’ı yenecek duruma gelmelerini sağlamaları gerektiğini söyledi.

Bahçeli’den sert tepki

Joe Biden’a MHP Lideri Devlet Bahçeli’den sert tepki geldi. Bahçeli, yaptığı açıklamada, Biden ve ipotekli uşaklarının rezil rüsva olmaktan kurtulamayacağını söyledi.

Bahçeli, son gelişmeler kapsamında Türk milletinin kenetlenmiş bir halde onuruna, iradesine, şerefine, istiklaline sonuna kadar sahip çıkacağını kaydederek Cumhur İttifakı’nın vatanını, ülkesini ve milli namusunu kahramanca savunacağını bildirdi.

“Gün milli şuurun sancağı altında toplanma günüdür”

Demokrasiden geçinen şarlatanların, sözde yarım aydın ve yorumcuların, sanatçıların, akademisyenlerin, aynı zamanda zillete düşen muhalefet partilerinin amalı, ancaklı, fakatlı cümle kurmadan, bu ortamın kime yarayıp yaramayacağını sinsi sinsi analize tevessül etmeden Türkiye’nin tarafında ön şartsız duruş göstermek mecburiyetinde olduğunu belirten Bahçeli, günün milli şuurun sancağı altında toplanma günü olduğunu vurguladı.

“Kürt kökenli kardeşlerimiz ABD’nin tuzak ve tahriklerine asla itibar etmeyecek”

Aksi halde bahse konu kategorideki herkesin telafisi mümkün olmayan zan ve töhmet altında kalacağını ifade eden MHP Lideri, Kürt kökenli kardeşlerimizin de ABD’nin tuzak ve tahriklerine asla itibar etmeyeceklerine tartışmasız inandıklarını bildirdi.

“Tam bir kokuşmuşluk”

ABD’nin Başkan Adayı mertebesine ulaşmış müstevli artığının Türkiye üzerinde hesap yapması, siyasi ameliyatı aklından geçirmesi, kumpas peşinde koşmasının tam bir kokuşmuşluk olduğunu kaydeden Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanının Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ve hükümetin seçilmiş ve görevinin başında olduğunu ifade etti.

“Yatacak yerleri olmayacak”

Bunları devirmeyi düşünmenin ve dile getirmenin demokrasi husumeti olmakla birlikte aleni bir suç olduğunu sözlerine ekleyen Bahçeli, bu suça ortaklık ve işbirlikçilik yapanların iki cihanda da yatacak yerleri olamayacağını duyurdu.

Devlet Bahçeli, sözlerinin devamında, “Milliyetçi Hareket Partisi Joe Biden’i şiddetle lanetlemektedir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.