Site Rengi

HABER ÖZETİ
Rusya’dan İran’a savaşı kazandıracak taktikler!.
İran Tel Aviv’in kabini bombalarla havaya uçurdu!.
İran’dan ABD’ye sert mesajlar: Bölgedeki Petrol Kuyularınızı Havaya Uçurana Kadar Savaşa Devam Edeceğiz!.
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı entübe edildi..
Emeklilere ÖTV’siz araba teklifi Meclis’te..
İmamoğlu’na “Hırsızın Elini Sıkmam” diyen Enver Aysever tahliye edildi..
SGK haksız emekli edilen 650 bin kişiyi sistemden çıkardı..
İBB davasında dördüncü gün…
Merkez Bankası faizi yüzde 37’de sabit tuttu..
ABD’nin İran’a saldırmasının maliyeti 11,3 milyar doları geçti..
CIA İran rejiminin çökme ihtimali olmadığını rapor etti..
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan savaşı bitirmek için 3 şart açıkladı..
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Kahpe İsrail Beyrut’a bomba yağdırıyor..
İran, İsrail ile ABD’ye karşı 1 tonun altında füze kullanmayacağını açıkladı!.
Trump gözünü İran’ın en büyük petrol kaynağına dikmiş!.
TRT’yi hedef alan Gani Müjde’ye CONTASIZ KAPAK!.
İsrail basını Trump’un İran tarafından ağır darbe aldığını yazdı..
Maaşlar ve ikramiyeler bayramdan önce hesaplara yatacak..
ABD sığıntısı Pehlevi alçağından İranlılara “Sokaları Terörize Edin” çağrısı!.
İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşüyor..
APP Plakalara kesilen cezalar iptal edildi..
ABD Basını: Trump Orta Doğu’da Bataklığa Saplandı!.
Pentagon İran savaşında ölen ve yaralanan asker sayısını açıkladı..
İran açık açık uyardı!. Hürmüz Boğazı’ndan geçeni vururuz!.
Galatasaray İngiliz devi Liverpool’u bozguna uğrattı!.
Trump’tan U dönüşü!. İran ile görüşebileceğini söyledi!.
İsrail’in Müslüman Düşmanı Kuduz Köpeği Ben-Gvir’in İran saldırılarında öldüğü iddia edildi!.
İmamoğlu’nun avukatının şov yapmak için attığı palavra elinde fena patladı..
İran Avrupa’yı Körfez ülkelerini diplomatik krize soktu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kızlarını Adnan Oktar’ın kaçırdığını söyleyen baba yardım istiyor!.

Kızlarını Adnan Oktar’ın kaçırdığını söyleyen baba yardım istiyor!.
19.08.2020
A+
A-

Genç kızları ağına düşürerek ahlaksız emellerine alet eden Adnan Oktar’ın 2018 yılında Hollanda’ya kaçırdığı iddia edilen Şeyma ve Büşra Koçak’ın babası Elvan Koçak, kızlarının Hollanda’da zorla tutulduğunu belirterek yardım istedi.

Adnan Oktar organize suç örgütü tarafından 2018 yılında Hollanda’ya kaçırıldığı iddia edilen Şeyma ve Büşra Koçak’ın babası mahkeme için Avusturya’dan Türkiye’ye geldi. Çocuklarının zorla Hollanda’da tutulduğunu belirterek yardım isteyen Elvan Koçak, bu süreçte yaşanılanları da detaylarıyla anlattı.

“Eşim örgütün baskısıyla benden boşanmak istedi”

Eski eşi Gülperi Koçak’ın 2011 yılında Adnan Oktar’ın kanalı olan A9’u izlemeye ve Oktar’ın kitaplarını okumaya başladığını söyleyen Elvan Koçak, “Yakın arkadaşı olan Ayşe F. eşimin sürekli örgütsel faaliyetlere katılmasını, sohbetlerde bulunmasını istedi. Bu durumdan rahatsız oldum. Babasına, eşimi uyarmasını rica ettim. 3 aylık bir düzelmenin ardından eşim örgütten gelen baskılara dayanamayarak Ocak 2013’te benden boşanmak istedi ve anlaşmalı olarak boşandık. Çocuklarımızın velayeti ortaktı ancak annelerinde kalması kararını aldık.” dedi.

“Örgüt çocuklarımı benden kaçırdı”

Eşiyle yaşadığı ayrılık sonrası çocuklarını 2017 yılından bu yana göremediğini söyeleyen Koçak, “Onlar benim canlarım. 2017’den beri görmüyorum. Hollanda’da eski eşimle birlikte kalıyorlar, örgüt onları kaçırdı benden.” şeklinde konuştu. Örgütün baskısıyla çocuklarının kendisini istemediğini söyleyen Koçak, eski eşinin Avusturya mahkemesi kararıyla çocuklarını kendisinden aldığını tam eli kolu bağlanmışken ise Türkiye’nin operasyon yaptığını söyledi.

“Adnan Oktar kızımı taciz etti”

Adnan Oktar’ın 17 yaşındaki kızını taciz ettiğini mahkemede anlattığını söyleyen Koçak, “Dava devam ediyor, evlatlarım için mücadeleme devam edeceğim. 30 yıl daha sürse kızlarımı almak için her şeyi yapacağım; evlatlarımdan vazgeçmiyorum.” dedi.

Devletten yardım istedi

İçişeri Bakanı Süleyman Soylu’dan kızları için yardım isteyen Koçak, “Kızlarım Hollanda’da zorla tutuluyor, kırmızı bültenle çocuklarımın Türkiye’ye getirilmesini istiyorum. Eski eşimin de yargılanmasını istiyorum.” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.