Site Rengi

HABER ÖZETİ
Dilek İmamoğlu’ndan Emine Erdoğan’a açık mektup..
Ege’de 5,2’lik korkutan deprem!.
DHMİ Başkanının 165 milyonluk vurgunu tek tek ifşa edildi!.
Rusya’dan Ukrayna’ya intikam saldırısı!.
“Canlıları Keserek Bayram Olmaz” diyen abimiz barbekü partisinde!.
Arife gününde 23 bin 275 araca radar cezası!.
Donald Trump ile Elon Mask arasındaki gerilim devam ediyor!.
İşçiye asgari ücretliye çakma enflasyon ile sadaka, ihaleciye otomatik zam!.
Rüşvetçilikten tutuklanan 5 CHP’li Başkan görevden uzaklaştırıldı!.
İmamoğlu’nun haraca bağladığı iki iş insanı daha itirafçı oldu!.
İnfaz Yasası ile 20 bin mahkûma tahliye yolu açıldı..
Gazeteci Yazar Nihat Genç entübe edildi..
AK Parti’nin yaptığı elektrik zammı T.H.H. tarafından iptal edildi!.
Yolsuzluk operasyonunda CHP’li başkanlar mantar gibi toplanıyor!.
İnfaz Yasası Meclis’ten geçerek yasalaştı…
CHP’li Aykut Erdoğdu’da yolsuzluktan tutuklandı!.
Türkiye yine beşik gibi sallanmaya başladı!.
İzmir’i b*k götürürken Özgür Özel Ekrem’i kurtarmanın derdinde!.
Biontech sahtekârları şimdi de kanser ilacı için milyar dolarları cebe indirdi!.
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Gökhan Özoğuz, şimdi de Nihat Hatipoğlu’na saldırdı!.

Gökhan Özoğuz, şimdi de Nihat Hatipoğlu’na saldırdı!.
29.08.2020
A+
A-

CHP’ye yaranmak sağa sola hırlayan Gökhan Özoğuz, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın ardından ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nu hedef aldı.

Daha önce muhafazakar kesime ‘abdest alma’ pozları veren ancak pek fazla sallanmayan şarkıcı Gökhan Özoğuz, CHP’ye kayarak Kemalist zihniyete yaranmak için sağa sola hırlamaya devam ediyor.

Giresun’da meydana gelen sel felaketinde büyük hasar gören Dereli ilçesinde vatandaşları ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı hedef alan sözde şarkıcı, bu kez de ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’na saldırdı.

Koronavirüs tedavisi görüyor

Dünyada ve ülkemizde ölümlere neden olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına yakalanan Nihat Hatipoğlu, dün sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Evde karantinada olduğu”nu belirten Hatiopoğlu, “Sevgili dostlar. Evde karantinada olduğum odadan yazıyorum. Aslında çok dikkatli olmama rağmen koronaya yakalandım. Doktorların teşhisi böyle. Süreçle ilgili birkaç uyarıda bulunmak istiyorum en azından, belki size faydası olur. Dostlar. Lütfen işi ciddiye alın. Şakaya gelir yanı yok.” ifadelerini kullanmıştı.

Rahatsızlığı sebebiyle insanlıktan yoksun kendini bilmezler, sosyal medyada sevinç naraları atmıştı.

Açıklamasında bu konuya da değinen Nihat Hatipoğlu hoca; “Hastalığımıza sevinen ve sevinç narası atacak kadar vicdansızlaşan gruba gelince. Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacak mısınız? Düşmanının hastalığına, üzüntüsüne sevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı. Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benim rahatsızlığıma sevinenler. Ben Rabbe gitmekten hiç endişe etmedim. Günün birinde icabet edeceğim. Din düşmanlığı, İslam’dan nefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefih ve müptezel etti” demişti.

Şakşakçılıkta son nokta

CHP’li siyasetçilere şakşakçılık yaparak kaptığı konserlerden parayı götüren Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Nihat Hatipoğlu’na hırladı.

Özoğuz, “Tabii ki biri hastaysa sevinilmez. Nihat bey, ülkenin yüzde 75’i sizi tasvip etmiyor diye neden din düşmanı olsun. Oğlunuz da buna benzer kısmetsiz ve tıynetsiz bir yorumda bulundu. Asıl konu o sevilmeyen kişi neden ülkenin yüzde 75’i tarafından sevilmediğini sorgulamalı bence.” dedi.

Kendisinin sevildiğini sanan sözde şarkıcının, Hatipoğlu ile ilgili kullandığı bu ifadeler, büyük tepki çekti.

İşte o yorumlardan bazıları:

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.