Site Rengi

HABER ÖZETİ
Aliyev’den Putin’i kızdıracak açıklama!.
Süveyda’daki çatışmalar durduruldu!.
CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen hayatını kaybetti..
DEM Partili Bakırhan’dan flaş ittifak açıklaması..
Yunus Emre Vakfı Başkanı naylon fatura ile 400 milyon vurgun yapmış!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi!.
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Adıyaman ve Şırnak’ta kaçak coronavirüs test kitleri ele geçirildi!.

Adıyaman ve Şırnak’ta kaçak coronavirüs test kitleri ele geçirildi!.
31.08.2020
A+
A-

Adıyaman ve Şırnak’ta kaçak coronavirüs test kitleri ele geçirildi.

İki ilde yapılan aramalarda kaçak yeni tip coronavirüs (covid-19) kitleri ele geçirildi.

Adıyaman’da polis ekiplerinin iki medikal firmasında gerçekleştirdikleri aramada 75 adet, Şırnak’ta ise son 6 günde yapılan uyuşturucu ile mücadele ve kaçakçılık operasyonlarında 5 bin 20 adet kaçak kit ele geçirildi.

Aldıkları ihbarı değerlendiren Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin, medikal malzeme satışı yapan bir firmanın işyerinde yaptığı aramalarda, 75 adet kaçak test kiti ele geçirildi.

Bunun üzerine firma sahibi şahıslar hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Güvenlik güçlerinin Şırnak’ta 24-30 Ağustos tarihleri arasında yaptıkları kaçakçılık ve terörle mücadele operasyonlarında ise uyuşturucu madde ile gümrük kaçağı malzemenin beraberinde 5 bin 20 tane kaçak test kiti ele geçirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şırnak Valiliği, terörün finans kaynaklarından olan kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 24-30 Ağustos tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerinde yapılan çalışmalar sonucunda, 2,07 gram kokain, 37,68 gram metamfetamin, 119,62 gram eroin, 23 tane sentetik ecza maddesi, 4,73 gram esrar, 420 paket kaçak sigara, 21 kilogram kaçak tütün, 246 tane kaçak cep telefonu, 1 tane sahte 100 dolar ve 5 bin 20 adet Kovid-19 test kiti ele geçirildiği duyuruldu.

Bir adet parada sahtecilik olayının da gerçekleştiği ifade edilen açıklamada, yine yapılan operasyonlar çerçevesinde 43 şüpheli hakkında gerekli yasal işlemin yapıldığı, 2 şüphelinin çıkarıldıkları adli makamlar tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı 1 şüphelinin ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

Öte yandan; kaçakçılık ve asayişle ilgili olarak Habur Kara Hudut Kapısı Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde 5 şüpheli asayiş, 4 şüpheli kaçakçılık, suçlarından olmak üzere toplamda 11 şüphelinin gözaltına alındığı, 5 şüphelinin ilgili birimlere teslim edildiği, 4 şüphelinin ise çıkarıldıkları adli makamlar tarafından serbest bırakıldığı açıklandı.

Açıklamada, kaçakçılık ve terörle mücadele kapsamında operasyonların kararlılıkla sürdüğü vurgulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.