Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan İran’a gerekli uyarıların yapıldığını açıkladı!.
İran ABD’nin uçak gemisi Lincoln’ü vurduğunu açıkladı..
İran’dan kahpe İsrail’e yeni roket saldırısı!. Tel Aviv’de sirenler son ses!.
Brent petrolün varil fiyatı 85 doları aştı..
Trump Venezuela’ya olduğu gibi İran liderini de kendisinin atayacağını açıkladı!.
İran kürtleri uyardı!. Harekete geçerseniz vururuz!.
Senatodan Trump’a tam yetki!.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan komşu ülkelere mesaj..
Dünya petrol zamları ile çalkalanırken Türkiye’de fiyatlar nasıl sabit tutulacak..
İran’ı savaşarak yenemeyen ABD muhalifleri silahlandırmaya çalışıyor!.
İran Hürmüz Boğazı’nda 10 petrol tankeri vurduğunu açıkladı!.
İran ABD’nin Dubai Başkonsolosluğunu vurdu!.
Savaş açtığı İran Trump’un kâbusu oldu!.
Trump iti geberen askerlerin tabutlarını yayınlamayı yasakladı!.
İran Tel Aviv’i füzelerle vurmaya devam ediyor..
ABD ve İsrail saldırılarında öldürülen 165 öğrenci toprağa veriliyor!.
İspanya Trump’a resti çekti!. İran’ı Vurmak İçin Üssümüzü Kullanamazsın!.
ABD ve İsrail’in İran’a saldırıları ile petrol fiyatları durdurulamıyor..
İran İsrail’in Demir Kubbe’sini deldi, ülke yangın yerine döndü!.
İran Hürmüz Boğazı’nı tamamen trafiğe kapattıklarını duyurdu!.
CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tutuklandı!.
Trump’tan İran’a yeni tehdit: Büyük Dalga Yakında Geliyor..
Amerikan şerefsizliği yine devrede!.
Rusya 3. Dünya Savaşı’nın başlayacağını duyurdu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail, ABD ve İran’a ateşkes çağrısı!.
Katar İsrail ve ABD tarafına geçerek İran’a karşı savaşa dahil oldu..
İran’dan gelebilecek göç dalgasına karşı tedbirler açıklandı..
Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 48 fırladı..
Netenyahu Almanya’da saklanıyor, karısı ve oğlu Miami’de!.
İran ABD ile müzakere masasına oturmayı reddedi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Terörist İsrail köpeği Sisi, Amerikan köpeği Netanyahu ile görüştü!.

Terörist İsrail köpeği Sisi, Amerikan köpeği Netanyahu ile görüştü!.
02.09.2020
A+
A-

Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye yaptığı kanlı darbeyle göreve gelen darbeci Sisi, terör devleti İsrail ile Arap devletlerinin yüz karası Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki normalleşme anlaşmasının bölgede barış yönünde atılan bir adım olduğunu ileri sürdü.

Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye yaptığı kanlı darbeyle göreve gelen darbeci Sisi, terör devleti İsrail ile Arap devletlerinin yüz karası Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasındaki büyük tepki çeken skandal normalleşme anlaşmasının bölgede barış yönünde atılan bir adım olduğunu öne sürdü.

Mısır Cumhurbaşkanlığı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun darbeci Sisi’yi telefonla aradığını açıkladı.

Gazze’nin dünyaya açılan tek kapısı durumundaki Refah Sınır Kapısı’nı kapatmasıyla bilinen darbeci Sisi, görüşmede Mısır’ın Filistin halkının meşru haklarını koruyacağını, bağımsız bir devletin kurulmasına izin vereceklerini iddia etti. Sisi, İsrail’in güvenliğini sağlayacak şekilde bölgeye barış getirecek her türlü adıma arka çıktıklarını söyledi.

İşgalci İsrail ve BAE arasındaki skandal anlaşmanın bu yönde atılmış bir adım olduğunu iddia eden darbeci Sisi, İsrail’in özellikle Filistin topraklarını ilhak etmekten kaçınarak, barış şansını zayıflatan tek taraflı önlemler almamasının önemine değindi.

Darbeci Sisi, bunun iki devletli çözüm temelinde Filistin davasının kapsamlı ve adil çözümüne ulaşmak, bölge halklarının güvenlik, barış ve refahının tesis edilmesi için Filistin-İsrail müzakerelerinin tekrar başlamasına yol açacağını öne sürdü.

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Ağustos tarihinde işgalci İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin “ilişkilerini tamamen normalleştirmek” için anlaştıklarını bildirmişti.

Birleşik Arap Emirlikleri, 1979 yılında Mısır’ın, 1994 senesinde ise Ürdün’den sonra İsrail’le normalleşme anlaşması imzalayan üçüncü Arap ülkesi olmuş oldu.

Suudi Arabistan ise bugün terör devleti İsrail ve BAE arasında gerçekleştirilecek uçuşlarda hava sahasının kullanılmasına müsade ettiğini bildirmişti.

Tel Aviv ve Abu Dabi arasında ilk ticari uçuş 31 Ağustos’ta yapılmış, Suudi Arabistan yönetimi tarihte ilk defa İsrail hava yollarına ait uçağın hava sahasını kullanmasına müsade etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.