Site Rengi

HABER ÖZETİ
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Abdulkadir Selvi açıkladı! Başkan Erdoğan ve Mansur Yavaş arasındaki görüşmenin perde arkası..

Abdulkadir Selvi açıkladı! Başkan Erdoğan ve Mansur Yavaş arasındaki görüşmenin perde arkası..
03.09.2020
A+
A-

Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasındaki önemli görüşmenin detaylarını aktardı. Selvi, Mansur Yavaş’ı dikkatle dinleyen Erdoğan’ın sözlerinin damga vurduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi‘nde önemli görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Ankara’nın sorunları ve yapılacak hizmetler ele alındı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Başkan Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yaptığı görüşmeyi yazısında anlattı.

Erdoğan, Mansur Yavaş ile yaptığı görüşmede Ankara’ya yapılacak işlere yardımcı olunacağını ve Ankara’ya yapılacak hizmetlere ket vurulmasının söz konusu olmayacağını söyledi.

Halkın çok merak ettiği görüşmenin perde arkasını anlatan Selvi, Erdoğan’ın Mansur Yavaş’ı dikkatle dinlediğini ve ekiplerine not aldırdığını aktardı. Aralarında geçen futbol konuşmasını da aktaran Selvi, Mansur Yavaş’ın Ankaragücü’ne verilen destekten dolayı Erdoğan’a teşekkür ettiğini söyledi.

‘Hata yapılmış, düzeltilsin’

Görüşmede Gençlik Parkı’yla ilgili ödemelerin devam ettiği belirtilerek düzenleme talep edildi. Erdoğan, “Burada bir hata yapılmış, düzeltilsin” diye talimat verdi.

Selvi, Belediye, ATO ve TOBB ortaklığı ile Akyurt ilçesinde bir fuar alanı yapıldığını bir türlü bitmediğini ve Erdoğan’ın not aldırarak bu konuda da adım atacağını aktardı.

Şehir Hastanesinin bağlantı yolları konusunun da masaya yatırıldığı görüşmede Erdoğan’ın “Bu bir şekilde çözülsün. Ya parasını verelim ya takas yapılsın” dediği öğrenildi.

Abdulkadir Selvi, Mansur Yavaş’ın Dikimevi-NATO Yolu arasında yapılacak olan metro hattına, belediyeye alınacak 350 zabıta kadrosuna, Çubuk-1 Barajı’nda hayvancılık yapan ailelerden, Mamak’taki kentsel dönüşümden dolayı belediyenin ödediği kiraya kadar her şeyi anlattığını söyledi.

Bunun üzerine Başkan Erdoğan’ın sözlerinin damga vurduğunu belirten Selvi, ‘Erdoğan, Yavaş’ı, “Ankara’ya yapılacak işlere yardımcı oluruz. Bizim Ankara’ya yapılacak hizmetlere ket vurmamız söz konusu olmaz” diye uğurluyor’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.