Site Rengi

HABER ÖZETİ
Selahattin Demirtaş Bülent Arınç’ın kendisi hakkındaki açıklamalarını mektubuyla yalanladı!.
CHP’li Başkan Adnan Menderes’i diriltip yeniden asmak istiyormuş!.
CHP’li vekillerin pazar yerlerine nasıl çöktükleri deşifre oldu!.
İki askerin susuzluktan şehit olduğu skandal ile ilgili 4 kişi ordudan atıldı!.
Türkiye’nin Batum Başkonsolosluğu kumarhanede görüntülendi!.
Trump, Epstein dosyalarının açıklanmasını öngören yasa tasarısını imzaladı..
A Millilerimizin Play-Off’taki rakibi bugün belli oluyor..
İstanbul’daki tüm işletmelere ses ve görüntü kaydeden kamera sistemi zorunluluğu geliyor..
İki belediye başkanı AK Parti’ye katıldı!.
CHP’li Deniz Yavuzyılmaz’ın yalanı eline yüzüne bulaştı!.
Mazota kazık gibi zam!. Litresi 60 lirayı aşacak!.
Devlet her zaman ki gibi iş işten geçince tedbirleri sıralamaya başladı!.
Ülke de asayişi Sedat peker sağlıyor..
Trump Erdoğan’ın isteği ile Suriye’ye yaptırımları kaldırdı!.
İspanya Türkiye karşısında ölüp ölüp dirildi!.
Bitcoin 90 bin doların altına düştü!.
MHP Lideri Bahçeli’nin İmralı çıkışı Ankara’ya bomba gibi düştü!.
IQ Money’e 155 milyar liralık kara para operasyonu..
A Millilerimiz bu akşam İspanya karşısında..
İsteyen öğrenciler üniversiteyi 3 yıl da bitirecek..
Soruşturma izni verilen en çok belediye hangi partinin…
İstanbul’da suya her ay zam uygulaması İBB Meclisi’nde kabul edildi..
Düşen askeri kargo uçağının havada 3 parçaya bölündüğü ortaya çıktı!.
Bakan Yerlikaya Türkiye’de 2 milyon 381 bin Suriyeli kaldığını açıkladı..
Demirtaş için Silivri’ye gidip Ekrem’i görmeden döndü!.
PKK Zap’tan tamamen çekildiğini açıkladı..
Kabine ekonomi, Gazze ve Terörsüz Türkiye başlığı ile toplanıyor..
Başsavcılıktan bahis operasyonu açıklaması..
Kahpe İsrail’den Gazze için yeni saldırı tehdidi!.
Bakan Fidan Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğumuzu açıkladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bahçeli’den çok sert terör destekçisi TTB tepkisi! “Derhal kapatılmalı..”

Bahçeli’den çok sert terör destekçisi TTB tepkisi! “Derhal kapatılmalı..”
16.09.2020
A+
A-

Bulduğu her fırsatta terör destekçiliği yapmasıyla bilinen Türk Tabipleri Birliğine (TTB), MHP Lideri Devlet Bahçeli’den tepki geldi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Bulduğu her fırsatta terör destekçiliği yapmasıyla bilinen Türk Tabipleri Birliğine (TTB), sert tepki gösterdi.

Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, Türk Tabipler Birliğinin bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklediğini bildirerek sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliğinin derhal ve gecikmeksizin kapatılması, yöneticileri ile ilgili ise adli işlem yapılması çağrısında bulundu.

Bahçeli, Türkiye’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelesini kösteklemek isteyen, vatandaşlarla beraber sağlık çalışanlarını telaş ve paniğe sürükleme amacı taşıyan kötü niyetli bir kampanyanın süreki mesafe almakta olduğunu belirterek karanlık emel sahiplerini bildiklerini vurguladı.

Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumunun sözde artan vakalara, yaşamını yitiren insanlara ve sağlık çalışanlarına dikkat çekmek için tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacaklarını, bunun zehirli ve zillet bir komplo olduğunu kaydeden Bahçeli, siyah kurdele takınca ne olacağını sordu.

Koronavirüs hastalığından tedavi gören insanlara TTB’nin ne diyeceğini, koronavirüsten hayatını kaybedenlerin ailelerine ne anlatacağını soran MHP Lideri, TTB için, ‘birlikten ziyade illete dönen tabipliğin yüz karaları’ ifadesini kullanarak nereye ulaşmayı hedeflediklerini sordu.

Siyah kurdele takan-takmayan ayırımının hastanelerde oluşabileceğine dikkat çeken Bahçeli, muhtemel gelişmeler olabileceğine işaret etti. Türk Tabipler Birliğinin korona kadar tehlikeli olduğunu ve tehdit saçtığını ifade eden Bahçeli, hükümete yönelik ‘Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz’ eyleminin ise haince bir tertip olduğunu kaydetti.

Bahçeli, Türk Tabipler Birliğinin bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemekte olduğunu, Bu sebeple sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliğinin derhal kaptılması gerektiğini vurguladı.

Bahçeli, koronavirüsle mücadeleye hesapsız ve art niyetsiz devam eden vatansever bilim insanlarından oluşacak bir müteşebbis heyet kurulması gerektiğini bildirerek rezaletin, hıyanetin ve Türkiye husumetinin kara sayfasının kapatılması gerektiğini belirtti.

Devlet Bahçeli, artık Türk Tabipler Birliği’ne sabır ve tahammül gösterilmesinin imkansız olduğunu bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.