Site Rengi

HABER ÖZETİ
Putin Ukrayna’da geçici ateşkes ilan etti..
Trump yine İran’a karşı içi boş tehditler savurdu!.
Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak açıklandı..
Muhittin Böcek’in bavul dolusu döviz skandalı soruşturma dosyasında..
Çevre katliamcısı AK Partili vekilin maden şirketine 2,5 milyon ceza!.
İspanya Başbakanı Sanchez Özgür Özel’e randevu vermedi..
İran ABD savaş gemisini vurdu!.
Netenyahu itinin yolsuzluk davası yine ertelendi!.
İçişleri Bakanı Çiftçi’den Abdulhamid Han’a havlayan kuduz köpeklere tokat gibi cevap!.
Kahpe İsrail’in 10’dan fazla ülkedeki casusluk faaliyetleri deşifre oldu..
BOSH’tan Aile Yılı’nda aileyi yok etme planlı alçak reklam!.
İspanya Başbakanını taşıyan uçak Ankara’ya acil iniş yaptı!.
CHP’li Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
CHP’li başkan 10 milyona kiralık katil tutup meclis üyesini öldürtmeye kalkmış!.
Pavyoncu başkanı 1 ay sonra nihayet partiden kovabildiler!.
ABD’nin işgâl etmeye hazırlandığı Küba’dan Trump’a rest!.
Müzakere yalanı ile İran’ı oyalayan ABD bombardıman uçakları ile saldırı hazırlığı yapıyor..
Fenerbahçe Başakşehir’i 3 golle geçti!.
Galatasaray şampiyonluk yolunda Samsunspor’dan 4 yedi..
CHP’li sapık başkanın mide bulandıran iğrenç mesajları ortalığa saçıldı!.
Galatasaray bu akşam şampiyonluğa oynayacak..
Hep aynı kahpelik!. Önce savaş çıkarıyor, sonra milyarlarca dolarlık silah satıyor!.
Kahpe İsrail’de Türkiye’nin yeni gücü olan MIZRAK tedirginliği!.
Trump’tan AB’ye yüzde 25 “İran Savaşında Yardım Etmediniz” vergisi!.
Milli ve Yerli helikopterimiz GÖKBEY TSK envanterine girdi..
MHP’de kurultay tarihi belli oldu..
ABD’de benzin fiyatı 5 doları geçti!. Ekonomi baskı altında..
15 yaş altına sosyal medya yasağı resmen başladı..
PKK Çözüm Süreci’nin dondurulduğunu açıkladı!.
Tepkiler ayyuka çıkınca CHP Arif Kocabıyık’ı parti kapısından daha girmeden kovdu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni’nde konuştu!. (video haber)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni’nde konuştu!. (video haber)
17.09.2020
A+
A-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni’ne katıldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni programında Ankara’da önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan “Doğu Akdeniz’de ülkemizin meşru haklarını sonuna kadar savunuyoruz. Karşı tarafın kışkırtmalarına, çocuksu tavırlarına rağmen biz hep büyük devlet olmanın olgunluğu ile davrandık. Türkiye’nin sabrı ve kararlılığını test etmeye çalışanlar da her zaman bizden hak ettikleri cevapları alacaklar” dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni programında Ankara’da konuştu. Başkan Erdoğan hem madalya töreninde şehitler ve gazilerle ilgili hem de gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar;

ŞEHİTLİK VE GAZİLİK NASİP İŞİ

Aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle yad ediyor. Allah hepsinden razı olsun diyorum. Fedakarlıkları kahramanlıkları sebebiyle gazilerimize teşekkür ediyorum. Rabbimiz “Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Onlar diridirler fakat siz bunu bilemezsiniz” der.

Şehitlerimizin emanetine, gazilerimizin fedakarlıklarına layık olmak için yaptığımız hizmetlerin en yakın şahitleri sizlersiniz. Onlar nübüvvetten sonra en yüce makamı kazanmış kişiler. Bu bir nasip meselesi.

“BÖLGEDE BARIŞI TESİS ETTİK”

İstikbalimizin garantisi olan kardeşliğimizin zayıflatılmasına izin vermeyeceğiz. Buna kasteden teröristleri inlerinde buluyor, doğrudan bataklığı kurutacak adımlar atıyoruz. Aldığımız tedbirler sayesinde uzun yıllardan sonra tekrar sükunet ve barış ortamı bölgede tesis edildi. Bir dönem teröristlerin barındığı dağlarda bugün artık elhamdülillah artık ceylanlar geziyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Doğu Akdeniz mesajı! “Tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğimizi anladılar” | Video

“TÜRKİYE’Yİ TEST EDEN KARŞILIĞINI GÖRÜR”

Doğu Akdeniz’de ülkemizin meşru haklarını sonuna kadar savunuyoruz. Karşı tarafın kışkırtmalarına, çocuksu tavırlarına rağmen biz hep diyalogtan yana, sağduyulu, soğuk kanlı ve büyük devlet olmanın olgunluğu ile davrandık. Bundan sonra da buna devam edeceğiz. Ülkemizle beraber bölgemizin de barış huzur ve istikrarı için çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye’nin sabrı ve kararlılığını test etmeye çalışanlar da her zaman bizden hak ettikleri cevapları alacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.