Site Rengi

HABER ÖZETİ
Türkiye bataklığa saplanıyor!. 3 milyonluk ev kredisinin geri ödemesi 11 milyon!.
Yerli ve Milli TOGG’u Almanlara daha ucuza satıyoruz!.
Avukatı Selahattin Demirtaş’ın önümüzdeki ay tahliye edilebileceğini açıkladı..
Emlak vergilerindeki yüzde 1.000’lik zam vatandaşı isyan ettirdi!.
Trump destekçilerinin İsrail’den nefret etmeye başladığını açıkladı!.
Avrupa’nın en büyük nükleer santraline bombalı saldırı!.
Sahte diploma çetesi!. Profesörden avukata, doktordan padişah torununa…
Diyanet’teki eskort skandalı büyüyor!.
Demirtaş’ın tahliye edilmesini Öcalan mı istemiyor!.
Tunç Soyer hakkındaki iddianame tamamlandı!. 45 yıl hapis cezası isteniyor!.
Akaryakıta çifte zam geliyor!.
Atlar koştukça Bakan Yardımcılarının cepleri doluyor!.
Kahpe İsrail’e bir darbe de Slovenya’dan!.
ABD Başkanı Trump’tan Türkiye’ye yüzde 15 gümrük vergisi kararı!.
Rüşvet soruşturmasında Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
Eski tip sürücü belgesi yenileme süresi 3 ay uzatıldı..
Adana’da ormanları yakan vatan haini şerefsizler böyle yakalandı!.
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye yolunda komisyon üyeleri belli oldu..
Türkiye’nin ilk kadın Generali hayırlı olsun..
Fransa ve İngiltere’den sonra Kanada’da Filistin’i tanıma kararı aldı..
Sedat Peker davasının gizli tanığı ölü bulundu!.
İmamoğlu’nun diploma iptaline karşı açtığı dava reddedildi!.
Silivri’ye gidip Ekrem’den talimat almadan CHP’nin komisyon kararını açıklayamadı!.
8,8’lik deprem ve tsunaminin ardından şimdi de yanardağ patlaması!.
Tsunami hızla ilerlemeye devam ediyor!. Birçok ülke alarmda!.
Rusya’daki depremin etkisi atom bombasının 11 bin katı gücünde!.
Gelecek partili il başkanı cinsel tacizden gözaltına alındı!.
Hurda araç teşviki Meclis’te.. Hurda belgesini sunan ÖTV ödemeyecek…
Rusya’da son 73 yılın 8,8’lik en şiddetli depremi!.
Öğrenci indirimine yaş sınırı kararı mahkeme tarafından iptal edildi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Terörist Müzeyyen Aydınlı, işkence yaptığı köyde öldürüldü!.

Terörist Müzeyyen Aydınlı, işkence yaptığı köyde öldürüldü!.
06.10.2020
A+
A-

Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Akçabudak Köyü Hevsel mezrasında önceki gün Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ile gerçekleştirilen son dakika operasyonu sonucu nokta atışla öldürülen 3 teröristten birinin terör örgütü PKK’nın 20 yıldan beri dağ kadrosunda faaliyet gösteren ‘Dr. Amara’ kod adlı Müzeyyen Aydınlı (42) olduğu tespit edildi.

İNTİHAR BOMBACILARI YETİŞTİRDİ, ELİNDE ONLARCA KİŞİNİN KANI VAR

Diğer iki teröristin ise Aydınlı’nın korumaları olduğu bildirildi. PKK’nın kadın yapılanması olan YJA-Star’ın tepe isimlerinden olan Aydınlı, örgütün sözde Amed Eyaleti Özel Güç Birimi’nin üst düzey sorumluydu. Dün sabah arazi arama ve tarama faaliyetine çıkan jandarma komando timleri, 3 teröristin parçalanmış cesetlerini buldu. Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Fuat Güney ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem’in arazide bizzat sevk ve idare ettiği operasyonda teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi.

CANLI BOMBA YETİŞTİRİYORDU

Sabah’ın haberine göre, Uzun yıllar Kandil’deki Hinere Kampı’nda tamamı kadın teröristlerden oluşan “Ölümsüzler Taburu” adını verdikleri 400 kişilik canlı bomba teröristleri kent merkezlerinde intihar saldırıları düzenlemek için eğitip yetiştiren terörist Müzeyyen Aydınlı, son 10 yıldan beri Diyarbakır, Bingöl, Muş kırsalında çok sayıda kanlı eylemin de faili olmaktan aranıyordu. İçişleri Bakanlığının en çok aranan azılı teröristler listesinin 10 milyon liralık kırmızı kategorisinde yer alan Aydınlı, 37 şehidin katiliydi.

İŞKENCE YAPTIĞI KÖYDE ÖLDÜRÜLDÜ

Aydınlı, öldürüldüğü Akçabudak Köyü’nde arıcılık yapan Remzi ile engelli oğlu Mahmut Güler’i 5 Temmuz 2018’de kendilerini ihbar ettiği iddiasıyla yeraltındaki bir sığınağa hapsederek burada kamera karşısında işkenceli sorgudan geçirdikten sonra ikisinin de öldürülmesi emrini vermişti. Terörist Aydınlı, 17 Şubat 2016’da Ankara Merasim Sokak’ta askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırı sonucu 29 kişinin şehit edilmesi, 61 kişinin yaralanması, 13 Mart 2016’da Ankara Kızılay’da otobüs duraklarına bombalı saldırıda çoğu üniversite öğrencisi 38 kişinin ölümü, 125 kişinin yaralanması ve 10 Aralık 2016’da İstanbul Beşiktaş’taki bombalı saldırıda 38’i polis 7’si vatandaş 45 kişinin şehit edilmesi, 148 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olayların da failiydi.

KIRMIZI LİSTEYE BİR ÇİZİK DAHA

Tunceli-Ovacık kırsalında Cuma günü gerçekleştirilen Yıldırım-4 Operasyonunda İçişleri Bakanlığı’nın en çok aranan terörist listesinde “kırmızı” kategoride yer alan TİKKO (TKP/ML) terör örgütünün sözde Tunceli sorumlusu “Özgür” kod adlı Ali Kemal Yılmaz ile “turuncu” listede aranan TKP/ML terör örgütünün kadın sorumlusu “Asmin” kod adlı Gökçe Kurban etkisiz hale getirildi. Teröristlerin SİHA ile nokta atışıyla öldürüldüğü belirtildi. Öte yandan Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK/ YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.