Site Rengi

HABER ÖZETİ
Efsane Başkan Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya sert sözler!.
CHP içindeki Rüşvet, Yolsuzluk, Hırsızlık ve baskı skandalları gündemden düşmüyor!.
3 CHP’li Belediye Başkanı ile 1 İyi Partili milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
A 101 marketçilik Carrefour’u resmen devraldı..
Trump’tan İran’a yeni saldırı dalgası emri..
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Hatay yangınıyla ilgili paylaşım yapan Ezgi Mola’ya sosyal medyada tepki yağıyor!.

Hatay yangınıyla ilgili paylaşım yapan Ezgi Mola’ya sosyal medyada tepki yağıyor!.
12.10.2020
A+
A-

Son dakika haberine göre, magazin dünyasının gündemine düşen oyuncu Ezgi Mola’nın paylaştığı tweetler tartışma konusu oldu. Mola, terör örgütü PKK’nın Hatay’da yaktığı ormanlar için “Lanet olsun!” dedikten kısa bir süre sonra muhalif medyanın yalan haberlerinden etkilenerek, “Bakalım yeniden ağaçlar dikilip Hatay’daki yaralar onarılmaya çalışılacak mı, yoksa rant alanı mı olacak?” dedi. Bu sözleri üzerine sosyal medyada büyük tepki aldı.

Hatay’da terör örgütü PKK tarafından yakıldığı ortaya çıkan orman yangınlarıyla ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulunan ünlülerden biri de Ezgi Mola oldu. Yangını çıkaranlar için lanet okuyan Ezgi Mola, “Lanet olsun!!! Kendi başını yesin terör örgütün de! Bi bitmediniz ulan adiler, kötüler, pislikler! Yansın o yangında parmağı olanlar!” dedi.

“RANT” YALANINDAN ETKİLENDİ TEPKİ ÇEKTİ!
Muhalif medyanın ortaya attığı kimi yalan haberlerden etkilenen Ezgi Mola ikinci iletisinde ise çekinceli bir ileti attı. Mola, “Bakalım yeniden ağaçlar dikilip Hatay’daki yaralar onarılmaya çalışılacak mı, yoksa rant alanı mı olacak! ‘Nolcak zaten yandı, boş orası villa olsun, otel olsun’ diyen bir kara cahil güruh görmeyiz umarım! Bakalım kaç ağaç dikilecek!” dedi.

“YAZIKLAR OLSUN EZGİ MOLA!”
Magazin dünyasının bir anda kucağında bulduğu bu son dakika tartışması Ezgi Mola’nın tapki çektiği bir sosyal medya hareketliliğine neden oldu. Mola’nın, yangını üstlenenlerin terör örgütü PKK olmasına karşın olayı bir çevre ve inşaat rantı olarak değerlendirmesi sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine neden oldu. Twitter’da gündemin üst sıralarına yerleşen Mola’ya birçok sosyal medya kullanıcısından tepki yağdı. Sosyal medya kullanıcılarından Muhammed Aydın isimli bir avukat “Yazıklar olsun Ezgi Mola! Bende insan sanıyordum seni. Sen de “Berkin Elvan” kafalı çıktın! Yakan PKK. Yani ya PKK müteahhit oldu önce yakıp sonra ev inşaa edecek yada sen PKK’lı oldun onun kaos amacına hizmet edecek.” dedi.

Bir başka Twitter kullanıcısı Hatice Olgun ise “Sana dizide başrol veren TRT utansın! Yazıklar olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.