Fransa’nın İslam’la savaşı! 73 Camiyi kapattılar!.

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, “radikal İslamcılık ile mücadele” iddiasıyla yılın başından itibaren 73 cami, özel okul ve iş yerlerinin kapatıldığını belirtti.
Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, düzenlediği basın toplantısında, geçen ay ülkenin Herault bölgesinde bir cami ve bir özel okul, diğer bölgelerde ise bir dernek ve 9 iş yerinin kapatıldığını kaydetti.
Bu yılın başından bu yana toplam 73 cami, özel okullar ve iş yerlerinin kapatıldığını ifade eden Darmanin, ülkede 231 yabancının radikalleştiği gerekçesiyle sınır dışı edilmesi gerektiğini savundu.
Öte yandan Darmanin, geçen ay 4,2 ton uyuşturucunun ele geçirildiğini ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan 1189 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
Post Views:
984
BENZER KONULAR
04.10.2021
2021 Nobel Tıp Ödülü’nü David Julius ve Ardem Patapoutian kazandı....
İspanya’da doktorlar, dünyayı etkisi altına alan ölümcül yeni tip coronavirüsün...
14.02.2023
Katar, depremzede vatandaşlar için taahhüt ettiği konteyner evlerin ilk bölümünü...
16.02.2020
Çin’de yeni tip coronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında kağıt paralar...
12.11.2019
ABD Başkanı Donald Trump, Gaziler Günü nedeniyle New York’ta düzenlenen...
Suriye’nin kuzeyindeki Rasulayn ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında...
YORUMLAR