Site Rengi

HABER ÖZETİ
Tezkere Meclis’ten geçti.. Mehmetçik 2 yıl daha Somali’de..
Haluk Levent irk Oğuzhan Uğur aynı cezaevine gönderildi!.
YKS klavuzu açıklandı.. Tercihler 29 Temmuz’da başlıyor..
Dünya Kupası kuralları Süper Lig’e geliyor..
Motorin fiyatı gelen son zam ile 75 TL’yi geçti!.
İran’ın saldırılarında 100 ABD askeri yaralandı!.
Gülistan Doku cinayeti kapsamında Vali Sonel’in eşi de gözaltına alındı..
CHP’li Tuzla Belediyesi de AK Parti’ye geçiyor..
Haluk Levent’ten itiraf mektubu..
Kumarbaz Haluk’a bağış toplayan Oğuzhan Uğur tutuklandı!.
ABD Trump’ın talimatı ile İran’a yeni saldırılar başlattı!.
İran saldırıya geçince ABD’ye köpeklik yapan Kuveyt’i korku sardı!.
“Devlet Yok Ahbap Var” sözü ile milleti galeyana getiren Oğuzhan Uğur tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
Trump ölen ve yaralanan ABD’li asker sayısını kamuoyundan gizliyor!.
Motorine son iki hafta da 10 lira zam geldi!.
CHP’li Başkanın Gezi İhaneti’nde yaptığı alçakça tweetler ortaya çıktı!.
Gazze’de İspanya’nın Dünya Kupası zaferi kutlandı..
2026 Dünya Kupası İspanya’nın oldu..
İran ile ABD arasındaki savaş yeniden alevlenmeye başladı!.
Ekrem’in yaveri Özgür Yeni Parti için patent başvurusu yaptı!.
Yunan siyasetçiden bomba itiraflar: Anadolu da Türkleri Katlettik!.
Bir ülke daha İstanbul Sözleşmesi safsatasından çekildi!.
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“AK Parti’deyken ‘aslan’ olan Davutoğlu, parti kurunca 3-5 oy için ‘kedi’ oldu!.”

“AK Parti’deyken ‘aslan’ olan Davutoğlu, parti kurunca 3-5 oy için ‘kedi’ oldu!.”
19.10.2020
A+
A-

AK Parti’deyken terör örgütü PKK ve siyasi kanadı HDP’ye yönelik sert açıklamalarda bulunan Selçuk Özdağ, Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’ne geçince adeta ‘kedi’ gibi oldu. Eski konuşmalarında HDP ve terör örgütü PKK’ya sert sözler söyleyen Özdağ, şimdi HDP seçmeninden 3-5 oy alabilmek için HDP’lilere yönelik yapılan gözaltılara bile karşı çıkarcasına açıklamalar yapmaya başladı.

HDP’nin seçmeninden seçimlerde oy alabilmek için terör örgütünün siyasi kanadına ses çıkarmayan tarzda siyaset yapan partilerden sonuncusu da Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi oldu. AK Parti’deyken HDP’ye ‘Aslan‘ gibi kükreyen Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla ‘Kedi’ gibi açıklamalar yapmaya başladı.

3-5 oy için sözlerini yuttu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı’yken terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP’ye ilişkin çok sert açıklamalarda bulunarak adeta ‘Aslan’ gibi kükreyen Selçuk Özdağ, Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nde Genel Başkan Yardımcısı olunca ‘Aslan’lığından eser kalmadı. AK Parti’deyken HDP’ye yönelik sert açıklamalarda bulunan, “PKK eşittir HDP, HDP eşittir KCK’dır” diyebilen, TBMM’de yaptığı konuşmalarda HDP’li vekillere “Hala terörden medet umuyor” sözlerini söyleyebilen Selçuk Özdağ, 3-5 oy için adeta sözlerini yuttu.

‘Kedi’ gibi oldu

AK Parti’de cesur konuşmalara imza atarak terör ögütüne ağzına geleni söyleyen Özdağ, Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’ne geçince ‘Kedi’ kesildi. Şimdi Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Özdağ, HDP’li seçmeni kaçırmamak, HDP seçmeninden 3-5 oy alabilmek için terör örgütüne de HDP’ye de ağzını açamaz oldu. Geçtiğimiz günlerde HDP’li isimlere yönelik yapılan gözaltıları yorumlayan Özdağ, AK Parti’deyken söylediği sözleri adeta yutarak HDP’li isimlerin gözaltına alınmasına karşı çıkarcasına “Terör örgütünün ekmeğine yağ süren bu siyaset 40 yıl daha bu illet ile uğraşmak zorunda kalmamıza, örgüte ve dünyaya yeni istismar malzemesi vermemize hizmet eder.” sözlerini söyleyebildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.