Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gözaltına alınan Antalya Emniyet Müdürü tutuklandı!.
Antalya emniyet müdürü ile Böcek ailesinin baş döndüren rüşvet trafiği!.
Balıkesir’de 4,9’luk deprem!.
Yolcu uçaklarında zorunlu su ikramı dönemi başlıyor..
Çoban krizi büyümeye devam ediyor!. 130 bin lira maaşa bulunamıyor!.
Rusya kanser aşısının hazır olduğunu ve ücretsiz uygulanacağını açıkladı..
Evinde karısı ile bastığı jandarmayı öldüren başkomiser hakkında yüreklere su serpen karar!.
30 İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na “Geri Dön” çağrısı!.
Antalya Emniyet Müdüründen polislere dublörlü tuzak!.
Görevden alınan Antalya Emniyet Müdürü için gözaltı kararı!.
Antalya emniyet müdürünü yakan Muhittin Böcek iddiası!.
CHP’de şaibeli kurultayı ayak oyunları ile yasalaştırma uyanıklığı!.
Yoksuldan alınan ÖTV yüzde 25, zenginden alınan ÖTV yüzde 8!.
Gürsel Tekin’in kayyum heyetinden bir kişi daha çekildi!.
Diktatörden satılık ultra lüks spor araçlar!.
FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.
Klıçdaroğlu’nun geri dönerse tanımayacaklarmış!.
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin göreve başladı..
CHP’de gerçekleri söyleyenlere tahammül yok!. Barış Yarkadaş’ta partiden kovuluyor!.
Erdoğan fahiş emlak vergisinde geri adım attı!.
Kahpe İsrail işgâl planının ikinci aşamasına geçti!.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı boğazı kesilerek öldürüldü!.
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Halk TV Ekrem İmamoğlu’na çaktığı haberi değiştirdi!.

Halk TV Ekrem İmamoğlu’na çaktığı haberi değiştirdi!.
20.10.2020
A+
A-

CHP’nin propaganda kanalı Halk TV, CHP’li İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu zora sokacak bir habere imza attı. Haberde İstanbul’da bir metroda çekilen görüntüleri paylaşan Halk TV’nin haber sitesi, “yurttaşların adeta balık istifi yolculuk yaptığı fotoğraflar görenleri paniğe sevk etti.” yorumunda bulundu. Mezkur haber sitesi, “Türkiye’nin Wuhan’ı bu halde” başlıklı haberi belli bir süre sonra “İktidarın ekonomi politikası ve bunun toplu taşımaya yansıması” haline çevirdi.

Ana muhalefet partisinin haber kanalı Halk TV, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na karşı yaptığı operasyonel haber “CHP içinde neler oluyor?” dedirtti. Halk TV, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi döneminde toplu taşımada başarısız olduğuna yönelik haber yayınladı.

Halk TV’de internet sitesinde yayınlanan, “Türkiye’nin Wuhan’ı bu hâlde!” başlıklı haberde İstanbul pandemi salgınının başladığı Çin’in Hubei eyaletinde yer alan Wuhan’a benzetildi.

Aylardır İmamoğlu’nun toplu ulaşım sefer sayılarını daraltarak devletin koronavirüsle mücadelesini Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul özelinde akamete uğrattığıyla ile ilgili haberler gündemi meşgul ediyordu.

İBB yönetiminin “Fazilet durağında 47 kişi organize şekilde otobüse bindirildi” yalanı gerçek ortaya çıktıktan sonra oldukça tepkilere neden olmuştu.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Halk TV, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi döneminde toplu taşımada başarısız olduğuna yönelik haber yayınladı.

HALK TV: METROLARDA BALIK İSTİFİ YOLCULUK YAPILIYOR

Halk TV’de saat: 21.15’te yayınladığı haberde, metrolarda fiziksel mesafenin hiçe sayıldığı, yurttaşların adeta balık istifi yolculuk yaptığı ifade edildi.

Haberde, “İstanbul’daki toplu taşıma görüntüleri endişe yarattı. Metroda çekilen bir fotoğraf, Türkiye’nin Wuhan’ı olarak adlandırılan İstanbul’da fiziksel mesafenin hiçe sayıldığını gözler önüne seriyor” ifadeleri yer aldı.

HALK TV’NİN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ELEŞTİRDİĞİ O HABER!

Halk TV’de yayınlanan, “Türkiye’nin Wuhan’ı bu hâlde!” başlıklı haberde şöyle denildi:

İstanbul’da toplu taşımada çekilen görüntü endişe yarattı. Fiziksel mesafenin hiçe sayıldığı görüntülerde, salgının pik dönemindeyken yurttaşların adeta balık istifi yolculuk yaptığı fotoğraflar görenleri paniğe sevk etti.

Koronavirüs vakaları gün geçtikçe artıyor. Vaka ve hasta sayısında hükûmetin ayrıma gitmesine rağmen hasta sayısı günlük 2 bine yaklaştı. Hastaların büyük çoğunluğunun İstanbul’da görüldüğü de konuşulanlar arasında.

Okulların yüz yüze eğitime yeniden başlamasının gündeme geldiği bugünlerde İstanbul’daki toplu taşıma görüntüleri endişe yarattı. Metroda çekilen bir fotoğraf, Türkiye’nin Wuhan’ı olarak adlandırılan İstanbul’da fiziksel mesafenin hiçe sayıldığını gözler önüne seriyor.

Halk TV’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren haberi silip silmeyeceği merak ediliyor.

UYARI MI ALDILAR?

Söz konusu haber sosyal medyada çok konuşulurken, Halk TV, Ekrem İmamoğlu’nu oldukça sert eleştiren haberine müdahale etti. Mezkur haber sitesi, “Türkiye’nin Wuhan’ı bu halde” başlıklı haberini belli bir süre sonra “İktidarın ekonomi politikası ve bunun toplu taşımaya yansıması” haline çevirdi.

HALK TV, CANAN KAFTANCIOĞLU’NU ELEŞTİREN HABERİ SİLMİŞTİ!

Halk TV, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Ermeni soykırımı iddialarını kabul eden paylaşımda bulunduğuna yönelik haberini silmişti.

Canan Kaftancıoğlu, 24 Nisan 2012 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki şahsi hesabından paylaşımda bulundu ve Türkiye’yi hedef alarak, “Tarihte bugün: Ermeni Soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz. 19.15’te” ifadelerini kullandı.

HALK TV: CANAN KAFTANCIOĞLU’NDAN ERMENİ SOYKIRIMI İDDİALARINI KABUL EDEN TWEET

Halk TV, 13 Ocak 2018 tarihinde Canan Kaftancıoğlu’nun söz konusu paylaşımını eleştirdi ve “Canan Kaftancıoğlu’ndan Ermeni Soykırımı iddialarını kabul eden tweet!” başlıklı haber yayınladı. Halk TV, resmi Twitter hesabından söz konusu haberi de paylaştı.

HALK TV HABERİ VE TWWETİ, CANAN KAFTANCIOĞLU DA TWEETİ SİLDİ

Halk TV’nin, “Canan Kaftancıoğlu’ndan Ermeni Soykırımı iddialarını kabul eden tweet!” başlıklı tweetindeki linke tıklandığında haberin ve tweetin silindiği açıkça görülüyor. Canan Kaftancıoğlu da, 24 Nisan 2012 tarihindeki paylaşımını silmişti.

(Barış Savaş-Sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.