Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kuduz köpek Netenyahu yine İslam ülkelerine saldırmakla tehdit etti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’dan Kahpe İsrail’e yaptırım çağrısında bulundu!.
Kurultay mahkemesinden sonra Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama!.
Edi ile Büdü’nün kurultay kurnazlığı mahkeme kararına tosladı!.
Muvazzaf Binbaşı torbacıları haraca bağlamış!.
CHP kurultay davası ertelendi..
Tarihi kurultay davası başladı!.
Vuslat Doğan Ali Sabancı’dan 120 milyon dolar nafaka talep etti!.
Mahkeme bugün son sözü söyleyecek!.
Fenerbahçe Trabzonspor’u tek golle geçti..
Ahlâksız dizinin ahlâksız senaristinden akla ziyan savunma!.
RTÜK’ten ahlâksız diziye jet soruşturma!.
Yunan itinden skandal Türkiye açıklaması!.
Davayı açan CHP’liler Özgür Özel yönetimini topa tuttu!.
A’dan Z’ye tüm toplu taşıma araçlarına yüzde 30 zam!.
“Yunanı Denize Döktük” ifadesinden rahatsız olan sözde Türk!.
Rusya Türkiye’ye sattığı S-400’ler geri istiyor..
Sezonun nefes kesen derbisi bu akşam!.
Ankara’da 3 belediye daha AK Parti’ye geçiyor..
İmamoğlu’nun mahkeme salonundaki şovuna savcılıktan jet soruşturma!.
Trump’tan NATO ülkelerine “Çine Yaptırım” çağrısı!.
Bakan Yerlikaya’dan Özgür Özel’e zehir zemberek sözler: Kifayetsiz Muhteris!.
Altındaki hızlı yükseliş devam edecek mi?.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Bayrampaşa Belediyesi’ne!.
12 yıllık zorunlu eğitim süresi kısalıyor..
5 ülke Kahpe İsrail’e tepki için Eurovision’a katılmama kararı aldı!.
İstanbul İstanbul’da toplu ulaşıma %30 zam!.
Sözcü’nün “Köprüler Satılıyor” yalanına DMM’den yalanlama!.
Haklarında yakalama kararı çıkarılan HABERTÜRK VE SHOW TV’’nin patronları halâ kayıp!.
Bay Ekrem için 9 yıl hapis ve siyasi yasak talebi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Türkiye’ye ve Türk halkına küfreden terzi yamağı iflas etti!.

Türkiye’ye ve Türk halkına küfreden terzi yamağı iflas etti!.
27.10.2020
A+
A-

Türkiye ve Türk milletine yönelik onlarca hakaret ve küfürlü sözleriyle gündemden düşmeyen Barbaros Şansal, Türkiye’deki faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Şimdiye dek AK Parti karşıtlığı yapmak için Türkiye’ye ve milyonlarca vatandaşa yönelik rezil açıklamalarıyla gündemden düşmeyen modacı bozuntusu Barbaros Şansal, bu kez sevindiren bir haberle gündemde… Türklere “B.kunda boğul” diyecek kadar gözü dönen, Anadolu şehirlerini “leş ve keş yuvası” diyerek aklınca aşağılayan ama bu ülkede milyonları cebe indiren Şansal, Türkiye’deki faaliyetlerini durdurdu.

Bir süre önce ateist olduğunu açıklayan ve Türkiye karşıtı onlarca çıkışıyla gündemden düşmeyen Barbaros isimli modacı bozuntusu, Yıldırım Mayruk ile birlikte yürüttüğü Yıldırım Mayruk Moda ve Tasarım’ın artık çalışmayacağını açıkladı.

Şansal, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Tarih 26 Ekim 2020 Pazartesi. Şirketimiz ortakları ve yönetim kurulumuz Barbaros Şansal tarafından alınan kararla T.C’de faaliyetlerimize son verilmiş ve şirket kapatılmıştır. 60 yıllık çalışma hayatımızda, sayısını hatırlamadığımız istihdam sağlanmış ve tüm çalışanlarımızın sosyal hakları tam olarak karşılanmıştır, Bugüne dek moda evimizde çek senet kredi kartı kullanılmamış hep nakit ticaret yapılmıştır, hiç kredi kullanılmamıştır ve hiçbir borcu yoktur.

Ulusal ve uluslararası anlamda sayısız koleksiyon ve defilelerin yanı sıra gösteri ve prodüksiyon anlamında birçok ilkin öncülüğü üstlenilmiş ve tüm bu süreç arşivlenmiştir. 10000’den fazla hanımefendiye servis vermenin mutluluk ve gururu kazancımızdır.
Bu nedenle Türkiye Cumhuriyetinin mesleğimizle ilgili olan özel arşivimizi korumaya almış bulunmaktayız, ilaveten, stok koleksiyonlarımızda bulunan dünyanın en ünlü ve kaliteli firmaları tarafından üretilmiş emsalsiz kumaşlarımızı daha aydınlık bir gelecek için mücadele eden Darrüşafaka’ya bağışlamış, son jübile galamız da yeralan 250 kostüm ise gelecek nesillere emsal ve kültür oluşturması için yaşayan müze projesi kapsamında Mersin Mezitli Belediyesine hibe edilmiştir.

Zoruyla, zorluğuyla ancak onur ve gururla sürdürdüğümüz mesleğimizin adası olan makasımız kendi isteğimizle kapanmıştır. Saygı sevgi ve teşekkürlerimizle. Hoşçakalın, laik kalın, özgür yaşayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.