Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’ın elini kolunu bağlayacak İran çatlağı!.
Motorine kazık gibi bir zam daha!.
İran ile ABD arasında tansiyon yükseldikçe petrol fiyatları yeni rekorlar kırıyor!.
“Paraları Ahbap’a Yatırın” çağrısı yapanlar tek tek ifadeye çağrılıyor!.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay AK Parti’ye mi geçiyor?.
Merkez Bankası faizi sabit bıraktı!.
Özgür Özel’i satan satana!.
0,20 promil alkollü trafiğe çıkanın ehliyetine el konulacak!.
Ahbapçılar için hesap vakti!.
FİFA Başkanının Trump yalakalığı boşuna değilmiş!.
Petrolün varil fiyatı 100 dolara dayandı!.
İran’a saldırmanın maliyeti ABD’ye 37,5 milyar dolara patladı!.
Neidüğü belli olmayan çetelere aparatlık yapan sözde çocuklara müebbet hapis geliyor!.
İlk tebrik her zaman ki gibi Almanlar’dan..
Tezkere Meclis’ten geçti.. Mehmetçik 2 yıl daha Somali’de..
Haluk Levent irk Oğuzhan Uğur aynı cezaevine gönderildi!.
YKS klavuzu açıklandı.. Tercihler 29 Temmuz’da başlıyor..
Dünya Kupası kuralları Süper Lig’e geliyor..
Motorin fiyatı gelen son zam ile 75 TL’yi geçti!.
İran’ın saldırılarında 100 ABD askeri yaralandı!.
Gülistan Doku cinayeti kapsamında Vali Sonel’in eşi de gözaltına alındı..
CHP’li Tuzla Belediyesi de AK Parti’ye geçiyor..
Haluk Levent’ten itiraf mektubu..
Kumarbaz Haluk’a bağış toplayan Oğuzhan Uğur tutuklandı!.
ABD Trump’ın talimatı ile İran’a yeni saldırılar başlattı!.
İran saldırıya geçince ABD’ye köpeklik yapan Kuveyt’i korku sardı!.
“Devlet Yok Ahbap Var” sözü ile milleti galeyana getiren Oğuzhan Uğur tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
Trump ölen ve yaralanan ABD’li asker sayısını kamuoyundan gizliyor!.
Motorine son iki hafta da 10 lira zam geldi!.
CHP’li Başkanın Gezi İhaneti’nde yaptığı alçakça tweetler ortaya çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Saldırı hazırlığında ki 26 terörist öldürüldü!.

Saldırı hazırlığında ki 26 terörist öldürüldü!.
10.11.2020
A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı, dün Resulayn ve Tel Abyad’da saldırı hazırlığında olan 26 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Türkiye, sınır içi ve sınır ötesi harekatlarla teröre karşı verdiği mücadesini sürdürüyor.

Suriye’de de terör örgütlerine karşı mücadele içinde olan Türkiye, sınırda terör örgütü mensuplarına göz açtırmıyor.

MSB Basın Halkla İlişkiler Müşavirliği Plan, Koordinasyon ve Analiz Şube Müdürü Albay Olcay Denizer tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

26 terörist öldürüldü

Resulayn ve Tel Abyad’da operasyon düzenlendiğini duyuran MSB’den yapılan açıklamada, saldırı hazırlığında olan 26 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

MSB’nin açıklamasının tamamında şu ifadelere yer verildi:

“Resulayn ve Tel Abyad bölgelerinde dün saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 26 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.”

“Mücadelemiz devam edecektir”

Denizer, “Milli mücadelemizin önderi ve cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82’nci yıl dönümünde saygı ve şükranla anıyoruz. Milli Savunma Bakanlığı; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, mücadelelerle dolu hayatından ve fikirlerinden aldığı ilhamla ülkemizin ve asil milletimizin hak, alaka ve menfaatlerine yönelecek tüm tehdit ve tehlikelere karşı; karada, denizde ve havada büyük bir kahramanlık ve fedakârlıkla mücadelesini sürdürmektedir. Bu mücadelemiz ebediyen devam edecektir.” dedi.

Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin zaferini kutluyoruz”

Albay Denizer, Azerbaycan’ın öz topraklarını geri almak, Ermenistan’ın barbarca saldırılarını sonlandırmak için haklı bir mücadele verdiğini belirterek, “Bu mücadeleyi alnının akıyla sonlandıran Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin zaferini kutluyoruz. İmzalanan ateşkes anlaşmasındaki şartların yerine getirilmesi, işgal altındaki tüm topraklarının Azerbaycan’a iade edilmesi, bölgede barış ve huzur ortamının yeniden sağlanması sürecinde de ‘İki devlet tek millet’ olduğumuz can Azerbaycanlı kardeşlerimizle tek yürek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan PKK/PYD/YPG ve DEAŞ varlığını sonlandırarak, bir terör koridorunun oluşturulmasını engellemek ve hudutların, halkın huzur ile güvenliğini sağlamak amacıyla Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı harekatlarının başarıyla gerçekleştirildiğini hatırlatan Albay Olcay Denizer, şunları kaydetti:

“Bu bölgelerde hayatın normale döndürülmesi çalışmalarına diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile koordineli olarak devam edilmektedir. Barış Pınarı bölgesinde 17 Ekim 2019’da ABD, 22 Ekim 2019’da Rusya Federasyonu ile yapılan mutabakatlar ile harekât durdurulmuştur. Bölgede kalıcı barışın sağlanması ve hayatın normale döndürülmesi için çalışmalarımız, diğer ülkeler ile iş birliği ve koordinasyon faaliyetlerimiz sürdürülmektedir.

Barış ve istikrarın tesis edildiği Barış Pınarı bölgesinde, hasmane tutum, taciz ve saldırılara meşru müdafaa kapsamında karşılık verilmektedir. Bu kapsamda dün Rasulayn ve Telabyad bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 26 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Suriye’nin kuzeyinde tesis edilen barış ve istikrar ortamının muhafaza edilmesine kararlılıkla devam edilecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.