Site Rengi

HABER ÖZETİ
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Şişli Belediye Başkanı CHP’li Muammer Keskin PKK operasyonunda gözaltına alınan yardımcısına sahip çıktı!.

Şişli Belediye Başkanı CHP’li Muammer Keskin PKK operasyonunda gözaltına alınan yardımcısına sahip çıktı!.
27.11.2020
A+
A-

Son dakika haberi… 2019 seçimlerinde HDP Şişli İlçe Başkanı Mutlu Öztürk’ün, Türk bayrağı ve Atatürk posteri önünde “Kürdistan” ifadesini kullanmasına tepki göstermediği için eleştirilen CHP Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, terör örgütü PKK’ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan ve evinde terör örgütüne ait yayınlar bulunan yardımcısına sahip çıktı. Operasyonun ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Cihan Yavuz için “Belediyemizle ilgili üzerinde bulunan görev ve sorumlulukları eşit hizmet anlayışıyla sürdüren başkan yardımcımızdır. Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, geçtiğimiz gün il genelinde terör örgütü PKK’ya yönelik daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un da aralarında olduğu 19 şüpheli operasyonda gözaltına alındı.

Şişli Belediye Başkanı yardımcısı Cihan Yavuz’un evinde yapılan aramada, terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın ve teröristlerin resimlerinin yer aldığı yayınlar bulunmuştu.

Operasyonun ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Cihan Yavuz için “Belediyemizle ilgili üzerinde bulunan görev ve sorumlulukları eşit hizmet anlayışıyla sürdüren başkan yardımcımızdır. Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim” dedi.

“KÜRDİSTAN” DENMESİNE SESSİZ KALMASI TEPKİ TOPLAMIŞTI
CHP Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, 2019 yılında belediye başkan adayı iken Feriköy’de bir düğüne katılmıştı. Salonda Keskin’e, HDP İlçe Başkanı Mutlu Öztürk eşlik etmişti.

Burada bir konuşma yapan Öztürk, HDP’nin Cumhur İttifakı’nı zayıflatmak için batıda aday çıkarmama kararı alması sonrası Şişli’de CHP’yi destekleyeceklerini açıklamıştı.

HDP’li Öztürk, konuşmasının devamında da Türk bayrağı ve Atatürk posteri önünde “Kürdistan’da kayyumun el koyduğu bütün belediyeleri geri alacağız” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’li Keskin’in bu sözlere tepki göstermemesi eleştirilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.