Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li başkan 10 milyona kiralık katil tutup meclis üyesini öldürtmeye kalkmış!.
Pavyoncu başkanı 1 ay sonra nihayet partiden kovabildiler!.
ABD’nin işgâl etmeye hazırlandığı Küba’dan Trump’a rest!.
Müzakere yalanı ile İran’ı oyalayan ABD bombardıman uçakları ile saldırı hazırlığı yapıyor..
Fenerbahçe Başakşehir’i 3 golle geçti!.
Galatasaray şampiyonluk yolunda Samsunspor’dan 4 yedi..
CHP’li sapık başkanın mide bulandıran iğrenç mesajları ortalığa saçıldı!.
Galatasaray bu akşam şampiyonluğa oynayacak..
Hep aynı kahpelik!. Önce savaş çıkarıyor, sonra milyarlarca dolarlık silah satıyor!.
Kahpe İsrail’de Türkiye’nin yeni gücü olan MIZRAK tedirginliği!.
Trump’tan AB’ye yüzde 25 “İran Savaşında Yardım Etmediniz” vergisi!.
Milli ve Yerli helikopterimiz GÖKBEY TSK envanterine girdi..
MHP’de kurultay tarihi belli oldu..
ABD’de benzin fiyatı 5 doları geçti!. Ekonomi baskı altında..
15 yaş altına sosyal medya yasağı resmen başladı..
PKK Çözüm Süreci’nin dondurulduğunu açıkladı!.
Tepkiler ayyuka çıkınca CHP Arif Kocabıyık’ı parti kapısından daha girmeden kovdu!.
FİFA İran’ın Dünya Kupası’na katılabileceğini açıkladı..
CHP’li çocuk tacizcisi başkana ödül gibi ceza!.
Efsane Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ile geri dönüyor..
İmamoğlu Suç Örgütü davasında 15 kişi tahliye edildi..
Kira fiyatlarını aşan aidat soygunu TBMM’nin gündeminde!.
ABD’li şerefsiz Türkiye’yi Ayasofya üzerinden yaptırım uygulamakla tehdit etti!.
Gazze’ye giden Sumud filosu kahpe İsrail tarafından rehin alındı!.
İngiliz medyası Gazze’de yapılan soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor!.
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttuğunu açıkladı..
İBB davasında taraflar birbirlerine girdi!.
Konyaspor-Fenerbahçe maçında F-16 uçuran general görevden alındı!.
Bakan Bey’e saatler sonra tükürdüğünü yalatan maden patronu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Teslim olan kadın terörist, yaşadığı istismarı anlattı! “Duran Kalkan bana tecavüz etti!.”

Teslim olan kadın terörist, yaşadığı istismarı anlattı! “Duran Kalkan bana tecavüz etti!.”
29.11.2020
A+
A-

Bundan 7 yıl önce BDP tarafından kandırılarak dağa kaçırılan Zozan kod adlı kadın terörist, PKK elebaşlarından Duran Kalkan’ın kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Aynı zamanda teslim olan kadın, HDP’nin de çocukları kandıran bir hain olduğunu ifade etti.

Şırnak’ta bundan 7 yıl önce 16 yaşında iken BDP aracılığıyla kandırılıp PKK‘ya teslim edilen Zozan kod adlı M.A., “HDP’nin benim gibi gençleri kandırdığını, gerçek yüzünü sakladığını, fakir insanların çocuklarını kullandıklarına şahit oldum. HDP’nin yaptığı hainliktir” dedi

Sabah’ta yer alan haberde Şırnak’ta bundan 7 yıl önce 16 yaşında iken BDP aracılığıyla kandırılıp PKK’ya teslim edilen Zozan kod adlı M.A. (23) Kilis Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 40 gün süren çabası sonucu ikna edilerek Tel Rıfat-Azez-Kilis hattındaki operasyonla teslim oldu. O operasyonun detayları ortaya çıktı.

Teslim olmak için 5 saat yürüdü

Tesilm olan bir başka teröristin ifadesi ile Cizre’deki köyünden kandırılarak BDP aracılığıyla örgüte teslim edildiği bilgisine ulaşan güvenlik birimleri Zozan kod adlı M.A. ile tespit ettiği telefonla irtibata geçti. Genç kızın uzun konuşmalar sonrası ikna olmasının ardından, Kilis polisi harekete geçti. Tel Rıfat’taki örgüt karargâhından çıkmayı başaran Zozan , Azez sınırına kadar 25 km’lik yolu yürümeye başladı. Kilis polisi Zozan’ı cep telefonu sinyali ile dijital harita üzerinde takip edip yönlendirme yaptı. 5 saat süren yürüyüş sonunda ulaştığı Azez sınırında kendisini bekleyen polis ikna ekibi ile buluştu. M.A. ifadesinde örgütte uğradığı tecavüzü ve şahit olduğu işkence-infaz ve tecavüzleri anlattı:

Duran Kalkan tecavüz etti

PKK kampına getirildiğimi anlayıp itiraz edip dönmek istediğimde ‘Buradan artık cesedin çıkar’ dediler ve ilk dayağı orada yedim. Gara bölgesine götürüldük. Benim gibi 15-16 yaşında olan 40 kız vardı. Duran Kalkan’ın katıldığı törenle örgüt kimliklerimizi verdiler. Duran Kalkan her kimliğini verdiği kişiyi iki eliyle kucaklayıp sonra kafasını tutup yüzlerini öpüyordu. Sıra bana gelince beni öpmesine elimle müdahale ettim. ‘Botanın asi kızı seni özel birliğime alacağım’ deyip orada bulunan sözde sorumluya ‘Şervan komutan bu savaşçı benle gelecek’ diye emir verdi. Duran Kalkan beni sığınağa götürdü. Orada ağzımı eşarpla bağlayıp bana tecavüz etti.

Kendi ve çevre köyümüzden olup ilk ve ortaokuldan tanıdığım kendi yaşımdaki 32 tane arkadaşı orada gördüm. Hepsi de Şırnak ve Cizre BDP binasından getirilmişti. Hepsi de benim gibi tecavüze uğramış. Dağdakiler, polisin, askerin bana nasıl davrandığını, kumanyalarını paylaştığını, yıllardır hasret kaldığım sütlü kahve içirdiğini görseler hepsi dağı bırakıp gelir. Orada bulunduğum her gün için şimdi kendime daha da fazla lanet ediyorum. Keşke sizi 40 gün boyunca uğraştırmadan ilk telefonunuzda kaçıp gelseydim.

HDP haindir

HDP’nin benim gibi gençleri kandırdığını, gerçek yüzünü sakladığını, fakir insanların çocuklarını kullandıklarına şahit oldum. Bence bu Kürt gençlerine yapılan bir hainliktir. Örgüt içerisinde 13, 14, 15 yaşlarında çocuklar var. Mardin’den bir anne oğlunu almaya geldi, saçlarından tutup sürüklediklerini gördüm.

Kandil’de çocuklar çaresiz

Hem Kandil’de hem de Suriye’de yaşayan terör örgütünün lider kadrolarının yanında onlarca çocuk yaşta kızlar var. Bunlar da cinsel istismar ve tecavüze maruz kalıyorlar. Bu kızlar üst düzey yöneticilerden korktukları için hiçbir şey yapamıyorlar, öldürüleceklerini bildikleri için sessiz kalıyorlar.

Diyarbakır anneleri için destek çağrısı

Annelerin HDP binası önündeki eylemlerini destekliyorum, çocuğu giden herkesin gelip destek vermesi ve katılması gerekir. Örgüt bataklık, girince çıkamıyorsun. Kandil’de birçok infaza şahit oldum. 2 yıl önce örgütten kaçan ya da kaçarken yakalanan 13-14 kişinin infaz edilmesine şahit oldum. 14-16 yaşlarındaki kız çocuklarının yemeklerine ve içeceklerine uyuşturucu koyularak bağımlı hale getiriliyor. Kandil’de bulunan örgüt yöneticileri cinsel vampirler. 7 yılda hiçbir tecavüzcünün cezalandırıldığını görmedim. Ama tecavüze uğrayan ve infaz edilen 8 ayrı kadına şahit oldum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.