Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP Lideri Özel’den 2 Nisan’da “Tüketimi Durdurun” çağrısı!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli talep edildi!.
İmamoğlu’nun tutuklanması CHP’yi zirveye taşıdı..
Kılıçdaoroğlu’ndan yediği kazığın intikamını alacak adaylık açıklaması!.
Kahpe İsrail Filistin’i işgâl etmeden durmayacağını açıkladı!.
Altın fiyatları rekora doğru gidiyor…
Volkan Konak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti..
Bayram Tatilinde Yollar Yine Kan Gölüne Döndü: 19 Can Kaybı!.
Kıbrıs’ta Başörtüsü Krizi Büyüyor! Ortaokulda Bone ve Bandana Yasaklandı!.
Saraçhane Krizi Sonrası Mansur Yavaş’ın Maltepe Mitinginde Kontrolü Elden Bırakmaması Dikkat Çekti!.
Mitingde konuşturulmayan Muharrem İnce alanı terk etti!.
Suriye’de yeni kabine açıklandı…
İBB operasyonunun devlete maliyeti 1 trilyon 200 milyon TL!.
Ekrem İmamoğlu’nun Tutuklanması Sonrası İlk Anket Açıklandı: CHP Liderliği Ele Geçirdi..
Bayramdan sonra zam yağmuru başlıyor!.
Ramazan Bayramı Başlıyor! İşte Şehrinizdeki Bayram Namazı Saatleri…
CHP Lideri Özel şimdi de ülkesini Almanlara şikâyet etti!.
Savcılık CHP’nin çağrısı ile sokakları terörize edenler hakkındaki iddianamesini tamamladı!.
İmamoğlu Anketinde Şok Sonuç! Ece Üner’in Dili Tutuldu!
Devlet Bahçeli’den Özgür Özel’e Tarihi Tepki: “Zıvanadan Çıkmıştır!”
Bakanlıklar Anlaştı: 13 Yaş Altı Çocuklara Sosyal Medya Yasağı Kapıda!
MHP Liderinden DEM Parti’ye Tebrik, CHP’ye Eleştiri Yağmuru!
Mansur Yavaş, 100 Dosyayı Açtı! Gökçek’e Ait Şok Belgeler Ortaya Çıktı!
Siyaset Sahnesinde Yeni Kriz! MHP’li Yönter’den Sedat Peker’e Anlamlı Mesaj!.
Hayali İftar Faturası Skandalı! İptal Edilen Yemeğin 973 Bin Lirası Belediye Kasasından Ödendi!
Nuray Başaran’dan Şok Sözler: “Özgür Özel Haricindekileri Vatan Haini Sayıyorlar!”
Ekrem İmamoğlu’ndan Silivri’den Ses Getiren NYT Yazısı: “Erdoğan Sandıkta Mağlup Edemeyince Başka Yollara Başvurdu!”
Bayram Planlarınızı Gözden Geçirin! Şiddetli Yağışlar ve Sel Riski Geliyor!
Myanmar’da Felaket! 7,7’lik Deprem Ülkeyi Sarstı, Acil Durum İlan Edildi..
Avrupa’dan Erdoğan’a Şok Çağrı: İmamoğlu’nu Serbest Bırakın!
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Youtube kanalından hükümete havlayan Arif Kocabıyık’ın CHP’li belediyeden 8 bin lira aldığı ortaya çıktı!.

Youtube kanalından hükümete havlayan Arif Kocabıyık’ın CHP’li belediyeden 8 bin lira aldığı ortaya çıktı!.
23.10.2020
A+
A-

Antalya merkezli ve sosyal medya hesabından provakatif yayınlar yaparak hükümete havlayan ve  ‘İlave TV’ isimli youtube kanalının sahibi olan 37 yaşındaki Arif Kocabıyık’ın CHP’nin kadrolu bankamatikçisi olduğu ortaya çıktı!. Kocabıyık’ın CHP’li Konyaaltı Belediyesi’nde kadrosunun olmasına rağmen hiç işe gitmeyip maaş aldığı belirlenenen Kocabıyık, durumun sosyal medyada bazı vatandaşlar tarafından gündeme getirilmesinin ardından 2 gün önce Kocabıyık’ın istifa ettiği öğrenildi!.

Açtığı youtube kanalı ile Antalya’da Kazım Özal Caddesi’nde vatandaşlara sorular yönelten ve ardından şehir şehir gezmeye başlayan Arif Kocabıyık, geçen sene bir yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmış, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Kocabıyık hakkında ‘Devlet büyüklerine hakaret’ suçlamasıyla dava açıldı.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİYDİ
Yaptığı röportajlarda vatandaşları devlet ve hükümet aleyhine kışkırtıcı sorular yönelten Arif Kocabıyık’ın daha önce Akdeniz Üniversitesi’nde özel güvenlik görevlisi olduğu sırada öğrencilere orantısız güç uyguladığı fotoğraf karelerine yansımıştı. Üniversite yönetiminin geçen yıl Kocabıyık’ın işine son verdiği öğrenildi.

CHP’NİN BANKAMATİKÇİSİ ÇIKTI
Şimdiye kadar birçok şehre giderek buralarda video çeken Kocabıyık’ın yaklaşık 7 aydır CHP’li Konyaaltı Belediyesi’nin Basın ve Halkla İlişkiler biriminde çalışıyor görünerek maaş aldığı belirlendi. Durumun sosyal medyada bazı vatandaşlar tarafından gündeme getirilmesinin ardından sözde televizyoncu Kocabıyık’ın 2 gün önce istifa emesi dikkat çekti. Aynı zamanda İYİ Parti üyesi olan Kocabıyık’ın, İyi Parti Genel İdare Kurulu’na adaylık başvurusu yaptığı öğrenildi.

“ATM İŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKIYORLAR”
Yaşananlara tepki gösteren AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, Konyaaltı Belediyesi’nin borçlanma taleplerini hatırlatarak, “Para yok deniyor ve böyle ATM işçilerine sahip çıkılıyor. Belediye bünyesinde bu tarz toplumu kışkırtıcı söylemlerle faaliyette bulunan kişiler barındırılmamalıdır. Bu tarz söylemler üreten insanlar hem siyasete hem kurumlara zarar vermektedir. Bu tarz çirkefçe çalışmalara müsaade edilmemelidir” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.