Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çelik Kubbe’nin envantere alınacağını açıkladı..
Eski MKE Başkanı casusluktan tutuklandı!.
Kapalıçarşı’daki 1,250 miyarlık pırlanta vurgununda 40 kişi gözaltına alındı!.
81 il de sığınaklar inşa edilecek!.
Balıkesir yeni depremlerle sarsılmaya devam ediyor!.
Bay Kemal geri dönüyor…
İsrailliler Gazze’deki katliamları protesto etmek için meydanlara döküldü!.
Zelensky Putin ile barış görüşmeleri için Türkiye’yi işaret etti..
Trump‘ın büyükelçisi’nden gazetecilere alçakça hakaretler!.
Memurların yeni zam oranları belli oldu..
Tayanç Ayaydın’ın mesajları uygunsuzmuş ama taciz etmemiş
MHP Lideri Bahçeli’den Terörsüz Türkiye vurgusu: BU ALTIN FIRSATI HEBA ETMEYELİM!.
İstanbul’da kiralara yüzde 40 zam!.
Adalet Bakanlığı’ndan emniyete Mücahit Birinci talimatı!.
Dilek İmamoğlu’nun avukatı da gözaltına alındı!.
CHP’den istifa eden bir başkan daha AK Parti’ye geçmeye hazırlanıyor..
Türkiye’nin son hamlesi Kahpe İsrail’e kabusu yaşatıyor!.
Kahpe evladı Netenyahu 20 kişinin ölüm emrini verdiği saldırıyı “Trajik Bir Kaza” diyerek geçiştirdi!.
Dünya bu skandalı konuşuyor!. Türkiye dosyasını havalimanı tuvaletinde unuttular!.
Bugün açıklanan YKS sonuçları yüzbinlerce öğrenciyi isyan ettirdi!.
CHP’nin “Cumhur İttifakı’nda Kriz Var” dedikodusuna en net cevap!.
Altın fiyatları neden düşüşe geçti..
Hatalı deprem bildirimi yürekleri ağızlara getirdi!.
Zorunlu Trafik Sigortası’nda sistem sil baştan değişiyor!.
DEM Parti heyeti İmralı’ya gidiyor..
Ahmet Minguzzi davasını Sedat Peker’in avukatı üstlendi!.
15 bin nüfuslu ilçeye 71 milyonluk hükümet konağı!.
AK Parti’ye geçmek isteyen belediye başkanı sayısı belli oldu..
YKS tercih sonuçları açıklandı…
İrlanda Cumhurbaşkanından Gazze için tarihi çağrı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Açılışını 10 CHP’li başkanın yaptığı kreşin daha imarı bile planlanmamış!.

Açılışını 10 CHP’li başkanın yaptığı kreşin daha imarı bile planlanmamış!.
22.09.2021
A+
A-

Adana’nın Kozan ilçesinde 10 CHP’li belediye başkanın bir araya gelmesiyle temeli atılan kreşin imar planının bile olmadığı ortaya çıktı

Adana’nın Kozan ilçesinde 17 Haziran’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından CHP’li 2 büyükşehir, 8’i ilçe belediye başkanının katıldığı törenle temeli atılan çocuk kreşinin imar planının olmadığı ortaya çıktı. Meclis toplantısında gün yüzüne çıkan skandalla ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, ‘Öyle bir açılıştı ki, belki kreşin kendisinden daha pahalıya bir açılış yapıldı. Ama gelin görün ki daha kreşin imar planı yapılmamış’ dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Cumhuriyet Mahallesi’nde 724 metrekare arsa üzerine inşa edilecek ve 150 öğrenciye hizmet verecek tek katlı kreşin temel atma törenine CHP’liler adeta çıkarma yapmıştı. Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut ile Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan yer almıştı.

ŞOV HALİNDE AÇILIŞINI YAPTILAR

Eylül ayının son oturumda meclis gündeminin 28. maddesinde yer alan Kozan’da görkemli bir şekilde temeli atılan çocuk kreşinin imar planın olmadığı maddenin oylanması istendi. Yapılan oylama sonucunda imar planını yapılmasına oy birliğiyle kabul edildi. Skandalın ortaya çıkması üzerine gündem dışı söz alan Ozan Gülaçtı, ‘Biz burada Kozan’a bir hizmet olduğu için maddeyi kabul ediyoruz. Ancak bu işleri çıkıp medyada çok büyük açılışlarla şov haline dönüştürmek, yapılmayanı yapıyormuş gibi şeyleri de hoş karşılamıyoruz. Görüldüğü üzere bu bizlerde bu tür işlemlere destek veriyoruz’ diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.