Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
Şaban Sevinç’ten Fatih Altaylı’ya salvador: ŞEREFSİZ YAVŞAK!.
ABD Çin’in gümrük vergisini yüzde 104’e çıkardığını açıkladı!.
KKTC’de başörtülü öğrencilerin derslere girişi resmi olarak yasalaştı!.
MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayına komşu oldu..
Savcılık Ümit Özdağ hakkında 7 yıl 10 ay hapis cezası talep etti!.
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
CHP’de Kemâl Kılıçdaroğlu paniği!.
ABD Başkanı Trump dünyaya vergi yağdırıyor!.
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
Devlete parmak sallayanlar kıçlarına tekmeyi yedi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Açlık grevi ile kendini öldüren teröriste sahip çıkan “SOL”ucan medya yine şaşırtmadı!.

Açlık grevi ile kendini öldüren teröriste sahip çıkan “SOL”ucan medya yine şaşırtmadı!.
28.08.2020
A+
A-

Terör örgütü DHKP-C’nin sözde Türkiye sorumlusu Kamile Kayır’a düzenlenen operasyonla aynı evde yakalanan sözde avukat Ebru Timtik’in ölüm orucu sonrası ölmesinin ardından teröriste yine Sol’ucan camia sahip çıktı!. CHP’li Gürsel Tekin, sözde gazeteciler Yılmaz Özdil ve Merdan Yanardağ “Süleyman Soylu yurt dışına kaçacak” diyen terörist Timtik’in ölümünden sonra skandal açıklamalar yaparak hükümeti ve Türk milletini sorumlu tuttu!.

Mezhepçi sol terör örgütü DHKP-C’ye yönelik düzenlenen operasyonda Halkın Hukuk Bürosu’na yapılan baskında hain örgütün sözde Türkiye sorumlusu Kamile Kayır ile birlikte enselenen terörist avukatı Ebru Timtik cezaevinde başladığı ölüm orucu eylemi sonucu hayatını kaybetti.

Solak camia sahip çıktı

Kendi kendini öldüren terörist avukatı Ebru Timtik’in savunuculuğunu yine solak camia yaptı. CHP’li siyasetçiler ve FETÖ sever sözde gazeteci yazarlar sosyal medyada Timtik’i savunan mesajlar atarken ölümünden de hükümeti ve ses çıkarmadığını iddia ettikleri Türk milletini sorumlu tuttular.

Gürsel Tekin şunları yazdı;

“238 gündür ölüm orucunda olan Av. Ebru Timtik vefat etti. Anayasa Mahkemesi “ölüm riski yok” diyerek tahliyesini reddetmişti. Siyasallaşan yargı, cellatlaşan yargıdır. Hukuk yoksa sadece zulüm vardır. AKP rejimi adalete karşı işlediği suçlarla tarih ve millet önünde yargılanacak.”

Yılmaz Özdil şu hezayanlarda bulundu;

“Yazıklar olsun bu ülkeye, yazıklar olsun, bu zulme esir olduğumuz için, sesimizi yükseltme cesareti göstermediğimiz için milletçe utancımızdan yerin dibine girmemiz gerekiyor.”

Merdan Yanardağ ise teröristi böyle savundu;

“Adil yargılanma talebiyle, bu ülke demokratik, eşitlikçi ve özgür olsun diye ölüm orucu eylemi yapan; Somalı madencilerin, emekçilerin Avukatı Ebru Timtik ne yazık ki yaşamını yitirdi. Sorumlusu, bu acımasız dinci faşizan rejimdir. Anısı önünde saygıyla eğiliyorum. #EbruTimtik”

Örgütün şifreli talimatlarını teröristlere iletiyordu

Teröristlerin avukatlığını yapan Ebru Timtik’i savunan mesajlar atan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel TekinYılmaz Özdil ve FETÖ sevici Merdan Yanardağ’a tepkiler de gecikmedi. Sosyal medyada kullanıcılar gözünü kırpmadan cinayet işleyen teröristleri savunan avukatın savunuculuğunu yapan isimlere tepkisini dile getirdi. Cezaevinde ölen DHKP-C’li Timtik terör örgütünün Yurt Dışı Merkez Komitesi’nin şifreli talimatlarını yurt içindeki teröristlere iletiyordu.

Halkın Hukuk Bürosu’nda yakalanan 6 kişi ile ilgili iddianame hazırlanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede zanlıların ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası alması talep edildi.

“Süleyman Soylu yurt dışına kaçacak” diye bağırmışlar

İddianamede düzenlenen operasyonda Ebru Timtik’in de aralarında bulunduğu kişilerin kapıları açmadıkları ve güvenlik güçlerine direnerek “Devrimci avukatları teslim alamayacaksınız, devrimcilerin avukatlıklarını yapmaya devam edeceğiz, bizler halkın avukatlarıyız, insanlık onuru işkenceyi yenecek, işkence yapmak şerefsizliktir, Amerikanın uşakları,faşitsiniz, katilsiniz, Süleyman Soylu hesap verecek, Süleyman Soylu yurt dışına kaçacak, o zaman siz ne yapacaksınız” sloganları attıkları detayı da yer aldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.