Site Rengi

HABER ÖZETİ
Yüz Yılın Konut Projesi’ne 8 milyon 840 kişi başvurdu..
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran serbest bırakıldı!.
Başörtüsü ile alçakça dalga geçen Murat Övünç tutuklandı!.
Mehmet Akif Ersoy’un eski eşi Pınar Erbaş da ekranlara veda etti!.
İzmir’den sonra yabancı bir İHA’da Balıkesir’de düştü!.
Sadettin Saran kan testi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi..
DEM Partili Sırrı Sakık’tan emekli vekil maaşlarına isyan!.
Çok çocuklu ailelere askerlik müjdesi..
Sadettin Saran Türkiye’ye döndü..
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Uyuşturucu şüphelisi olarak ifadeye çağrıldı!.
Kılıçdaroğlu aktif siyaseti bırakmadığını açıkladı..
Rüşvet ve Yolsuzluktan Tutuklu Böcek’in gelini hakkında tahliye kararı!.
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye raporu Meclis’te..
Gazeteci Levent Gültekin İmam Hatip yorumu için gözaltına alınıp serbest bırakıldı!.
6 defa kırmızı ışık ihlâli yapanın ehliyeti iptal edilecek!.
Rusya AB’yi açıkça uyardı: Vururuz!.
Netenyahu Filistinliler için tasarlanan idam yasasını onayladı!.
Yalı Sapkını!.
Kılıçlı teğmenler hakkında mahkeme son sözü söyledi!.
3,2 milyarlık GSS prim borçlarını siliniyor..
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Kim var kim yok mantar gibi toplanıyor!.
Ünlülerin torbacısı itirafçı olup herkesi gammazladı!.
Trump’an Venezule’ya açık tehdit: Petrol Haklarımızı Geri Vereceksiniz!.
Rusya’nın korkusuyla Almanlar savunmaya 50 milyar euro ayırdı!.
Ela Rümeysa Cebeci uyuşturucudan tutuklandı!.
Adliye vurguncusu Erdal Timurtaş hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Açlık grevi ile kendini öldüren teröriste sahip çıkan “SOL”ucan medya yine şaşırtmadı!.

Açlık grevi ile kendini öldüren teröriste sahip çıkan “SOL”ucan medya yine şaşırtmadı!.
28.08.2020
A+
A-

Terör örgütü DHKP-C’nin sözde Türkiye sorumlusu Kamile Kayır’a düzenlenen operasyonla aynı evde yakalanan sözde avukat Ebru Timtik’in ölüm orucu sonrası ölmesinin ardından teröriste yine Sol’ucan camia sahip çıktı!. CHP’li Gürsel Tekin, sözde gazeteciler Yılmaz Özdil ve Merdan Yanardağ “Süleyman Soylu yurt dışına kaçacak” diyen terörist Timtik’in ölümünden sonra skandal açıklamalar yaparak hükümeti ve Türk milletini sorumlu tuttu!.

Mezhepçi sol terör örgütü DHKP-C’ye yönelik düzenlenen operasyonda Halkın Hukuk Bürosu’na yapılan baskında hain örgütün sözde Türkiye sorumlusu Kamile Kayır ile birlikte enselenen terörist avukatı Ebru Timtik cezaevinde başladığı ölüm orucu eylemi sonucu hayatını kaybetti.

Solak camia sahip çıktı

Kendi kendini öldüren terörist avukatı Ebru Timtik’in savunuculuğunu yine solak camia yaptı. CHP’li siyasetçiler ve FETÖ sever sözde gazeteci yazarlar sosyal medyada Timtik’i savunan mesajlar atarken ölümünden de hükümeti ve ses çıkarmadığını iddia ettikleri Türk milletini sorumlu tuttular.

Gürsel Tekin şunları yazdı;

“238 gündür ölüm orucunda olan Av. Ebru Timtik vefat etti. Anayasa Mahkemesi “ölüm riski yok” diyerek tahliyesini reddetmişti. Siyasallaşan yargı, cellatlaşan yargıdır. Hukuk yoksa sadece zulüm vardır. AKP rejimi adalete karşı işlediği suçlarla tarih ve millet önünde yargılanacak.”

Yılmaz Özdil şu hezayanlarda bulundu;

“Yazıklar olsun bu ülkeye, yazıklar olsun, bu zulme esir olduğumuz için, sesimizi yükseltme cesareti göstermediğimiz için milletçe utancımızdan yerin dibine girmemiz gerekiyor.”

Merdan Yanardağ ise teröristi böyle savundu;

“Adil yargılanma talebiyle, bu ülke demokratik, eşitlikçi ve özgür olsun diye ölüm orucu eylemi yapan; Somalı madencilerin, emekçilerin Avukatı Ebru Timtik ne yazık ki yaşamını yitirdi. Sorumlusu, bu acımasız dinci faşizan rejimdir. Anısı önünde saygıyla eğiliyorum. #EbruTimtik”

Örgütün şifreli talimatlarını teröristlere iletiyordu

Teröristlerin avukatlığını yapan Ebru Timtik’i savunan mesajlar atan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel TekinYılmaz Özdil ve FETÖ sevici Merdan Yanardağ’a tepkiler de gecikmedi. Sosyal medyada kullanıcılar gözünü kırpmadan cinayet işleyen teröristleri savunan avukatın savunuculuğunu yapan isimlere tepkisini dile getirdi. Cezaevinde ölen DHKP-C’li Timtik terör örgütünün Yurt Dışı Merkez Komitesi’nin şifreli talimatlarını yurt içindeki teröristlere iletiyordu.

Halkın Hukuk Bürosu’nda yakalanan 6 kişi ile ilgili iddianame hazırlanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede zanlıların ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası alması talep edildi.

“Süleyman Soylu yurt dışına kaçacak” diye bağırmışlar

İddianamede düzenlenen operasyonda Ebru Timtik’in de aralarında bulunduğu kişilerin kapıları açmadıkları ve güvenlik güçlerine direnerek “Devrimci avukatları teslim alamayacaksınız, devrimcilerin avukatlıklarını yapmaya devam edeceğiz, bizler halkın avukatlarıyız, insanlık onuru işkenceyi yenecek, işkence yapmak şerefsizliktir, Amerikanın uşakları,faşitsiniz, katilsiniz, Süleyman Soylu hesap verecek, Süleyman Soylu yurt dışına kaçacak, o zaman siz ne yapacaksınız” sloganları attıkları detayı da yer aldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.