Site Rengi

HABER ÖZETİ
Deva Partisi’nden istifa eden vekil AK Parti’ye geçti..
Ocak ayı kira artış oranları belli oldu..
Bedelli Askerlik ücreti 333 bin TL oldu!.
Bay Kemal’den Venezuela açıklaması..
Yılın ilk kabine toplantısının gündemi Venezuela olacak..
Maduronun en yakınındaki isim aylarca CIA için çalışmış!.
Trump Maduro’yu New York sokaklarında gezdirip şov yapıyor..
Haydut ABD’nin Venezuela petrollerine çökme planı ifşa oldu!.
Maduro ve eşi yarın Federal Mahkeme’de hakim karşısına çıkıyor..
ABD Venezuela’ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları paylaştı..
ABD’nin kaçırdığı Maduro’nun ilk fotoğrafı yayınlandı..
ABD’den Venezuela işgâli sonrası Küba ve İran’da gözdağı mesajı!.
Venezuela’nın kukla siyasetçisi ABD’ye “Emrinizdeyim” mesajını anında verdi!.
ABD’li kongre üyesinden olay açıklama: Dünyanın En Büyük Petrol Rezervi Bizim Olacak!.
Trump Maduro ile eşini ele geçirdiklerini açıkladı!.
200 bin TL üzerindeki transferlerde açıklama şartına erteleme..
Venezuela‘ya karadan da müdahale başladı..
CHP’den istifa eden Mersin milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
Maduro’dan ilk açıklama: ABD Petrol ve Madenlerimizi Ele Geçiremeyecek!.
Venezuela’da seferberlik ilan edildi!.
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
Altın ve gümüş yeni yıla yükselişle başladı..
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Adalete Bak Hizaya Gel!. Evine girip yatak odasındaki halıya işeyen ve kendisini öldürmeye kalkan hırsızı öldüren garibim işçi tutuklandı!.

Adalete Bak Hizaya Gel!. Evine girip yatak odasındaki halıya işeyen ve kendisini öldürmeye kalkan hırsızı öldüren garibim işçi tutuklandı!.
20.01.2022
A+
A-

Hırsızlık için evine giren kişiyi bıçaklayarak öldüren tersane işçisinin annesi, oğlu ve karşı tarafın ailesi için üzüldüğünü söyledi ve “Oğlum kendini savunmasaydı ölecekti” dedi!.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Yeni Mahalle’deki apartmanın giriş katında tersane işçisi Osman Karatoprak (24), eve hırsızlık amacıyla giren Murat Yarar’ı (36) çıkan arbedede bıçakladı.

Evden kaçan Yarar, yaklaşık 100 metre sonra yere yığıldı..

HASTANEDE ÖLDÜ..

Osman Karatoprak, çevredekilerden yardım istedi. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılan Murat Yarar, yaşamını yitirdi..

Yarar’ın hırsızlık suçundan sabıkasının olduğu belirlendi..

Kocaeli de hırsızı öldüren tersane işçisi tutuklandı, aile tahliye istedi #1

ÖNCE TAVAYLA VURDU ARDINDAN BACAĞINDAN BIÇAKLADI

Gözaltına alınan Osman Karatoprak, emniyetteki ifadesinde sabah kahvaltı yaptığını ve masayı toparladığı sırada yatak odasından sesler geldiğini belirterek, “Masada bulunan tavayı sol elime, bıçağı sağ elime alıp odadan çıktıktan sonra seslerin geldiği yatak odasına doğru yöneldim. Kapıyı açtığımda alt kısmında pantolonu inik vaziyette bir erkek şahsın halıya işediğini gördüm. Şahsı görünce birden korktum ve ‘sen kimsin?’ diye sordum. Pantolonunu çekti ve kemerini taktı. Bana da, ‘Ne yapacaksın, elindeki bıçakla bana mı vuracaksın?’ diyerek sağ elini belinin arka kısmına doğru götürdü ve bulunduğu yerden üzerime doğru zıpladı. Bana saldırınca ben de korku ve panikle elimde bulunan tavayı bu şahsın omuz kısmına doğru vurmaya başladım ve yine elimde bulunan bıçağı şahsın kalça kısmına doğru sallayarak kendimden uzaklaştırmak istedim. Can havliyle ben bu şahsı yaralayıp yaralamadığımı bilmiyorum.” dedi.

Osman Karatoprak, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklandı.

Kocaeli de hırsızı öldüren tersane işçisi tutuklandı, aile tahliye istedi #2

“OĞLUMU NE OLUR SERBEST BIRAKIN”

Osman Karatoprak’ın annesi Maşallah Karatoprak, oğlunun kendisini savunduğunu belirterek, “Karşı tarafa da Allah sabır versin. Oğlum kendini savunmasaydı, ölecekti. Başkasının başına gelmesin. Diyecek bir şey yok. Acı çekiyorum, kendimi de karşı tarafın annesinin yerinde görüyorum, çocuğumu çocuğunun yerinde görüyorum. Ben de aynı acıyı yaşıyorum. Oğlumu ne olur serbest bırakın.” dedi.

Kocaeli de hırsızı öldüren tersane işçisi tutuklandı, aile tahliye istedi #3

“HAKSIZ YERE YATMASINA KİMSENİN ÖMRÜ RAZI OLMAZ”

Ağabeyinin kendisini savunduğunu ve meşru müdafaa durumunun göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade eden Nazlıcan Karatoprak, “Benim ağabeyim normalde bir karıncayı dahi incitmez. Buraya çalışmak için geldi, ev tuttuk. Tek başına yaşıyordu. Öldürmeseydi belki öldürecekti ve öldürmeye de niyeti yoktu. Öldürmeye niyeti olan bir kişi ne ambulansı arar ne de ambulansa taşır. Ağabeyimin serbest kalmasını ve gerekli işlemlerin adaletli bir şekilde yapılmasını istiyorum. Haksız yere yatmasına kimsenin ömrü razı olmaz.” diye konuştu.

Kocaeli de hırsızı öldüren tersane işçisi tutuklandı, aile tahliye istedi #4

“KENDİSİNİ SAVUNMA İÇGÜDÜSÜ”

Müvekkilinin kendisini savunmak amacıyla meşru müdafaa hakkını kullandığını belirten ve tutukluluk haline itiraz ettiklerini ifade eden Avukat Osman Özgeliş, “Hırsızlık yapmak için evin kapısını kırarak giren maktulle müvekkilin karşılaşması neticesinde gerçekleşen eylemi, müvekkilimiz haksız saldırıyı engellemek, kendisini koruma içgüdüsü ve savunma maksadıyla yapmış. Yaralama ya da öldürme kastı kesinlikle bulunmadığından ceza kanununda mevcut olan ceza sorumluluğunu kaldıran veya azaltan nedenlerden olan meşru savunma ve zorunluluk hali ile sınırın aşılması müesseselerinin de göz önüne alınarak tutuksuz yargılanması gerektiğine ilişkin itirazlarımız tarafımızca Gölcük Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi’ne yapılmıştır.” dedi.

Kocaeli de hırsızı öldüren tersane işçisi tutuklandı, aile tahliye istedi #5
Kocaeli de hırsızı öldüren tersane işçisi tutuklandı, aile tahliye istedi #6
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.