Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’nin yerli ve milli markalar için yaptığı boykot çağrısına tepkiler büyüyor!.
TSK’dan ihraç ihraç edilen 5 teğmen geri dönmek için harekete geçti..
CHP Lideri Özel’den 2 Nisan’da “Tüketimi Durdurun” çağrısı!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli talep edildi!.
İmamoğlu’nun tutuklanması CHP’yi zirveye taşıdı..
Kılıçdaoroğlu’ndan yediği kazığın intikamını alacak adaylık açıklaması!.
Kahpe İsrail Filistin’i işgâl etmeden durmayacağını açıkladı!.
Altın fiyatları rekora doğru gidiyor…
Volkan Konak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti..
Bayram Tatilinde Yollar Yine Kan Gölüne Döndü: 19 Can Kaybı!.
Kıbrıs’ta Başörtüsü Krizi Büyüyor! Ortaokulda Bone ve Bandana Yasaklandı!.
Saraçhane Krizi Sonrası Mansur Yavaş’ın Maltepe Mitinginde Kontrolü Elden Bırakmaması Dikkat Çekti!.
Mitingde konuşturulmayan Muharrem İnce alanı terk etti!.
Suriye’de yeni kabine açıklandı…
İBB operasyonunun devlete maliyeti 1 trilyon 200 milyon TL!.
Ekrem İmamoğlu’nun Tutuklanması Sonrası İlk Anket Açıklandı: CHP Liderliği Ele Geçirdi..
Bayramdan sonra zam yağmuru başlıyor!.
Ramazan Bayramı Başlıyor! İşte Şehrinizdeki Bayram Namazı Saatleri…
CHP Lideri Özel şimdi de ülkesini Almanlara şikâyet etti!.
Savcılık CHP’nin çağrısı ile sokakları terörize edenler hakkındaki iddianamesini tamamladı!.
İmamoğlu Anketinde Şok Sonuç! Ece Üner’in Dili Tutuldu!
Devlet Bahçeli’den Özgür Özel’e Tarihi Tepki: “Zıvanadan Çıkmıştır!”
Bakanlıklar Anlaştı: 13 Yaş Altı Çocuklara Sosyal Medya Yasağı Kapıda!
MHP Liderinden DEM Parti’ye Tebrik, CHP’ye Eleştiri Yağmuru!
Mansur Yavaş, 100 Dosyayı Açtı! Gökçek’e Ait Şok Belgeler Ortaya Çıktı!
Siyaset Sahnesinde Yeni Kriz! MHP’li Yönter’den Sedat Peker’e Anlamlı Mesaj!.
Hayali İftar Faturası Skandalı! İptal Edilen Yemeğin 973 Bin Lirası Belediye Kasasından Ödendi!
Nuray Başaran’dan Şok Sözler: “Özgür Özel Haricindekileri Vatan Haini Sayıyorlar!”
Ekrem İmamoğlu’ndan Silivri’den Ses Getiren NYT Yazısı: “Erdoğan Sandıkta Mağlup Edemeyince Başka Yollara Başvurdu!”
Bayram Planlarınızı Gözden Geçirin! Şiddetli Yağışlar ve Sel Riski Geliyor!
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Adaylık krizi derinleşiyor! Akşener: “CHP’ye borcumuzu ödedik hatta alacaklı hale geldik!.”

Adaylık krizi derinleşiyor! Akşener: “CHP’ye borcumuzu ödedik hatta alacaklı hale geldik!.”
28.09.2022
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendirdi. CHP’nin İYİ Parti’ye milletvekili verdiği için Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekleyeceği yönündeki iddialara yanıt veren Akşener, “CHP’ye borcumuzu 31 Mart’ta ödedik, hatta alacaklı hale döndük” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HaberTürk canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda konuşan Akşener, altılı masadaki partilerin noter görevinde olmadığını belirterek, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığı koyma hakları var. Diğer genel başkanların da hakkı var. O masada bir tek ‘Ben aday değilim’ dedim. Bu bir feragattır. Bunu yaparken tek adayla, kazanacak adayla gitmenin, ucube sistemi en kısa sürede değiştirmek için mutlaka Cumhurbaşkanlığını kazanmak, bir de geçiş için, parlamentoya geçiş için ikili bir düzenek bu. Bunu savunmanın içindeki samimiyet anlaşılsın diye bir feragat yaptım. Hiç pişman değilim.” dedi.

“YAVAŞ VE İMAMOĞLI’NA İTİRAZIMIZ YOK”

Ne Mansur Yavaş’ın ne de Ekrem İmamoğlu hakkında olumsuz düşünceye sahip olmadığını belirten Akşener, “İster Mansur Bey, ister Ekrem Bey aday gösterilecekse biz varız, itirazımız yok dedim. Aday olurlar, olmazlar, aslolan kazanmaktır.” ifadelerini kullandı.

“CHP’DEN ALACAKLI HALE GELDİK”

CHP’nin İYİ Parti’ye milletvekili verdiği için Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekleyeceği yönündeki iddialara da yanıt veren Akşener, “CHP’ye borcumuzu 31 Mart’ta ödedik, hatta alacaklı hale döndük. Çünkü iddiaların tersine biz hiçbir belediyede hiçbir şeyimiz, hiçbir kuruluşta da yönetim kurulu üyemiz yok. Bunu bizzat biz istemedik. Ellerini ayaklarını serbest bırakalım bu arkadaşları. Mansur Yavaş’tan de bir genel müdürlük talebim olmadı. Bunlar Mansur Yavaş’ın kendi çerçevesi içinde atadığı insanlardan oluşuyor.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.