Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’tan skandal açıklamalar: İran’daki protestoculara ve Kürtlere silah dağıttık!.
İran’a tosladıkça kuduran Trump “S*ktiğmin Boğazını Açın” diyerek küfürler savurdu!.
İran vurduğu ABD uçakları ile helikopterlerinin enkaz görüntülerini paylaştı..
İran ABD’ye ait iki kargo uçağını ve iki helikopterini düşürdüğünü açıkladı..
İran ABD’nin “Pilotumuzu Kurtardık” açıklamasını yalanladı..
Akaryakıta 7,65 kuruşluk dev zam..
İçişleri Bakanlığı CHP’li Mustafa Bozbey’in görevden uzaklaştırıldığını açıkladı..
Trump iti yine İran’a içi boş tehditler savurmaya devam etti..
ABD’nin İran savaşındaki zararı ve kayıpları 2 milyar doları aştı!.
İran’dan hayatının darbesini yiyen Trump cadı avına başladı!.
Hürmüz Boğazı tamamen kilitlendi..
Özkan Yalım’ın Özgür Özel’e rüşvet olarak verdiği makam aracının belgesi ortaya çıktı!.
Mustafa Bozbey tutuklandı!. Bursa Büyükşehir Belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Pentagon ABD halkını kandırmaya devam ediyor!.
Elektrik ve Doğalgaza yüzde 25 zam!.
Adı Yasak Aşk skandalına karışan AK Partili başkan anında ihraç edildi!.
İran düşürdüğü ABD uçaklarının kaybolan pilotlarını getirene ödül vereceğini açıkladı..
Başkanın pavyonunda çalışan elemanları maaşlarını Uşak belediyesinden almışlar!.
Trump’ı “İran’ı Yendik, Batırdık, Bitirdik” yalanlarını ABD istihbarat raporları ortaya çıkardı!.
İran İsrail’in İHA fabrikasını havaya uçurdu..
ABD Savaş Bakanı Hegseth istedi Kara Kuvvetleri Komutanı görevden alındı..
İBB davasında 18 sanık tahliye edildi..
İran ABD’ye ait bir savaş uçağını daha düşürdü..
ABD’nin kara harekâtı tehdidine İran’dan jet yanıt: Hazırız, Gelin Bekliyoruz!.
Trump’ın “Savaşa Devam” açıklaması altını düşürüp brent petrolü uçurdu!.
ABD’de de geçen ay 2 dolar olan galon benzin fiyatı 6 dolara yaklaştı!.
Devrik Lider Esed’in eşi Esma Esed’in İngiliz Derin Devleti’ne çalıştığı ortaya çıktı!.
İran vurdukça Trump başıboş köpekler gibi havlamaya devam ediyor!.
İstenmeyen SMS dönemi kapanıyor..
İran Trump’un açıklamasını yalanlayarak “Ateşkes Talebinde Bulunmadık” dedi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

ADNAN OKTAR’IN SAVUNMASI ÇİLEDEN ÇIKARDI!..

ADNAN OKTAR’IN SAVUNMASI ÇİLEDEN ÇIKARDI!..
17.09.2019
A+
A-

Çok sayıda insanın hayatını karartan, kurduğu örgütle aileleri dağıtan suç örgütü elebaşı Adnan Oktar hakim karşısında… Şantaj, nitelikli cinsel istismar, tehdit, hakaret, adam öldürmeye teşebbüs, dolandırıcılık gibi çok sayıda suçtan hakim karşısına çıkan silahlı suç örgütü ele başı Adnan Oktar kadınlara yönelik sapkın sözlerinin sorulması üzerine “Ben tüm kadınlara aşığım. Hepsini çok seviyorum. Allah aşkı olarak. Şefkat duyuyorum” dedi. Oktar, kendisini İngiliz derin devletinin hedef aldığını, hatta tutuklandığı gece doların yükseltildiğini ileri sürdü.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik 171’i tutuklu 226 sanık hakkında açılan davanın görülmesine Silivri’de başlandı. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları’nın karşısında bulunan duruşma salonunda görülen davanın ilk duruşmasına Adnan Oktar, Oktar Babuna, Tarkan Yavaş, Ayşegül Hüma Babuna’nın da aralarında bulunduğu 261 tutuklu ve 29 tutuksuz sanık katıldı. Duruşmada savunmasını yapan Adnan Oktar, İngiliz derin devletinin kendisini hedef aldığını savunarak, “ Tüm bölgeyi Hristiyanlık’la kaplamayı düşünüyorlar. Bu oyunun etkili önleyicisi olarak beni gördükleri için beni hedef aldılar” dedi.

 

ÇOCUKLARA CİNSEL İSTİSMAR!

Oktar, “Ben henüz 10 -12 yaşındaki kızı niye kucağıma alayım. Kadına ihtiyacım varsa kadın bulurum, neden böyle bir şey yapayım. Bu Serra M. beni çok seviyor, ben de onu çok severim. Çok tatlı bir çocuk. Annesi kızının benle yalnız görüşmek istediğini söyledi. Bana oyun oynayacaklarını anladığım için o kızla yalnız görüşmedim. Ondan dolayı annesine yanında durmasını söyledim. Tahmin ettiğim gibi. Yıllar sonra iftira atılıyor böyle. Bunlar hepsi İngiliz devletinin oyunu. Tutuklandığım gece dolar 3,70’lerden 5’lere çıkarıldı” dedi.

GÜCÜ SİTESİNDEN GELİYORMUŞ!

Mahkeme başkanının ‘Nasıl bir gücünüz var da bu şekilde sizle uğraşıldığını düşünüyorsunuz?’ şeklindeki sorusu üzerine Adnan Oktar, “320 kitabım var, internet sitem var. Gücüm buradan geliyor” dedi.

BEN TÜM KADINLARA AŞIĞIM

Kadınlara yönelik sapkın cinsel fetvaları olduğuna yönelik hatırlatmalar üzerine Oktar, “Ben tüm kadınlara aşığım. Hepsini çok seviyorum. Allah aşkı olarak. Şefkat duyuyorum” diye konuştu.

GÖRÜŞMELERİ GİZLİCE KAYDETTİĞİNİ KABUL ETTİ

Yaptığı bazı görüşmeleri gizlice kayıt altına aldığı şeklindeki iddialara yönelik Oktar, “İyi niyetle kayıt edilen görüşmeler. Sonradan unutulmasın diye. Burada bir suç yok. Ama devlete hizmet için” dedi.

“SAKLANACAK OLSAM BENİ BULAMAZLARDI”

Adnan Oktar’a polislerin evine geldiği sırada arka kapıdan kaçmaya çalıştığı hatırladıldı. Oktar, “Kaçmıyorduk. Bu tarz operasyonlarda basının haberi olmuyor. Basına veriyorduk. Ben kendim vatana gidiyordum. Saklanacak olsam beni bulamazlardı. Suçum yok ki saklanayım” dedi.

OKTAR KONUŞTU, SANIKLAR GÜLDÜ

Öte yandan Oktar’ın savunması sırasında zaman zaman güldüğünde salondaki diğer sanıkların da güldüğü görüldü. Bir süre ayakta savunmasını yapan Oktar’a mahkeme başkanı oturarak savunmasına devam edebileceğini söyledi. Bunun üzerine Oktar mahkeme heyetine teşekkür ederken, mahkeme başkanının ise Oktar’a “Teşekkür etmenize bile gülen arkadaşlarınız var” demesi salonda gülüşmelere yol açtı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.