Site Rengi

HABER ÖZETİ
Yıldız Tilbe Gazze’de 100 bin kişiye iftar verecek..
CHP’li Başkan Lâl Denizli uyuşturucu kapsamında ifadeye çağrıldı..
İmamoğlu’nun sahte diploma davası yaza ertelendi..
Kıbrıslı deyyusun laiklik üzerinden yaptığı alçak propaganda..
PKK’nın alçak işbirliklerinin itirafları dökülmeye başladı..
İran anlaşmaya varmazsa İsrail’in saldırılarına destek olacak..
DEM Parti heyeti yarın İmralı’ya gidiyor..
Özgür Özel çevrecilik nutukları atarken CHP’li Başkan zeytin ağacı katliamı yaptı!.
3 polisimizi şehit eden DEAŞ’lılar 2 ay önce terör örgütü üyeliğinden beraat etmişler!.
Suriye’den çekilen ABD’nin üs sayısı 8’den 2’ye düştü..
Sarı sayfa üzerinden sahte ilan ve fiyat şişirme dönemi sona eriyor..
Nefes kesen karşılaşmanın galibi Fenerbahçe oldu..
NATO’da PKK-SDG’yi sattı..
İBB davası canlı yayınlanacak mı..
Ev hanımlarına emeklilik teklifi TBMM’ye sunuldu..
Sosyal medyada asıp kesen troll çetesi devri kapanıyor..
Bakırköy’deki 30 milyon dolar vurgununda İBB detayı..
Trump ikinci uçak gemisinide İran’a gönderdiğini açıkladı..
Yargı kepazeliği!. Yaşlı adamı döverek öldürdüler, hakim serbest bıraktı!.
CHP’li vekilin lüks yatında gurup seks partisi!.
Yine Ömer Gergerlioğu yine üfürükten zırvalar!.
Taksicilerin Basit Usül üzerinden vergi kaçırma dönemi sona eriyor..
Yenidoğan çetesi liderinin cezası belli oldu..
Taksilerde indi bindi ücreti 175 TL’den 210 TL’ye yükseldi..
Meteoroloji’den 49 il için sağanak yağış ve fırtına uyarısı!.
Epstein skandalı İngiliz Kraliyet Ailesine kadar sıçradı!.
Trump İran’a 1 ay süre tanıdığını açıkladı..
Aracından inip kavgaya tutuşana 180 bin TL ceza resmileşti!.
Günün en çok konuşulan karesi bu oldu..
Epstein dosyalarında adı geçen Ahmet Davutoğlu ilk kez konuştu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

AHSEN UNAKITAN’IN ANLATTIKLARININ HEPSİ YALAN ÇIKTI!.

01.12.2019
A+
A-

Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın Küçük Çamlıca’daki villasındaki kaçak yapı, Üsküdar Belediyesi tarafından kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılınca ortalık karıştı. Peki olayın aslı ne?.

Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan, zamanında tebligat yapılmadığını savunarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i suçladı ve polisler tarafından tartaklandığını söyledi.

Sözcü’den Fatma Vurgun’un haberine göre, AK Parti’nin ilk Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın 1983’ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca’daki villasının çatısı, AK Partili Üsküdar Belediyesi tarafından kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Belediye zabıtalarının yıkım esnasında kendisini tartakladığını iddia eden Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan, zamanında tebligat yapılmadığını savunarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i suçladı.

Sözcü, Fox, Halk TV gibi muhalif yayın organlarına konuşan Ahsen Unakıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir türlü ulaşamadığını belirterek şunları söyledi:

“Etrafı zırhla çevrili. Hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Ne korumasına ne kendisine. Ne de kendisi açıp ‘Ahsen yenge nasılsın?’ diyor. Ben nasıl ulaşayım nasıl söyleyeyim? Zaten Üsküdar Belediyesi AK Parti’nin belediyesi” dedi.

Unakıtan, polis ve zabıta nezaretinde yapılan yıkım için “Burada 80 tane koruma beni tartakladı. Omuzlarımdan tutarak beni tartakladılar. Bu zulüm son bulmalı” diye isyan etti.

PEKİ BU İDDİALAR DOĞRU MU?

Eski Maliye Bakanı’nın eşi olan Ahsen Unakıtan’ın hem Üsküdar Belediyesi’ni hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayan bu mesajları muhalif medyada geniş yer buldu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen olayın aslını anlatmasına rağmen muhalif medya bu açıklamalara yer vermedi.

KENDİSİNE BİR SAAT DİL DÖKTÜM AMA DİNLEMEDİ

Muhalif medya, söz konusu AK Parti’nin aleyhinde haber yapmak olunca, Ahsen Unakıtan’ın tüm itirazlara rağmen çıktığı kaçak katı “Çatı katı” olarak yazdı. Ancak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kaçak olan bölümün çatı katı olmadığını, aksine kaçak kat olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Çatı tadilatı adı altında son bir ay içinde kaçak kat çıktı Ahsen Hanım. Kendisini davet edip kaçağa göz yumamayacağımızı anlattım ve kaçak katı yıkıldı. Kanun ne diyorsa onu yaptık. Tartaklanması kesinlikle söz konusu değil. Kılına bile dokunulmadı.”

Türkmen, Ahsen Unakıtan’la yıkımdan önce görüşmeler yaptığını ve kendisine bu yapının yıkılacağını defaatle anlattığını ama Ahsen Unatıkıtan’ın uyarılara aldırış etmediğini söyledi.

Türkmen, yıkım anı ile ilgili ise “Tartaklama iddiaları kesinlikle yalan. Bu şekilde en ufak bir olay dahi yaşanmamıştır. İşlem zaten polis nezaretinde yapıldığı için emniyet güçlerimiz tüm sürece şahittir” dedi.

İŞTE AHSEN UNATIKAN’IN ÇATI KATI DEDİĞİ KAÇAK KAT

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.