Site Rengi

HABER ÖZETİ
Meteoroloji’den yeni hafta için yağış uyarısı!.
Yavuz Ağıralioğlu’nun partisi 29 Ekim’de resmen kuruluyor..
AKP’den Hayat Pahalılığı açıklaması: vatandaş Haklı!.
İmamoğlu’nun Sahte Diploma skandalı büyümeye devam ediyor!.
Erdem Atay’dan İmamoğlu’nun Sahte Diploma gerçeği!.
Doğrulanmış İlan dönemi yarından itibaren başlıyor..
Fenomen bozuntusu Jahrein hapsi boyladı!.
Muhalif Gazeteci Gültekin’den su faturası isyanı!.
Gram altın 3 bin liraya koşuyor!.
Hukukçu Ersan Şen’den idam çıkışı!.
Narin’in annesi dahil 8 kişi tutuklandı!.
Bakan Yardımcısından saç baş yolduracak açıklama!.
İstanbul’da 2 bin 500 yeni taksi plakası için ihaleye gidiliyor..
Narin’in Yasak Aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı!.
12 Eylül 1980 darbesinin 44. yılı!.
34 harften oluşan Ortak Türk Alfabesi kabul edildi..
Kaymakam vekilinin aracını aratan komutan görevden alındı!.
Ahu Tuğba’nın Adli Tıp raporu açıklandı!.
Faturalarda Maliyet Esaslı Ödeme dönemi başlıyor!.
İstanbul’da Maymun Çiçeği paniği!.
Narin cinayetinde amcanın avukatı davadan çekildi!.
Simit yüzde 50 zam ile 15 TL oldu!.
Eyvah!. Akaryakıta indirim geliyor!. Kazık gibi zamlara hazır olun!.
Kahpe İsrail’in katlettiği Filistinli sayısı 41 bini geçti!.
Kaçak villası deşifre olunca gündem değiştirmek için Atatürkçülük oynamaya başladı!.
CHP Lideri Özel’den Erdoğan’ın “Teğmenler” çıkışına çok sert yanıt!.
CHP’de yeni bir Yasak Aşk skandalı daha patlak verdi!.
Narin cinayeti ile ilgili ilk itiraf geldi!.
DOLAR 33,9377
EURO 37,7281
ALTIN 2.823,44
BIST 9.685,49

AK Parti ile MHP arasındaki kriz büyümeye devam ediyor!.

AK Parti ile MHP arasındaki kriz büyümeye devam ediyor!.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde AK Parti ve MHP arasında ki siyasi kriz giderek büyüyor. Kütahya’nın Gediz ilçesinde geçtiğimiz günlerde AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’ın yaptığı sert açıklamalarla gün yüzüne çıkan kriz devam ediyor. Önsay’ın açıklamaların ardından son açıklama ise AK Parti Gediz ilçe teşkilatından geldi!.

HER İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEYİ KAFASINA GÖRE YAPAMAZ

Gediz ilçe teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada son günlerde, sosyal medyada, bazı yalan, yanlış ifadelerle direkt veya dolaylı olarak parti yöneticilerinin hedef alınarak bazı paylaşımlar yapıldığı, bu konuda açıklama yapma zorunluluğunun hasıl olduğu belirtildi.Memlekete yapılacak olan her güzel yatırımın yapılmasını, her iyi, olumlu icraatın uygulanmasını istedikleri ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;“Bu konuda en ufak bir tavizimiz olmaz. Ancak devlet sistemimizin bir düzeni, hiyerarşisi ve izin-onay sistemi vardır. Bu devlet düzenine tüm vatandaşların ve kurumların uyması beklenir. Diğer türlü karmaşa ortaya çıkar. Her isteyen istediği şeyi kafasına göre yapamaz, yapmamalıdır.”

Gediz’de ittifak çatlağı büyüyor

SENİ AK PARTİ Mİ GÖNDERDİ?

“Murat dağına yapılacak olan kaydırak projesinde izin alınması gereken yerlerden, devlet kurumlarından izin alınmadan, yaptık oldu mantığı ile bir çalışma başlatılmış ve bu izinsiz çalışma hakkında devlet kurumları tarafından Gediz Belediyesi ikaz edilmiştir. Konu hakkında hiç bir dahlimiz ve hatta haberimizin dahi olmamasına rağmen gelen kurum müdürüne ‘Seni Ak Parti mi gönderdi?’ şeklinde haksız, mesnetsiz bir yaklaşım sergilenmiştir. Dolaylı yollardan sanki bizim bu işi engellediğimiz tarzda konuşmalar yapılmıştır. Kamuoyu önünde tekrar belirtmek isterim ki; böyle bir konuyla alakalı en ufak bir dahlimiz yoktur. Ancak devletteki işleyişi, kuralları, mekanizmaları bilmeyenler, her esen rüzgardan Ak Partiyi ve yöneticilerini mesul tutmaktadırlar. Sadece söylemde kalmayıp güya yapılan bu engellemeye karşı Ak parti yöneticilerine uyduruk nedenlerle cezalar kesilmekte, topluma korku ve sindirme çabası sergilenmektedir. Ak partili önceki dönem belediye başkanımız ile mevcut ilçe başkanı, bir parti yöneticisinin iş yerinde otururken alel acele zabıta gönderilip uyduruktan bir bahane ile ceza kesilmekte, Ak Parti kadroları baskılanmaya çalışılmaktadır. Hiç haberimiz olmayan, yalan yanlış bir algı üzerine STK yöneticileri ahkam kesmekte, hatta dindarlıktan dem vurarak, karalama kampanyası başlatmaktadırlar. Sonra da hiç bir şey yokmuş gibi hepsi sütten çıkmış ak kaşık olmuşlar ve Ak Parti davasından dem vurmaya başlayıp, sözüm ona “Reisci” olmuşlardır.”

Gediz’de ittifak çatlağı büyüyor

İŞLERİNE GELDİĞİNDE AK PARTİ DÜŞMANI, SIKIŞTIKLARINDA REİSÇİ

‘Üyeleri arasında birçok parti mensubu ve yönetici kişi olmasına rağmen kurumlarını parti teşkilatı haline dönüştüren STK yöneticileri işlerine geldiğinde AK Parti düşmanı, sıkıştıklarında “Reisçi” olmamalıdırlar. Seçim döneminde diğer parti yöneticilerinin dikkat çektikleri gibi bu kurumların işlevini kaybetmemesi, tüm üyelerine eşit bir hizmet anlayışını gütmeleri, siyasetten uzak kalmak ile mümkün olabilir. Bu STK yöneticilerinden desteklediği parti haricindeki tüm diğer partili üyeler rahatsızdır.’

Gediz’de ittifak çatlağı büyüyor

AK PARTİLİ ESNAFLARA YOK YERE CEZALAR KESİLİP SİNDİRİLMEYE, BASKILANMAYA ÇALIŞILIYOR

“Bizi bu süreçte en çok yaralayan konu ise bir dönem önce parti teşkilatımızda yöneticilik yapmış, partimizin çeşitli kademelerinde bulunmuş bazı arkadaşlarımızdan gelen üzücü açıklamalar olmuştur. Bu güne kadar pek çok konuda görüştüğümüz, konu “ orman” olunca bir çok kez beni arayan arkadaşlarımızın, yine bir “orman” meselesinde bizleri aramadan, haklıya haksıza bakmadan asıp kesmeleri bizleri oldukça üzmüştür. Sadece Ak Partili oldukları için yerlerinden edilen, mobing uygulanan ve hatta bazılarının işten ayrılmalarına sebep olan süreçlerde hiç sesleri çıkmayan, seçim sonrasında asılan tabela ve o dönem çıkarılan şaialardan etkilenen esnaflarımız için hiç dert edinmeyen, son olarak Ak Partili esnaflara yok yere cezalar kesilip sindirilmeye, baskılanmaya çalışıldığında bizi hiç dinlemeyip karşı tarafın borazanlığını yapan arkadaşlarımızın kendilerine gelmelerini, hakkı muhafaza için hırslarına yenik düşmemelerini, kendilerinin de emeklerinin olduğu bu partiye bu kadar zarar vermemelerini bekliyor ve rica ediyoruz.”

Gediz’de ittifak çatlağı büyüyor

KESKİN TAVIRLAR, AYRIŞTIRICI SÖYLEMLER MEMLEKETE ZARAR VERMEKTEDİR

Evet, biz Sayın İl Başkanımızın da dediği gibi, her şeyi doğru yapıyor değiliz ama bu meseleyle alakalı en ufak bir olumsuz dahlimiz olmamıştır. Başta da belirttiğim gibi memleketimize yapılan her güzel eserden ancak memnun oluruz. İlçemizin pek çok sorunuyla ilgilenip, doktor sayısını arttırmaya çalışıyor yeni müjdeler veriyoruz. Yolların kalan kısımlarını tamamlamaya gayret ediyor, Murat Dağı Göletini tamamlamaya çalışıyoruz. Daha birçok konuda devam eden çalışmalarımızın yanında, şu anda ilçemize 4 yıllık fakülte kazandırmak için Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve parti teşkilatımız ile birlikte son derece önemli çalışmalar yapmaktayız. Önümüzdeki günlerde olumlu sonuçlarını görmek istediğimiz bu meselede belli aşamalar kaydedildi. İnşaallah sonucun da bir an önce alınması için gayret ediyoruz. Biz işi oldurmak için gayret gösterirken, konudan haberi olmayanlar, mesuliyet makamında bulunmayanlar yine asıp kesmiş bu sefer de Sayın Rektörümüzü hedefe koymuşlardı. Bu meselede de, bir oldu bitti ile, devlet mekanizmalarının nasıl işlediğini bilmeden, hangi arazi hangi kurumun araştırmadan, bir STK başkanının ilk önce yazıp, sonra kaldırdığı sosyal medya paylaşımlı rest çekmelerinin de uygunsuz olduğu herhalde kendilerince de anlaşılmıştır ki, paylaşımlar geri alınmıştır. Bu keskin tavırlar, ayrıştırıcı söylemler memlekete zarar vermektedir. Biz zarar veren tarafta hiç bir zaman olmayız.

Sayın Rektörümüzle, Sayın Meslek Yüksek Okulu Müdürümüzle siyaset kurumunun iktidar partisi, Ak Parti temsilcileri olarak yürütmekte olduğumuz çalışmalara tüm devlet kurumlarımızın da desteği ile nihai sonuca ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.