Site Rengi

HABER ÖZETİ
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
Erdoğan’ın tarihi konuşmasına saatler kaldı..
Pervin Buldan’dan silah bırakma süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Menzil Tarikati’ndeki miras kavgası büyümeye devam ediyor!.
Yiğit Bulut hayatını kaybetti!.
PKK’nın silah bırakacağı tarihi gün geldi..
Bitcoin’den 112 bin dolarlık yeni rekor…
Şile Belediyesi’ndeki 300 milyonluk rüşvet operasyonunun perde arkası!.
MSB’den şehit olan askerlerle ilgili açıklama…
Silah bırakan PKK’lılar ne olacak…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

AK Partili Akbaşoğlun’dan haddini aşan CHP’li Özkoç’a istifa çağrısı: “Hesabı sorulacaktır!.” (video haber)

AK Partili Akbaşoğlun’dan haddini aşan CHP’li Özkoç’a istifa çağrısı: “Hesabı sorulacaktır!.” (video haber)
04.03.2020
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ahlaksız sözleri siyasi eleştiri değil, apaçık edepsizliktir. Kendisini derhal istifaya davet ediyoruz” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ahlaksız sözleri siyasi eleştiri değil, apaçık edepsizliktir. Kendisini derhal istifaya davet ediyoruz” dedi.

Akbaşoğlu, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin, Suriye’de kendi halkını katleden zalim rejime ve terör örgütlerine karşı amansız mücadele verdiğini belirtti.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğini, şehit ve gazilerin olduğunu ifade eden Akbaşoğlu, “Milletimizin bu acıyla kalbi yanarken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM çatısı altında, burada tekrar etmeyi zul addettiğimiz sözlerle ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve beraberliğini temsil eden Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaretler savurmuştur.” ifadesini kullandı.

“APAÇIK EDEPSİZLİK”
Özkoç’un, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerini misliyle iade ettiklerini dile getiren Akbaşoğlu, “Üstüne basa basa söylüyoruz, Engin Özkoç’un bu ahlaksız sözleri siyasi eleştiri değil, apaçık bir edepsizliktir. Kendisini derhal istifaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

“Vatan haininin, Türkiye’nin kiminle problemi varsa o ülkenin kucağına koşanlar, yurt dışında Türkiye aleyhine lobi yapanlar ve PKK’nın siyasi uzantılarıyla ortaklık yapanlar” olduğunu söyleyen Akbaşoğlu, “Vatan haini, 17-25 Aralık darbe girişimi sonrası FETÖ ile iş birliği yapanlardır. Darbe şakşakçılarıdır.” dedi.

“NEFRET DOLU BİR TAVIRLA PERVASIZLIK YAPTI”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şerefi, onuru ve haysiyetinin 83 milyon vatandaşın, Türkiye’nin onuru, şerefi ve haysiyeti olduğunu vurgulayan Akbaşoğlu, bu hakaretin yalnızca Erdoğan’a değil onun temsil ettiği makama da yapıldığını belirtti.

Gözünü siyasi ve şahsi hırs bürüyen bir grup başkanvekilinin, şirazeden çıkarak kin ve nefret dolu bir tavırla pervasızlık yaptığını dile getiren Akbaşoğlu, “Terör örgütü PKK/PYD’nin, Esad’ın inlerine düşen her SİHA bombası CHP’de rahatsızlığa yol açmaktadır. Bu pervasızlık, hazımsızlıktan kaynaklanmaktadır.” sözlerini sarfetti.

“TÜRKİYE’Yİ KARIŞTIRMAK İSTEYENLERİN MAYIN EŞEKLİĞİNİ YAPIYOR”
CHP’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye düşmanlarına karşı kararlı duruşunu bir türlü hazmedemediğini ifade eden Akbaşoğlu, şöyle konuştu.

“Öyle anlaşılıyor ki CHP’nin bu Grup Başkanvekili, Türkiye’yi zayıflatmak isteyen lobilerin, sinsi Esad destekçilerinin, terör yandaşlarının ve Türkiye’yi uzun zamandan beri karıştırmak isteyenlerin mayın eşekliğini yapmaktadır. Bu utanç, CHP tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Şunu ifade etmek isteriz ki AK Parti grubu olarak bu ahlaksız sözleri söyleyen CHP Grup Başkanvekili’ne karşı yasal haklarımız sonuna kadar mahfuzdur ve hukuk düzeni içinde mutlaka hesabı sorulacaktır.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.