Site Rengi

HABER ÖZETİ
Endonezya’ya 48 adet Kaan Savaş uçağı satışı için imzalar atıldı..
Covid-19 aşısı ile insanları kandırdıklarını itiraf ettiler!.
PKK’lıların tahliyeleri kısmen başladı!.
Şehit olan 2 askerle ilgili MSB’den açıklama!.
Adam öldüren Kerem Kınık’ın kızı davacıları birer birer satın almaya devam ediyor!.
Her fırsatta Türkiye’yi karıştıran kahpe İngilizler sonunda pes etti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ahmet Minguzzi talimatı!.
Kahpe İsrail’den Fransa’ya küstah tehdit!. Filistin’i Devlet Olarak Tanırsan Sokaklarını Karıştırırız!.
Fransa Filistin’i resmen devlet olarak tanıyacağını açıkladı..
10 soruda “Gayrimenkul Sertifikası” ile borsadan ev alma süreci…
Merkez Bankası aylar sonra faiz indirimine gitti..
Teröristlerden boşalan mağaralar beton dökülerek kapatılacak!.
Kaşıkla verdiğini kepçeyle alan devletten ilginç zam açıklaması!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Eskişehir’deki orman yangınında 10 işçi şehit oldu!.
Türkiye’nin Eurofighter anlaşması İsrail ve Yunanistan’a soğuk duş aldırdı!.
40 derece ile İstanbul en sıcak günü yaşıyor!.
Başkan Trump’dan eski Başkan Obama’ya “Vatan Haini” göndermesi!.
Muharrem İnce’nin Memleket Partisi resmen kapatıldı..
Bakan Fidan’dan Kahpe İsrail’e açık uyarı!. Suriye’den Uzak Dur, Müdahale Ederiz!.
İBB’ye yapılan 8. dalga yolsuzluk operasyonunun perde arkası!.
Öcalan’ın emriyle DEM Parti’nin ismi yeniden değişiyor..
İstanbul’da yapılacak Rusya Ukrayna Zirvesi’nin tarihi belli oldu..
Dev santrali 4 katı borçla böyle batırdılar!.
Tutuklu bulunan 200 PKK’lı serbest bırakıldı!.
Netenyahu iti zehirlenip hastaneye kaldırıldı!.
Rusya’da 7,3 şiddetinde deprem!.
ATM’lerde 6 aylık periyotlarla şifre değiştirme zorunluluğu geliyor..
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yıldönümü kutlu olsun..
ÖTV oranlarına kazık gibi zam!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ali Karahasanoğlu’ndan İmamoğlu’na ayar! “Tarkan’a var da millete yok mu?.” (video haber)

Ali Karahasanoğlu’ndan İmamoğlu’na ayar! “Tarkan’a var da millete yok mu?.” (video haber)
21.04.2020
A+
A-

CHP’li İBB idaresinin Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarını ödenek bahanesiyle inşa etmemesine değinen Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, “Tarkan konserine ödenek var mıydı yok muydu?” diye sordu.

Akit TV’de Fatin Dağıstanlı’nın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, gündemdeki konular masaya yatırıldı.

Dünyanın gıpta ettiği Başakşehir Şehir Hastanesi’nin de konuşulduğu programda, hastanenin yollarını yapamayan İmamoğlu’nun skandal tutumu hakkında dikkat çeken yorumlar yapıldı.

Gelin görün ki, bu hastanenin yolunu yapmaktan aciz olan bir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyla karşı karşıyayız” diyen Karahasanoğlu, İmamoğlu’nun konuyu ödenek yoktu diyerek geçiştirmeye çalıştığını hatırlattı.

Tarkan konserine ödenek var mıydı yok muydu?” diye soran Ali İhsan Karahasanoğlu, şunları söyledi:

2019’un Haziran ayında koltuğa oturdun sen. Koltuğa oturduğunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde o bütçe yapılmış mıydı, yapılmamış mıydı? Yapılmıştı. Peki AK Partili Belediye Başkanı, AK Partili evvelki Meclis, sana Tarkan’a konser verdirmen için bütçe mi ayarlamıştı? Veyahut Zülfü Livaneli konseri için bütçe mi ayarlamıştı? İstediğin yerlere buluyorsun bütçeyi; konser de yapıyorsun, diskoteğe de gidiyorsun, tatilini de yapıyorsun, Bodrum’a da gidiyorsun, Erzurum’da kayak tesislerine de gidiyorsun. Ama geliyorsun, yol yapılacak… Ya yol da Ahmet’in Mehmet’in yolu değil, AK Partililerin ya da Büyük Birlik Partililerin ya da Saadet Partililerin yolu değil. Bu ülkenin tüm hasta insanlarının gidebileceği bir hastanenin yolu yapılacak. O yolu bile yapmıyorsun. Ondan sonra kalkıyorsun, ödenek yoktu bilmem ne yoktu… Madem ödeneğin yoktu, e o zaman bu konserlere nereden para buldun da sen harcadın diye adama sorarlar. 400 bin lirayı bir konsere, 600 bin lirayı bir başka konsere nasıl verdin diye sorarım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.