Site Rengi

HABER ÖZETİ
Ürdün’ün İsrail’e savaş tehdidinde bulunmasının nedeni “Bu Kadar Şerefsizlik de Olmaz” dedirtti!.
İstanbul’da trafiğe eğitim ayarı: Yarın ders 10:00’da başlayacak..
İmamoğlu’ndan Adalet Bakanı Tunç’a rest: O PARMAĞI SANA SALLADIM!.
Erdoğan’dan teğmenlerin kılıçlı yemini işe ilgili açıklama..
Millet bu sözlerle gaza gelip tekrar size oy vermez haberiniz olsun Sayın Erdoğan!.
Kahpe oğlu kahpe resmen dünya ile dalga geçiyor!.
AK Parti ile MHP arasındaki kriz büyümeye devam ediyor!.
Alçakça sözleri için Dilruba Kayserilioğlu’na bir dava daha açıldı!.
Adalet Bakanı Tunç’tan İmamoğlu’na sert uyarı: KİMSE YARGIYA PARMAK SALLAYAMAZ!.
Sel felaketinde ihmali olan 20 kişiyi kurşuna dizdirdi!.
Vatandaşın AK Partili isimleri görmeye bile artık tahammülü kalmadı!.
Hükümet bütçe açığını sigara tiryakilerinden çıkarmaya yemin etmiş!.
Erzurum Valiliği açık alanlarda alkol tüketimini yasakladı!.
Erdoğan’ın bugün Türkiye’de ağırlayacağı Sisi için söyledikleri!.
Benzin ve motorinden sonra bir zam da LPG’ye geldi!.
İmamoğlu’ndan “Ahmak” davası hakkında mahkemeye Hodri Meydan!.
“KATİL SİSİ” yarın “SAYIN SİSİ” olarak Türkiye’ye geliyor!.
Trabzonspor’da 5. Şenol Güneş dönemi başladı..
Kan kaybeden AK Parti’de kongre süreci başlıyor!.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul Aile Türk Toplumunun Temel Taşıdır!.
MHP Lideri Bahçeli’den yemin eden subaylarla ilgili zehir zemberek açıklama!.
Zamlanan okul servis ücretleri cep yakıyor!.
ABD polisi Ahu Tuğba’nın ölümünü şüpheli buldu!.
ABD askerinin başına çuval geçiren 10 kişi tutuklandı!.
Astsubay ile kaçamak yapan imam sırra kadem bastı!.
Ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı..
Narin’in amcası çıkarıldığı mahkemede tutuklandı!.
İzmir’de ABD askerinin başına çuval geçiren 15 kişi gözaltına alındı!.
Okullardaki Sınıf Anneliği saçmalığı nihayet son buldu!.
“Teğmenlere Soruşturma Açıldı” iddiası MSB tarafından yalanlandı!.
DOLAR 33,9837
EURO 37,7767
ALTIN 2.746,46
BIST 9.936,76

Ali Koç’tan TFF seçim yorumu: BASKI, TEHDİT, ŞANTAJ!. NE ARARSANIZ VAR!.

Ali Koç’tan TFF seçim yorumu: BASKI, TEHDİT, ŞANTAJ!. NE ARARSANIZ VAR!.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF başkanlık seçimleri hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu!. Bu seçimin kendileri için yok hükmünde olduğunu ifade eden Koç, Türk futbolunun FETÖ’den tamamen arındırılamadığını belirtirken Servet Yardımcı’nın adaylıktan çekilmesine de değindi!.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF başkanlık seçimlerinde çok önemli açıklamalar yaptı..

Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yarıştığı seçim hakkında “Bizim için yok hükmündedir.” ifadelerini kullanan Ali Koç, “Bugün Türk futbolunun FETÖ’den tamamen arındırılması, ciddi biçimde sağlanamamıştır. Baskı var, tehdit var, vaat var, rüşvet var, her şey var.” dedi..

Siyasetçilerin ve ‘devlet erkanından bazı insanların’ kulüplere baskı yaptığını söyleyen Ali Koç, Servet Yardımcı’nın adaylıktan çekilme süreciyle ilgili olarak UEFA’nın konuyla ilgileneceğini söyledi..

Türk futbolunun özgürleşmekten uzaklaştığını söyleyen ve davalarını uluslararası arenaya taşıyacaklarını belirten Başkan Koç, “Elimizde çok kapsamlı dosya var. Bu seçim sürecinde dosyamızı zenginleştirmiştir.” şeklinde konuştu.

Habertürk mikrofonlarına konuşan Ali Koç’un açıklamaları şu şekilde:

“Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bizim açımızdan bu seçim yok hükmündedir. Bir seçim falan yok. Olayları biliyorsunuz, yaşananları. Adayların sayısının çoğalmasının önüne geçildi. Bazı yöntemler, taktikler uygulandı. Bence hiç yakışmayan unsurlar. Ama en yakışmayanı bugün burada birini seçtirmek için delegelere baskı yapılmaktadır. Bugüne kadar gelen süreçte, imza toplama sürecinde ne yazık ki siyasetçi olsun, devlet olsun, bazı devlet erkanından insanlar kulüplere telkinlerde bulunmuştur. Bu bir seçim değil, ‘seçin’dir. Sonucu ne olursa olsun, Fenerbahçe açısından yok hükmündedir.”

“OYUMUZU BOŞ KULLANACAĞIZ”

“Bizim hakkımızda haberler yayılıyor. Biz kimseyi desteklemiyoruz. Demokrasiye inandığımız için buradayız. Kürsüye çıkıp görüşlerimizi net bir şekilde ifade edeceğiz, oyumuzu da boş kullanacağız. Demokrasiye inanan insanlar olarak seçime gelmemek anti demokratik bir yaklaşım olurdu. Bizim demokratik teamüllere uygun davranmamız lazım. Ben bir konuşma yapacağım. Konuşmamı da inşallah dikkatle dinlersiniz. Türk futbolu bu şekilde gidemez. Türk futbolu özgür olsun diyoruz. Ama Türk sporu her geçen gün özgür olmaktan çok daha uzak noktalara gidiyor. Türkiye’de herkes adil rekabet, futbolda adalet istiyor. Kendi seçimleri adil olmayan, demokratik olmayan bir kurum, futbolda adaleti nasıl sağlar?

“BÖYLE GİTMEZ BU İŞ”

“Biz Fenerbahçe olarak futbolun içinde bulunduğu durumla yegane mücadele eden kulübüz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak mücadeleye devam edeceğiz. Ancak her geçen gün içeriden çare bulmaktan uzaklaştığımızı gördüğümüz için ne yazık ki davamızı uluslararası arenaya taşıyoruz. Elimizde çok kapsamlı dosya var. Bu seçim sürecinde dosyamızı zenginleştirmiştir. Burada uluslararası 4 kişi var, genelde 1 kişi gelir. İnşallah konuşmama kulak verirler. Böyle gitmez bu iş.”

“DURUM İÇLER ACISI”

“Biz Türk futbolunu potansiyeline ulaştıracak, herhangi bir yapıya hizmet etmeyecek, liyakatli, cesur ve iradeli insanlarla Türk futbolunda arzuladığımız iklime ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Er ya da geç düzelecek. Bu böyle gitmeyecek. Türk futbolundaki durum içler acısıdır. Önemli olan bir tercihen mi değiştireceğiz, mecburen mi değiştirecekler.

“SERVET YARDIMCI’YI KİM TEHDİT ETTİ?”

Sayın Servet Yardımcı aday olmak istedi, adaylığını açıkladı. Bugün bir Türk olarak futbolun en üstünde kim var derseniz, Servet Yardımcı. Çünkü UEFA yönetim kurulunda bulunuyor. UEFA’da önümüzdeki sene seçime girmek için kendi ülkende başkan veya başkan yardımcısı olmak gerekiyor. Servet Bey seneye olmayacak, inşallah Türkiye’den birini seçtirebiliriz. Benim çevrem Avrupa futbolunda geniş. Bize bakış açıları hiç hoş değil. Servet Bey bir açıklama yaptı. Ne dedi? ‘Mevcut düzeni devam ettirmek isteyenlerin kumpası’ dedi, ‘şantaj’, ‘tehdit’ dedi. Kim bunlar? Tehdidi yapanlar kim? Bize haksız yere Türklüğün simgesi olan bozkurt yüzünden ceza veren UEFA, bu seçim sürecine kadar yaşananları bilse nasıl davranır? Veya kendi yönetim kurulu üyesi olan Servet Yardımcı’nın adaylıktan çekilmesiyle ilgilenmez mi?

“BASKI, TEHDİT, RÜŞVET, HER ŞEY VAR”

“Bugün milletin iradesi hakim gelecek demeyi çok isterdim. Ne yazık ki, delegelerin iradesi gasp edilmiştir. Kaç kişi bunu söyler? Ama Fenerbahçe’nin duruşu, inancı ve inandığı yolda yapabilecekleri, çok şükür ki Fenerbahçe bunları yapabilecek özgürlüğe ve bağımsızlığa sahiptir. Bugün Türk futbolunun FETÖ’den tamamen arındırılması, ciddi biçimde sağlanamamıştır. Baskı var, tehdit var, vaat var, rüşvet var, her şey var. Allah’ıma çok şükür, ben Fenerbahçe Spor Kulübü başkanıyım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.