Site Rengi

HABER ÖZETİ
Hürmüz Boğazı tamamen kilitlendi..
Özkan Yalım’ın Özgür Özel’e rüşvet olarak verdiği makam aracının belgesi ortaya çıktı!.
Mustafa Bozbey tutuklandı!. Bursa Büyükşehir Belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Pentagon ABD halkını kandırmaya devam ediyor!.
Elektrik ve Doğalgaza yüzde 25 zam!.
Adı Yasak Aşk skandalına karışan AK Partili başkan anında ihraç edildi!.
İran düşürdüğü ABD uçaklarının kaybolan pilotlarını getirene ödül vereceğini açıkladı..
Başkanın pavyonunda çalışan elemanları maaşlarını Uşak belediyesinden almışlar!.
Trump’ı “İran’ı Yendik, Batırdık, Bitirdik” yalanlarını ABD istihbarat raporları ortaya çıkardı!.
İran İsrail’in İHA fabrikasını havaya uçurdu..
ABD Savaş Bakanı Hegseth istedi Kara Kuvvetleri Komutanı görevden alındı..
İBB davasında 18 sanık tahliye edildi..
İran ABD’ye ait bir savaş uçağını daha düşürdü..
ABD’nin kara harekâtı tehdidine İran’dan jet yanıt: Hazırız, Gelin Bekliyoruz!.
Trump’ın “Savaşa Devam” açıklaması altını düşürüp brent petrolü uçurdu!.
ABD’de de geçen ay 2 dolar olan galon benzin fiyatı 6 dolara yaklaştı!.
Devrik Lider Esed’in eşi Esma Esed’in İngiliz Derin Devleti’ne çalıştığı ortaya çıktı!.
İran vurdukça Trump başıboş köpekler gibi havlamaya devam ediyor!.
İstenmeyen SMS dönemi kapanıyor..
İran Trump’un açıklamasını yalanlayarak “Ateşkes Talebinde Bulunmadık” dedi!.
İsrailliler İran füzelerinin korkusuyla sığınaklardan çıkamıyorlar..
Şamil Tayyar’dan Merkez Bankası Başkan Yardımcısına sert ayar: Haddini Bil, İşine Bak!.
CHP’li belediyelere yapılan operasyonları eleştirenlerden çark üstüne çark!.
Trump şimdi de ABD’yi NATO’dan çıkarma tehdidine sarıldı..
Skandalları perdelemeye çalışan CHP Ara Seçim kurnazlığı..
ABD Başkanı Trump savaşı 2-3 hafta içinde bitireceklerini söyledi..
Türkiye’nin kasasına girecek para miktarı belli oldu..
Ve Türkiye 24 yıl sonra Dünya Kupası’na gidiyor..
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım görevden uzaklaştırıldı..
Heyecanla beklenen Türkiye Kosova maçı saat 21:45 de başlıyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Altınordu’nun gençleri ışık saçtı

47’nci Folkart TSYD Ege Kupası’nda Altay’ı 1-0 mağlup ederek finale yükselen Altınordu, genç oyunculardan kurulu kadrosuyla yeni sezon öncesi ümit verdi.

Altınordu’nun gençleri ışık saçtı
07.08.2019
A+
A-

47’nci Folkart TSYD Ege Kupası’nda Altay’ı 1-0 mağlup ederek finale yükselen Altınordu, genç oyunculardan kurulu kadrosuyla yeni sezon öncesi ümit verdi.

Dış transferde şimdiye kadar sadece 2 takviye yapan, gidenlerin yerlerini altyapıdan gelen gençleriyle dolduran kırmızı-lacivertliler, 22 yaş ortalamasıyla mücadele etti. Kadrosunda 6 yabancı oyuncu ve deneyimli ayakları bulunan Altay karşısında kalesini gole kapatan Altınordu, tamamı yerli futbolculardan kurulu kadrosuyla başarılı olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Altınordu'da bu sezon A takıma alınan 16 yaşındaki stoper Ravil ilk 11'de görev alırken, 15 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak ise sonradan oyuna girdi. Bu iki gencin yanı sıra Egehan, Onur Taha, Caner, Yusuf Yalçın, Oğulcan, Ali Mert, Kerim ve Yusuf Acer, süre bulan altyapı patentli diğer isimler olarak dikkat çekti. Sakatlıktan çıkan Kemal ve ağrıları olan Fatih'in yokluğunda ileri uçta görev alan orta saha oyuncusu Okan da alternatif bir santrfor olabileceğini gösterdi. Kaleci Erhan da yaptığı kurtarışlarla teknik ekibe güven verdi.

HATAY MAÇI BOLU'DA

TFF 1'inci Lig'de yeni sezonun ilk haftasında 18 Ağustos'ta deplasmanda Hatayspor'la karşılaşacak Altınordu, ev sahibi ekibin stadının bakımda olması nedeniyle müsabakayı Bolu'da oynayacak. Kırmızı-lacivertliler ilk yarıdaki maçı İzmir'de ikinci yarıdaki karşılaşmayı Hatay'da oynamayı teklif ederken, Hatayspor da bu teklife olumlu yaklaştı. Ancak, aynı hafta Bornova Stadı'nda Göztepe'nin, Atatürk Stadı'nda ise Altay'ın müsabakaları olması nedeniyle yapılan plan gerçekleşmedi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hatayspor'a Rize ya da Bolu alternatiflerini sunduğu, Hatay ekibinin Bolu'yu tercih ettiği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.