Site Rengi

HABER ÖZETİ
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
Mehmet Akif Ersoy itirafçı olmak için adliyeye geliyor!.
Maaş alamayan işçiler grevde, CHP’li Başkan Tayland tatilinde!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal Grup Seks iddiaları!.
Teröristbaşı Öcalan’dan yeni çağrı..
Suriye’nin Esed’siz yeni banknotları tedavüle alınıyor..
Saadettin Saran “Tamam mı-Devam mı” kongresine gidiyor..
Erden Timur şike ve bahis soruşturmasında tutuklandı!.
RTÜK’ten Yalova’daki DEİAŞ çatışması için yayın yasağı!.
Veyis Ateş uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklandı!.
Fatih Altaylı tahliye edildi..
Sözcü TV’de Yılmaz Özdil fırtınası devam ediyor!. Serap Belovacıklı’da kovuldu!.
“AK Parti’yi Kim Savunsun” kavgasında yandaş yazarlar birbirlerine girdi!.
Yalova’daki çatışmada 3 polisimiz şehit oldu..
AK Partili Özlem Zengin’i durdurabilene aşkolsun!.
Yalova’daki DEİAŞ operasyonunda 7 polis yaralandı!.
İsrailli şerefsiz kahpeden “Ezan Sesi Yasaklansın” önerisi!.
Özgür Özel’in İHA palavrasına Cumhurbaşkanlığı’ndan yalanlama!.
Market poşetleri 1 TL oldu..
MHP Lideri Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Günümüzün Süleyman’ı” övgüsü..
Para transferlerinde zorunlu açıklama dönemi başlıyor..
İkinci el araçlarda 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi 1 Temmuz 2026’ya uzatıldı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ankara’da maganda dehşeti! İğne canını yaktı diye sağlık çalışanını öldüresiye dövdüler!.

Ankara’da maganda dehşeti! İğne canını yaktı diye sağlık çalışanını öldüresiye dövdüler!.
19.12.2020
A+
A-

Ankara’da özel bir hastanede iğne olan şahıs, iğne vururken canını acıttığı gerekçesiyle sağlık çalışanını öldüresiye dövdü. Mesai arkadaşlarını kurtarmak isteyen diğer sağlık çalışanlarını da silahla tehdit eden saldırgan ve arkadaşı tutuklandı.

Olay, dün öğle saatlerinde Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi’ndeki özel tıp merkezinde meydana geldi. Rahatsızlığı nedeniyle iğne tedavisi verilen Gazi Y, iğnesini yaptırmak için özel bir tıp merkezine başvurdu.

Gazi Y, iğneyi yapan hemşireye canı yandığı gerekçesiyle tepki göstererek, “Nasıl iğne yapıyorsunuz, hayvana vurur gibi iğne yapıyorsunuz” dedi. Bunun üzerine hastanede görevli acil tıp teknisyeni Y.F.Ü, araya girerek, ilacın özelliğinden dolayı yakıcı etkisinin olduğunu söyledi.

5fdd2c2355427f1750e73b64

Silahla tekrar geldiler

Gazi Y, “Sen ne karışıyorsun?” diyerek Y.F.Ü’ye de tepki gösterdi. Tartışma ve kısa süreli arbedenin ardından Gazi Y. hastaneden ayrıldı.

Gazi Y, kısa süre sonra hastaneye akrabası Can Y. ile tekrar geldi ve teknisyen Y.F.Ü’yü konuşma bahanesiyle dışarıya çıkardı. Hastanenin önünde sağlık görevlisinin önce başına silah kabzasıyla vurup yere düşürdü, ardından tekme tokat dövdü.

Aldığı darbelerle yere düşen Y.F.Ü. yaralandı. Olay anında diğer sağlık görevlileri dışarıya çıkarak iki saldırgana müdahale etti. Gazi Y. ve Can Y, sağlık çalışanlarına da silah doğrultup tehdit ederek, olay yerinden uzaklaştı.

Sağlık çalışanlarına saldırı olayı, hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarıyla ortaya çıktı. Darp raporu alan Y.F.Ü. ile diğer sağlık çalışanlarının şikayeti üzerine saldırganlar polis tarafından gözaltına alındı.

Şüpheliler, savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece ‘silahla tehdit’ ve ‘yaralama’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Arkamdan silahın kabzasıyla vurdu”

Başında, vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan Y.F.Ü, yaşadığı olayı anlattı. Gazi Y’ye reçete edilen iğnenin ağır bir ilaç olduğunu ifade eden Y.F.Ü, “Hasta iğne yaptırmaya geldi. Biz de iğnesini yaptık, ağır bir ilaçtı. Bağırmaya başladı, sedyeleri yumrukladı. Ben ağır bir ilaç olduğunu, yürüdükçe ağrısının azalacağını söyledim. ‘Sen ne karışıyorsun?’ diyerek boynumu sıktı. Ben de eline vurarak itekledim, kendimi savundum ‘Ne yapıyorsun sen?’ diyerek. Sonra, ‘bekleyin, ben geliyorum birazdan, sizinle görüşeceğim’ deyip gitti. 10- 15 dakika sonra yanına bir akrabasını alıp geldi. Beni çıkardılar, ‘konuşacağız’ diye. Arkamdan silahın kabzasıyla vurdu. Yanındaki akrabası da silahı çıkarıp kabzasıyla vurmaya başladı. O an benim şuurum kayboldu, yere düştüm. Tekme, yumruk, silahlarla devam ettiler” dedi.

Yüzüne silah doğrulttu

Y.F.Ü. arkadaşlarının ayırmak için geldiğini anlatarak, “Onları görünce kurşunu namluya verip, yüzlerine doğrulttular. Sonra kaçtılar. Yanında getirdiği akrabası, nadir uğrayan biriydi. İğneyi yapan arkadaşım zaten, ağır bir ilaç olduğunu ve yakacağını belirtmişti. İğnesini yaptıktan sonra sedyeyi yumruklamaya başladı. Kalktığı zaman da arkadaşıma sert bir şekilde bağırmaya başlayınca, ben de ortamı sakinleştirmek amaçlı ilacın adını verip ağır bir iğne olduğunu söyledim. Yere düşünce kafamı ellerimin arasına alarak korumaya çalıştım. Vurmaya devam ettiler, ellerimde darbeler aldım. İkisi de silahlıydı, polislerin söylediğine göre; birisi kurusıkı, birisi gerçek tabanca. Mermiyi namluya verdikleri tabanca da gerçek tabanca. Şikayetçi olduk, bu işin peşini bırakmayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.