Site Rengi

HABER ÖZETİ
Ünlü yapımcı Erol Köse’nin intihar ettiği ortaya çıktı!.
Trump savaşa 5 gün ara verdiğini duyurdu piyasalar alt üst oldu..
Ünlü yapımcı Erol Köse hayatını kaybetti..
Kılıç Çatma davasında flaş karar.. Komutanlar görevine iade edildi..
İran Basra Körfezi’ni mayın tarlasına çevirecek!.
Mossad Trump’ı aptalımı fena keklemiş!.
İsrail’in demir kubbesini delik deşik eden casusluk!.
Trump savaşı fırsata çevirip kendi şirketlerine milyar dolarlar kazandırdı..
İran uyardı!. Sularınızı depolayın, telefonlarınızı şarj edin!.
Trump yine içi boş tehditler savurmaya devam etti!.
1’i asker 2’si mühendis 3 şehidimiz var!.
İran Hürmüz Boğazı’dan geçiş için gemi başı 2 milyon dolar tarifesi koydu..
Katar’da TSK’ya ait helikopter düştü..
İran dün gece İsrail’i perişan etti!. 200’den fazla ölü ve yaralı var!.
Arapların savaş zararı günlük 2 milyar dolar..
İran savaşı bitirmek için şartlarını açıkladı..
İran İsrail’in nükleer tesislerine füze yağdırıyorlar..
ABD İran’ın nükleer tesisini vurdu!.
Akaryakıtta eşel mobil marjı tükendi!. Zamlar direk pompaya yansıyacak!.
ABD ile Rusya arasında gizli İran-Ukrayna pazarlığı..
Trump ABD ve İsrail’e destek vermeyen NATO’yu korkaklıkla suçladı..
Özgür Özel ötmemesi için Muhittin Böcek’e 4 vekili aracı olarak gönderdi!.
İngilizlerden yüz bulamayan İmamoğlu şimdi de Almanlara sığındı!.
Fare deliklerinde saklanan Kahpe evladı Netenyahu İranlıları meydanlara inmeye çağırdı!.
Altın ve gümüş de sert düşüşler devam ediyor..
Rusya, ABD ve İsrail’e karşı İran’a savaş desteği vermeye başladı..
Özgür Özel ile Muhittin Böcek arasındaki 20 milyon dolarlık rüşvet iddiası somutlaşıyor!.
İran ABD’ye ait D-35 savaş uçağını vurdu!.
Sahte tapu palavrasını tutturamayan Özgür Özel gemi azıya aldı..
Liverpool’e 4-0 yenilen Galatasaray Avrupa defterini kapattı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

ANTALYA’DA DEHŞET! SİNSİCE GELİP KAPIYI KIRDI VE..

ANTALYA’DA DEHŞET! SİNSİCE GELİP KAPIYI KIRDI VE..
26.09.2019
A+
A-

Antalya’nın Alanya ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Hilmi Yılmaz (43), boşanmak isteyen ve babasının evinde kalan 15 yıllık eşi, 2 çocuğunun annesi Gülseren Yılmaz’ı (32), 14 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın hastanede yaşamını yitirirken, Hilmi Yılmaz jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Gülseren Yılmaz’ın babası Ali Bayrak, “Bir ay önce tartışmışlardı. Önemli bir şey yoktu, gelip gidiyorlardı. Sonra sinsice gelmiş kapıyı kırmış, öldürmüş. Beni de ‘Kızını öldürdüm. Teslim olmaya gidiyorum’ diye aradı” dedi.

Bugün saat 11.30 sıralarında Kestel Mahallesi’ndeki müstakil evde meydana gelen olayda, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Hilmi Yılmaz, baba evine dönen 15 yıllık eşi Gülseren Yılmaz‘ın, yanına geldi. Evde yalnız olan eşinin kapıyı açmaması üzerine Hilmi Yılmaz, kapıdaki camı kırarak içeri girdi. Bir süre tartıştıktan sonra eşini evin bahçesine çıkaran Hilmi Yılmaz, burada kadını vücudunun 14 yerinden bıçakladı. Eşi kanlar içinde yere yığılırken, Hilmi Yılmaz ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Çığlık seslerine gelen çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Gülseren Yılmaz’ı ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yoğun bakım ünitesine alınan talihsiz kadın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

TESLİM OLDU

Olaydan bir süre sonra Hilmi Yılmaz, jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Hilmi Yılmaz’ın kayınpederini arayarak kızını öldürdüğünü ve karakola teslim olmaya gittiğini söylediği belirtildi. Gülseren Yılmaz’ın cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yaklaşık 15 yıllık evli, 12 yaşında kızı ve 6 yaşında oğlu olan Gülseren Yılmaz’ın yarın Kestel Hanönü Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Antalyada dehşet Sinsice gelip kapıyı kırdıktan sonra...

‘CANIMIZI KAYBETTİK’

Evinin önünde kurulan taziye çadırında başsağlığı dileklerini kabul eden Gülseren Yılmaz’ın babası Ali Bayrak, “Bir ay önce tartışmışlardı. Önemli bir şey yoktu, gelip gidiyorlardı. Sonra sinsice gelmiş kapıyı kırmış, çocuğu bıçaklamış, öldürmüş. Beni de ‘Kızını öldürdüm. Teslim olmaya gidiyorum’ diye aradı. Adama bir şeyimiz de olmadı. İçimizi yaktı. Evde sadece kızım vardı. Ben yatarken gördüm. Ambulans alıp hastaneye götürdü. Evladımızı kaybettik. Pırıl pırıl canımızı kaybettik. Onun hakkında gerekenin yapılacağına inanıyorum” dedi.

Antalyada dehşet Sinsice gelip kapıyı kırdıktan sonra...

‘BOĞAZINI KESMEYE ÇALIŞMIŞ’

Gülseren Yılmaz’ın kuzeni Fikret Türkoğlu, halasının kızı olan Gülseren Yılmaz’ın kocası tarafından öldürüldüğünü ve içlerinin yandığını söyledi. Türkoğlu, “Gülseren kocasından 4 ay önce ayrılmak istedi. Ayrılmasının sebebi eşinin eve bakmaması, kendisini bıçaklamaya çalışmasıydı. Uzaklaştırma kararı aldırdı ve çocuklarıyla ailesinin evine taşındı. Sürekli öldürmekle tehdit ediyormuş, kız da sürekli polise şikayette bulunuyormuş. Bugün de herkes evden ayrıldıktan sonra kapıyı taşla kırarak eve giriyor. Kızı sürükleyerek dışarı çıkarıyor ve bir zeytin ağacının dibine götürerek orada boğazını kesmeye çalışıyor. Kız kaçıyor elinden, kurtuluyor. Arkasından kovalayarak göğsüne 10 defa bıçak saplıyor ve orada bırakıp kaçıyor. Görgü tanıkları bu şekilde anlattı” diye konuştu.

Antalyada dehşet Sinsice gelip kapıyı kırdıktan sonra...
Antalyada dehşet Sinsice gelip kapıyı kırdıktan sonra...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.