Site Rengi

HABER ÖZETİ
Süresiz Nafaka dönemi nihayet sona eriyor..
MHP’li Feti Yıldız Öcalan’a umut hakkı konusuna açıklık getirdi..
CHP’li Buca Belediyesi’ne “Ver Rüşveti Al Ruhsatı” operasyonu..
Altın ve gümüş piyasasında deprem!. Fiyatlar adeta çakıldı!.
Putin’in adı tam 1055 kez geçiyordu!. Rusya’dan gündemi sarsacak Epstein açıklaması..
ABD Başkanı Trump’tan İran lideri Hamaney’e suikast tehdidi..
Bill Gates’ten Epstein açıklaması: Pişmanım ve yaptığım için özür diliyorum!.
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
34 ATA 061 plakalı aracı eskort hizmeti için kullanmış!.
Savcı Akın Gürlek’i hedef alan Özgür Özel’e tazminat şoku!.
Trump Epstein asasına hiç gitmemiş, kendisine komplo kurulmuş!.
Merkez Bankası’na üst düzey atamalar..
Milli gururumuz Kızılelma 2026’da göreve başlıyor..
J.P. Morgan’dan Altın için bomba tahmin..
ABD ile İran müzakereler için İstanbul’da bir araya gelecek..
Epstein ile ortalığa saçılan Hollywood’un iğrenç yüzü!.
Gazze’ye nefes olacak Refah Kapısı 2 yıl sonra açılıyor..
CHP’li Başkanlar birbirlerini suçlayarak kavgaya tutuştu!.
Epstein Belgelerinden İhlas Holding CEO’sunun adı çıktı!.
AK Parti ve CHP’ye kapıları kapatan 3 partiden ittifak hazırlığı..
SDG’nin kalesi Ayn El-Arap Suriye yönetimine geçti..
Sedat Peker şehit ailesine ev hediye etti..
Şamil Tayyar’dan olay Kılıçdaroğlu iddiası!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Asın bu şerefsizleri!. 11 yaşındaki kız çocuğunu tavşanla kandırıp taciz etti!.

Asın bu şerefsizleri!. 11 yaşındaki kız çocuğunu tavşanla kandırıp taciz etti!.
24.09.2020
A+
A-

Trabzon’da kan donduran bir sapıklık olayı yaşandı!. Marulla tavşan beslemek için kandırıp otoparka getirdiği küçük kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan şahıs, yargılandığı davada 6 yıl 3 ay hapis cezası ile cezalandırıldı!.

Trabzon’dan gelen haber mide bulandırdı. Bir sitede kapıcı ve güvenlik olarak görev yapan 48 yaşındaki adam 11 yaşındaki kıza tavşan besleme bahanesi ile kandırıp cinsel istismarda bulundu.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, 48 yaşındaki A.K. çocuğun cinsel istismarı suçundan yargılandı.

“Beni tanımadın mı? Ben senin amcanım”

2018 yılı mart ayı içerisinde Trabzon’un Ortahisar ilçesinde meydana gelen ve 7 tanığın ifade verdiği olayda, bir sitede kapıcı ve güvenlik olarak görev yapan A.K.’nın, 11 yaşındaki S.’ye okuldan eve dönerken seslenerek “Beni tanımadın mı? Ben senin amcanım. Gel seninle tavşan besleyelim” deyip eline marul tutuşturup sitenin otoparkına getirdiği ve burada tavşan beslerken küçük kızın elbiselerini açıp vücudunun çeşitli yerlerine dokunduğu iddia edildi.

Olayın etkisiyle psikolojisi bozulan küçük kız, ertesi gün okulda ağlayınca arkadaşlarına durumu anlatarak korktuğunu ve yaşlı, sakallı birinin kendisini takip ettiğini düşündüğünü söyledi.

Küçük kızın ailesinin olayı öğrenmesinin ve A.K.’den şikayetçi olmasının ardından, Trabzon Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM), küçük kızın ifadesine başvurdu. Küçük kızla yapılan görüşmenin ardından hazırlanan Adli Görüşme Değerlendirme Raporu’nda kızın psikolojik sağlığının iyi olmadığı tespit edildi.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen, A.K.’nin yargılandığı davanın dördüncü celsesinde karar verildi. Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını okuyan Cumhuriyet savcısı, müşteki ve anne babası ile 7 farklı tanığın beyanlarından yola çıkarak şüpheli A.K.’nın çelişkili ifadeler verdiğini değerlendirerek kamu adına hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

Soruşturma evrakını inceleyen ve tarafları dinleyen mahkeme heyeti, sanığın farklı tarihlerde 2 kez küçük kıza cinsel istismarda bulunduğuna karar vererek A.K.’yi 6 yıl 3 ay hapis cezası ile cezalandırdı.

Mahkeme heyeti tarafından suçu işlediğine karar verilen ve hapis cezası ile cezalandırılan A.K., olayın yaşanmasının ardından sadece 13 Mart 2019’da 1 gün süreyle gözaltında tutulduğu öğrenildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.