Site Rengi

HABER ÖZETİ
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
PKK’nın fesih sürecine ilişkin kamuoyunun merak ettiği 5 soru yanıt buldu..
Konu ülkede barış ve istikrar olunca yine zırvalamaya başladılar!.
DEM Parti Terörsüz Türkiye’yi anlatma turlarına çıkıyor!.
Rusya-Ukrayna barış için İstanbul’da bir araya geliyor..
Akdeniz’de 6 büyüklüğünde korkutan deprem!.
DEM Parti PKK’nın şartlarının getirilmesi için tarih verdi!.
Şu akılla gazetecilik yapanların Türkiye’si!.
Fesih kararından sonra üst düzey PKK’lıların durumu ne olacak!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ataşehir’de özel halk otobüsü şoförlerinden İBB’ye tepki! “600 bin liraya yakın alacağımız var!.”

Ataşehir’de özel halk otobüsü şoförlerinden İBB’ye tepki! “600 bin liraya yakın alacağımız var!.”
15.06.2023
A+
A-

Ataşehir’de bir araya gelen bir grup özel halk otobüsü sahibi, açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “İstanbul’da 3 bin civarındaki özel halk otobüsü esnafı son 4 yıldır ödeme sıkıntısıyla ve sorunlarla baş etmeye çalışıyor” denildi.

İstanbul’un çilesi bitmek bilmiyor.

Bu kez CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimine tepki, özel halk otobüs şoförlerinden geldi.

Bir grup özel halk otobüsü sahibi, Ataşehir’de bir araya gelerek sorunlarını dile getirdi.

Grup adına İstanbul Toplu Taşıma Platformu Başkanı Sedat Şahin açıklama yaptı

“Son 4 yıldır ödeme sıkıntısı yaşanıyor”

Şahin, “İstanbul’da 3 bin civarındaki özel halk otobüsü son 4 yıldır ödeme sıkıntısıyla ve sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Özellikle son dönemde artık otobüslerimizi işletemez hale geldik.” dedi.

“İstanbul’un sorunlarından daha çok başka sorunlarla ilgileniyorlar”

Şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yaklaşık her otobüsün 600 bin liraya yakın alacağı olduğunu söyleyen Sedat Şahin, şu ifadeleri kullandı:

Dolayısıyla alacaklarımızı alamadığımızdan dolayı vergilerimizi ödeyemiyoruz, tamir ve bakımlarını yaptıramıyoruz. Bankalara olan kredi borçlarımızı ödeyemiyoruz. Sıkıntılı bir sürecin içine girmiş bulunmaktayız. Daha önce iki üç kez de konuyla alakalı serzenişte bulunmuştuk. Ama bir sonuç alamamıştık. Buradan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine serzenişte bulunmak istiyoruz, artık biz bu tekeri döndüremiyoruz. Bu mağduriyetin neticesinde hizmette aksaklıklar ve kalitesizlik meydana geliyor. Biz bu sorunumuzun derhal çözülmesini istiyoruz. Sorun çözülmediği sürece araçlarımızın çalışmasındaki aksaklıklar devam edecek. Çünkü alacağımızı alamadığımızdan dolayı araçlarımızı tamir ettiremiyoruz.

Tamir edilemeyen araçlarda her gün basında sizler de görüyorsunuz bütün İstanbul halkı da izliyor yollarda kalıyor, araçlarımız yanıyor. Bunun sebebi araçlarımıza yeteri kadar bakım ve tamir yaptıramamamızdır. Alacaklarımızı 4 yıldır alamıyoruz. Bu mağduriyet devam ediyor. Defaaten dile getirmemize rağmen İstanbul’u yönetenler İstanbul’un sorunlarından daha çok başka sorunlarla ilgileniyorlar. Allah rızası için bu sektörün sorunlarını çözün. Bu insanların mağduriyetini giderin. Bu kentin en önemli işini yapan bu sektörün sorunlarının çözümü, İstanbul halkına yapılabilecek en önemli hizmetlerin başında geliyor.

“600 bin liraya yakın alacağımız var”

Şahin, “Her esnafımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 600 bin liraya yakın alacağı var. Alacaklarımızın derhal ödenmesini istiyoruz. Buradaki tek amacımız sesimizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza duyurmak. Belediye Başkanımız biraz da bizim sorunlarımızla ilgilenirse çok iyi olur.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.