Site Rengi

HABER ÖZETİ
DEM Parti süreci bozmak için her türlü pisliği yapıyor..
Netenyahu kahpesi Türkiye’nin Gazze’deki varlığına izin vermeyeceğini açıkladı..
YPG’li terörist itler kaçarken köprüleri havaya uçurdu!.
Atlas Çağlayan’ın ailesini tehdit eden 3 kişi tutuklandı..
Avrupa Birliği’nden Trump’un Gümrük Vergisi tehdidine rest!.
Ümit Karan’ın kokain testi pozitif çıktı!.
Rakı masasında Selâ okutan MHP’li partiden kovuldu..
Suriye’de son durum..
Terörden temizlenen Afrin’de eve dönüşler başladı..
Mehmet Akif Ersoy’un eski eşi SHOW TV’den kovuldu!.
CHP’nin yönettiği İstanbul’da ulaşım sistemi yine çöktü!.
Yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul’da motorsikletlere trafik yasağı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Lideri Şara’ya ateşkes telefonu..
Türkiye ve ABD’den Suriye’deki ateşkes sonrası peş peşe açıklamalar!.
Petrol kuyularının kontrolü artık Suriye Devleti’nde..
Suriye’de ateşkes tamamen sağlandı..
Suriye’nin kaderini Cumhurbaşkanı Erdoğan belirledi!.
MHP Lideri Bahçeli’den Suriye için 8 maddelik yol haritası..
Deyrizor, SDG’den kurtarıldı..
İran’daki protestolarda binlerce kişi hayatını kaybetti!.
Gaziantep beraberliği sonrası Galatasaray’da istifa sesleri..
Meteoroloji’den Marmara ve Ege bölgesi için fırtına uyarısı!.
Trump, ABD’nin Grönland planına karşı çıkan ülkelere ek vergi getirildiğini duyurdu..
2025 yılında trafik kazalarında 3 bin 481 kişi yaşamını yitirdi..
ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gazze daveti..
Hamaney’den İran halkına ABD uyarısı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den CHP’nin karne palavrasına cevap!.
Tankların namlusu kalkınca YPG kaçacak delik aramaya başladı..
Kütahya Valisi iş beğenmeyen gençlere isyan etti!.
Ümit Karan Uyuşturucu İmâl Etmek ve Satma suçundan tutuklandı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Atiye dizisinde oyunculuğu beğenilmeyen Beren Saat Kuruluş Osmanı hedef aldı!.

Atiye dizisinde oyunculuğu beğenilmeyen Beren Saat Kuruluş Osmanı hedef aldı!.
02.08.2020
A+
A-

Ahlaksız sahneleriyle bilinen ve bu dönemde Atiye dizisiyle performansı eleştirilen Beren Saat, pandemi sürecinde sosyal mesafe korunarak çekimleri devam eden Kuruluş Osman dizisini gündemine alarak açıklamalarda bulundu. Beren Saat, dizi setlerine değinerek, ‘’Diğerleri diziyi çekemiyorken, biz çekelim diye küçük bir fırsatçı hesap da var bence” diye konuştu.

Türk-İslam kültürüne adeta savaş açan projelerde rol üstlenen ve Atiye dizisiyle performansı eleştirilen Beren Saat, reyting rekorları kıran Kuruluş Osmanı da gündemine alarak dizi sektörüyle ilgili konuştu.

Pandemi döneminde birçok dizi setinde çalışmalar durdurulmuştu. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar OlmazArka Sokaklar ve Kuruluş Osman dizisinde çekimler sosyal mesafe kuralına uyarak devam etmişti.

Bu dizilerin yanı sıra; Jet Sosyete finali ve Çukur 3. sezon finali, TRT1’de ise Kalk Gidelim Eve, Ev Yapımı ve Tutunamayanlar Çevrimiçi olmak üzere oyuncuların kendi başlarına çekimler yaparak oluşturulan dizi örnekleri de görüldü.

Kuruluş Osman detayı

Ahlaksız sahnelerle bilinen oyuncu Beren Saat, izlenme rekorları kıran Kuruluş Osmanı da gündemine alarak, ‘’Bir yandan orada bir fırsatçılık da var. Hazır herkes evde otururken, daha çok reyting alalım. Diğerleri diziyi çekemiyorken, biz çekelim diye küçük bir fırsatçı hesap da var bence” diye konuştu.

Ödemelerin zamanında yapılmaması iddiası

Beren Saat, ‘Dizi sektörü, sinema sektörü en az 60-100 kişinin bir araya gelerek bir şey ürettiği bir çalışma ortamı. Tabii ki ilk durması beklenecek çalışma ortamlarından biri. Fakat 3 ya da 4 ay bu setleri durdurduğunuzda iş gücünden düşecek, ödemelerini alamayacak, zaten bir süredir çok geriden geliyordu ödemeler’ dedi.

Atiye dizisinde performansıyla eleştirilen sektörde örgütlenme olmamasına da vurgu yapan Beren Saat, “Hiç işi bilmeyen insanların yeni yeni bütün alanı ele geçirmeye çalıştığı, bir takım farklı oyunlar ve hesaplar. Televizyonda da sinemada da… Bir şeklide bizde örgütlenmek, sendikalaşmak mümkün olmuyor. Çünkü birileri her zaman sizin örgütlendiğiniz yerden aşağıya çekiyor o barı. Biraz kalite düşüyor ama öyle devam ediyor ve bir şekilde örgütlenemiyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.