Site Rengi

HABER ÖZETİ
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
Altın ve gümüş yeni yıla yükselişle başladı..
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
Mehmet Akif Ersoy itirafçı olmak için adliyeye geliyor!.
Maaş alamayan işçiler grevde, CHP’li Başkan Tayland tatilinde!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal Grup Seks iddiaları!.
Teröristbaşı Öcalan’dan yeni çağrı..
Suriye’nin Esed’siz yeni banknotları tedavüle alınıyor..
Saadettin Saran “Tamam mı-Devam mı” kongresine gidiyor..
Erden Timur şike ve bahis soruşturmasında tutuklandı!.
RTÜK’ten Yalova’daki DEİAŞ çatışması için yayın yasağı!.
Veyis Ateş uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklandı!.
Fatih Altaylı tahliye edildi..
Sözcü TV’de Yılmaz Özdil fırtınası devam ediyor!. Serap Belovacıklı’da kovuldu!.
“AK Parti’yi Kim Savunsun” kavgasında yandaş yazarlar birbirlerine girdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Aylin Nazlıaka’nın bir palavrası daha elinde patladı!. “Partililerimizi ezmeye çalıştı” dediği şoför CHP’li çıktı!.

Aylin Nazlıaka’nın bir palavrası daha elinde patladı!. “Partililerimizi ezmeye çalıştı” dediği şoför CHP’li çıktı!.
03.09.2021
A+
A-

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın “Aracı ile partililerimizi ezmeye çalıştı” diyerek, CHP’li kadınlara saldırıldığı iddiasını ortaya atarken suçladığı şoför, 40 yıllık CHP’li çıktı!.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve beraberindeki heyet Çanakalle ziyareti gerçekleştirmişti. Çanakkale il ve ilçe kadın kolları yöneticileri tarafından karşılanan Nazlıaka ve beraberindekiler otele geçti.

‘Şahıs aracı ile partililerimizi ezmeye çalıştı’

Aylin Nazlıaka, partiye ait YaşamHak aracı otelin önünde park ettikten sonra otobüsten inen partililere saldırıda bulunulduğunu öne sürerek, polise şikayetçi oldu. CHP’li Aylin Nazlıaka, olaya ilişkin açıklamasında, “Partimize ait YaşamHak otobüsünden inen arkadaşlarımıza çirkin bir saldırı gerçekleşti. Şahıs aracı ile partililerimizi ezmeye çalıştı, sonra da hakaretler yağdırarak uzaklaştı. Biz kutuplaştırmalara izin vermeyeceğiz, doğu batı demeksizin ülkenin dört bir yanını adımlamaya devam edeceğiz. Aydın insanların çoğunluğu oluşturduğu bu ilde yaşanan saldırı girişimi, çıktığımız yolculuğu provoke amacı taşıyor.” demişti.

‘İki şoför arasındaki kavga’

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, Nazlıaka’nın şikayetinden sonra soruşturma başlattı. Emniyet Müdürlüğü, Aylin Nazlıaka’nın iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Sayın Aylin Nazlıaka’nın araçta olmadığı bir anda 2 Eylül günü saat 02.00 sıralarında otobüs şoförü ile bir sürücü arasında sözlü bir münakaşa olduğu iddia edilmekte olup, konu ile ilgili cumhuriyet savcısının talimatları çerçevesinde adli tahkikata başlanılmıştır.”

Aylin Nazlıaka’nın partili kadınlara saldırmakla suçladığı Vedat A., polis tarafından evinde gözaltına alındığında ‘neden gözaltına alındığına’ anlam veremediğini söyledi.

‘Ben 40 yıllık CHP’liyim’

Sabah gazetesine konuşan Vedat A., şunları söyledi:

“Yaşananlara inanamıyorum. Bu şehrin Belediye Başkanı beni çok iyi bilir, bana iş verir. 40 yıllık CHP’liyim. Ben böyle iftira görmedim.”

‘Turist otobüsü sanıyordum’

“O gece aracımla evime doğru seyir halindeyken otelin önünde bir otobüsün uzun farlarını yakarak beklediğini fark ettim. Turist otobüsü olduğunu zannedip kendi otomobilimin farlarını söndürüp şoföre el kol hareketi yaparak, camdan önümü göremediğimi anlatmaya çalıştım. Camı açıp ‘uzunlarını kapat’ deyip olay yerinden ayrıldım.”

‘Suçlamaları öğrenince şoka girdim’

“Sabah Güzelyalı’da çalıştığım inşaata gittim. Akşam 17:00 gibi telefonum çaldı. Emniyetten arayarak gelmemi istediler. Emniyete gittiğimde gece dörtlüleri yakarak görüş açımı engelleyen otobüsün CHP’ye ait olduğunu öğrendim. Emniyet’te hakkımdaki suçlamaları öğrenince şoka girdim.”

‘Otobüse çarpmadığım tutanakla belgelendi’

“Aracımı ‘Reisi size yedirtmeyiz’ deyip CHP’li heyetin üzerine sürdüğümü ve otobüse çarptığımı iddia etmişler. Oysa ben polis söyleyene kadar otobüsün CHP heyetine ait olduğunu bilmiyordum. İnenlerin turist, otobüsün de tur şirketine ait olduğunu düşündüm. Aracım emniyete çekilip saatlerce incelendi. Ekspertiz gelip araçta kaza izi aradı. Yapılan incelemede olaya ait hiç bir iz bulunamadı ve bu tutanak altına alındı. Tutanakla otobüse çarpmadığım belgelenmiş oldu.”

‘Onlar bana bunu yapsa da ben duruşumdan vazgeçmem’

“İl Başkanlığı’na gideceğim. İl Başkanımızla ve Belediye Başkanımızla görüşeceğim. Bir özür bekliyor muyum? Evet. Açıkçası bana bu karalamada bulunanlardan bir özür bekliyorum.”

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’nın iftira attığı şoför Vedat A.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.