2.Karabağ Savaşı sonrası en büyük çatışma
Yaşananların 2. Karabağ Savaşı sonrasında Ermenistan ve Azerbaycan arasında meydana gelen en büyük çatışma olduğu belirtiliyor.
![Azerbaycan, ateşkesi bozan Ermenistan hedeflerini vurmaya devam ediyor #1](https://icdn.ensonhaber.com/resimler/diger/kok/2022/09/13/azerbaycan_2944.jpg)
Dağlık Karabağ zaferinde Azerbaycan tarafından hezimete uğrayan Ermenistan, ateşkesi ihlal etti..
Dün gece saatlerinde Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan ordusunun akşam saatlerinde sınırın Daşkesen, Kelbecer ve Laçın istikametlerinde geniş kapsamlı provokasyonda bulunduğunu duyurdu.
Açıklamada, Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin sabotaj gruplarının farklı istikametlerde Azerbaycan ordusunun mevzileri arasındaki arazilere ve yollara mayın döşediği bildirildi.
Bu durumu önlemek için Azerbaycan birliklerince alınan tedbirler neticesinde çatışmalar yaşandı.
50 Azerbaycan askerinin şehit olduğu çatışmalar, sınır hattında tüm şiddetiyle devam ediyor..
Azerbaycan, ateşkesi bozan sınıra mayın döşeyen Ermenistan hedeflerini vuruyor.
Yaşananların 2. Karabağ Savaşı sonrasında Ermenistan ve Azerbaycan arasında meydana gelen en büyük çatışma olduğu belirtiliyor.