Site Rengi

HABER ÖZETİ
24 saat içinde 5 ülkeyi vuran Kahpe İsrail’den yeni saldırı!.
Türkiye zorunlu maske dönemine geri mi dönüyor?.
HAMAS Katar’daki İsrail saldırısından MİT sayesinde kurtulduklarını açıkladı!.
İsrailli gazeteciden küstah tehdit: Bugün Katar yarın Türkiye!.
Bankalar borçlu müşterilerini varlık yönetimlerine satmaya başladı!.
Trump’un Katar saldırısından haberi yokmuş!. Yersen!.
iPhone 17 modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu…
Ekrem acilen Özgür’ü cezaevine çağırdı!.
Yine Türkiye’yi İngilizler üzerinden tehdit etti!.
Canan Kaftancıoğlu’ndan Tarık Toros’a salvador: ULAN FETÖ’CÜ YAVŞAK!.
Trump iti Gazze’deki katliam planını damadına devretti!.
Hükumetten esnafa bir vergi darbesi daha!.
Yurtdışı çıkış harcını %50 zam!.
Ütücüsünü bile Hacca götürmüş!.
Demokratlardan Trump’ın Epstenie mektubunu deşifre eden hamle!.
Kılıçdaroğlu’nun avukatından olay gönderme!.
Gürsel Tekin CHP il binasına çevik kuvvet eşliğinde girdi!.
CHP’li Mahmut Tanal polise parmak sallayarak tehditler savurdu!.
Fenerbahçe’nin yeni hocası belli oldu..
İzmir’de polis merkezine silahlı saldırı!. 2 polis şehit oldu!.
Gürsel Tekin CHP il binasına gitmekten vazgeçti!.
Gürsel Tekin’den hodri meydan: Beni İl Binasına Sokmayacak Babayiğit Karşıma Çıksın!.
İçişleri Bakanlığı’ndan sokakları terörize etmeye kalkan CHP’lilere sert uyarı!.
Valilikten sokakları karıştırmaya kalkan CHP’ye miting ve eylem yasağı!.
Gözaltına alınan Antalya Emniyet Müdürü tutuklandı!.
Antalya emniyet müdürü ile Böcek ailesinin baş döndüren rüşvet trafiği!.
Balıkesir’de 4,9’luk deprem!.
Yolcu uçaklarında zorunlu su ikramı dönemi başlıyor..
Çoban krizi büyümeye devam ediyor!. 130 bin lira maaşa bulunamıyor!.
Rusya kanser aşısının hazır olduğunu ve ücretsiz uygulanacağını açıkladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Son başvuru tarihi 10 Ağustos’a kadar uzatıldı!.

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Son başvuru tarihi 10 Ağustos’a kadar uzatıldı!.
01.08.2020
A+
A-

Bakan Kasapoğlu, Gençlik Projeleri Destek Programı proje destek çağrısının son başvuru tarihinin 10 Ağustos’a uzatıldığını bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde, “Gönüllülük”, “Kişisel Gelişim”, “Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor”, “Kitap Kahve Projeleri”, “Kültür ve Sanat”, “Yenilikçi Fikirler”, “Çevre” ve “Hayvanların Korunması” alanlarında sivil toplum kuruluşlarının projelerine verilecek 35 milyon TL desteğin başvuru süresi uzatıldı.

Gençlik ve Spor Bakan Kasapoğlu, Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde, sivil toplum kuruluşlarının projelerine verilecek 35 milyon TL desteğin başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı. Bakan Kasapoğlu, daha önce 1 Ağustos olacağı duyurulan son başvuru tarihinin sivil toplum kuruluşlarından gelen yoğun talep üzerine 10 Ağustos’a uzatıldığını söyledi.

“TÜRKİYE’DEN NİCE BAŞARI HİKAYELERİ ÇIKACAK”

Bakan Kasapoğlu, gençlerin sivil toplum kuruluşlarında ve sosyal faaliyetlerde yer almasını çok önemsediklerini belirterek, “Türkiye’den nice başarı hikayeleri çıkacağına inanıyorum. Bunu söylerken gençlerin dinamizminden güç ve enerji alıyoruz. Gençlerimizin toplumla iç içe ve topluma dokunarak, hayatı öğrenerek, yaşayarak, sorumluluk alarak yetişmesini istiyoruz. Gençlerimizle beraber ülkemizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerimizin emrindeyiz” dedi.

“BAŞVURULAR ELEKTRONİK ORTAMDA GERÇEKLEŞECEK”

Sivil Toplum Kuruluşlarının proje teklifinde bulunabileceği Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde yapılan çağrıya başvurular, 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü başlamış ve 1 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 23.59’da sona ereceği duyurulmuştu. Son başvuru tarihi Sivil toplum kuruluşlarından gelen yoğun talep üzerine 10 Ağustos 23.59’a kadar uzatıldı.

Proje başvuruları, Proje Başvuru ve Değerlendirme Sistemi (https://gpdp.gsb.gov.tr/) üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilebilecek.

Başvurular, proje yürütücüsü kurum adına proje koordinatörü tarafından yapılacak. Başvurunun yapılabilmesi için öncelikle proje koordinatörünün e-devlet sistemine kayıt olması gerekiyor.

Proje teklifleri, başvuruların Proje Başvuru ve Değerlendirme Sistemi üzerinden elektronik ortamda tamamlanması ve başvuruyu yapan koordinatör tarafından onaylanması halinde değerlendirmeye alınacak. Program kapsamında her bir proje yürütücüsünün en fazla iki proje teklifi değerlendirmeye alınacak, aynı Proje Koordinatörü tarafından Programa en fazla iki proje teklifi sunulabilecek.

Başvurular elektronik ortamda gerçekleşecek olup, form ve ekler elden ya da posta yoluyla Bakanlık tarafından teslim alınmayacak, bu yollarla gönderilen formlar işleme alınmayacak. Bakanlık tarafından projenin desteklenmesinin uygun bulunması durumunda proje yürütücüsüne bilgi verilecek ve Proje Destek Sözleşmesinin imzalanması için gerekli belgeler talep edilecek.

“25 BİN İLE 350 BİN TL ARASINDA MALİ DESTEK SAĞLANACAK”

2020 Çağrı Programı kapsamında sivil toplum örgütlerinin projelerine verilecek 35 milyon liralık desteğin 15 milyon lirası, ‘’Gönüllülük çalışmalarında sosyal yardımı önceleyen projeler, 65 yaş üzerine yönelik gönüllülük çalışmaları’’, ‘’Kişisel gelişim ve kişiler arası iletişim becerilerini artırmaya yönelik eğitimler’’ ve ‘’Spor kültürünün yaygınlaştırılması, sporda altyapının geliştirilmesi, geleneksel sporlar’’ başlıklarında verilecek.

2020 Çağrı Programı kapsamında, “Gönüllülük”, “Kişisel Gelişim”, “Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor”, “Kitap Kahve”, “Kültür ve Sanat”, “Yenilikçi Fikirler”, “Çevre” ve “Hayvanların Korunması” alanlarında sunulacak projelere 25 bin TL ile 350 bin TL arasında mali destek sağlanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin hayallerini gerçeğe çevirmek, çalışmalarına destek olmak ve gönüllülük çalışmalarını yaygınlaştırmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıkladığı Sürekli Kişisel Gelişim Programı kapsamında hazırladığı proje destek çağrısına bu yıl rekor bir rakamla çıkıyor. Bakanlık, sivil toplum kuruluşlarının sekiz kategoride sunacağı projelere toplam 35 milyon TL destek sağlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.