Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
Papara’ya sahte bahis operasyonu!. 12 milyar vurgun yapılmış!.
Adliyede parmak sallayıp tehditler savuran İBB Başkanvekiline soruşturma!.
PKK ne zaman silah bırakacak…
İBB tarihinin en büyük vurgunu!.
Ters yönden gelip bir kişiyi öldüren Kızılay başkanının kızına hapis yok!.
Kabinede 8 Bakanın yeri değişiyor…
CHP’nin şaibeli kurultay davası 30 Haziran’a ertelendi!.
“Türkiye’nin Sorunlarını Kim Çözer” anketi…
Meteoroloji’den 38 il için Sarı Kod uyarısı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Barış Yarkadaş’ın çağrısı karşılık buldu! CHP, Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Bekir Coşkun’un heykelini dikecek!.

Barış Yarkadaş’ın çağrısı karşılık buldu! CHP, Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Bekir Coşkun’un heykelini dikecek!.
20.10.2020
A+
A-

CHP’ye ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı hakaretlerle bilinen, hayatını kaybeden Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun için parklara isminin verilmesi çağrısı yapan Barış Yarkadaş’ın çağrısı karşılık buldu. CHP’li belediyeler parklara ismini verip, heykelini dikecek.

CHP’nin finanse ettiği Halk TV’de, hayatını kaybeden Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun için anma programı yapıldı. CHP’li isimlerin katıldığı programda Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaretler savuran Bekir Coşkun’un adının parklara verilmesini istedi.

CHP’li Barış Yarkadaş’tan Bekir Coşkun çağrısı

Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz gibi CHP’li isimlerin de katıldığı programda, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaretler yağdıran Bekir Coşkun için methiyeler düzüldü.

Başörtülülere karşı düşmanlığı da bilinen Bekir Coşkun için Barış Yarkadaş ilginç bir teklifte bulundu. Coşkun’un ismini yaşatmak için CHP’li belediyelere çağrı yapan Yarkadaş; Kılıçdaroğlu için birçok yazısında ağır ifadeler kullanan hatta ‘yüzsüz’ diyen Coşkun’un isminin parklara verilmesi gerektiğini söyledi.

CHP’li belediyeler adını yaşatacak

CHP’nin dünya basınında alay konusu olduğuna dair yazıları bilinen Bekir Coşkun ile ilgili yapılan çağrıya CHP’li Çankaya Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi’nden kısa süre içerisinde yanıt geldi. Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Alper Taşdelen, Yarkadaş’a gönderdiği mesajda Bekir Coşkun’un adını Çankaya’da bir parka vereceklerini söyledi.

Coşkun’un heykelini dikecekler

Öte yandan Karşıyaka Belediyesi Basın Danışmanı İlker Çoban da, Gazeteci İsmail Saymaz’a mesaj göndererek Bekir Coşkun adıyla bulunan parka heykelinin yaptırılacağını açıkladı.

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.