Site Rengi

HABER ÖZETİ
İsrailliler Gazze’deki katliamları protesto etmek için meydanlara döküldü!.
Zelensky Putin ile barış görüşmeleri için Türkiye’yi işaret etti..
Trump‘ın büyükelçisi’nden gazetecilere alçakça hakaretler!.
Memurların yeni zam oranları belli oldu..
Tayanç Ayaydın’ın mesajları uygunsuzmuş ama taciz etmemiş
MHP Lideri Bahçeli’den Terörsüz Türkiye vurgusu: BU ALTIN FIRSATI HEBA ETMEYELİM!.
İstanbul’da kiralara yüzde 40 zam!.
Adalet Bakanlığı’ndan emniyete Mücahit Birinci talimatı!.
Dilek İmamoğlu’nun avukatı da gözaltına alındı!.
CHP’den istifa eden bir başkan daha AK Parti’ye geçmeye hazırlanıyor..
Türkiye’nin son hamlesi Kahpe İsrail’e kabusu yaşatıyor!.
Kahpe evladı Netenyahu 20 kişinin ölüm emrini verdiği saldırıyı “Trajik Bir Kaza” diyerek geçiştirdi!.
Dünya bu skandalı konuşuyor!. Türkiye dosyasını havalimanı tuvaletinde unuttular!.
Bugün açıklanan YKS sonuçları yüzbinlerce öğrenciyi isyan ettirdi!.
CHP’nin “Cumhur İttifakı’nda Kriz Var” dedikodusuna en net cevap!.
Altın fiyatları neden düşüşe geçti..
Hatalı deprem bildirimi yürekleri ağızlara getirdi!.
Zorunlu Trafik Sigortası’nda sistem sil baştan değişiyor!.
DEM Parti heyeti İmralı’ya gidiyor..
Ahmet Minguzzi davasını Sedat Peker’in avukatı üstlendi!.
15 bin nüfuslu ilçeye 71 milyonluk hükümet konağı!.
AK Parti’ye geçmek isteyen belediye başkanı sayısı belli oldu..
YKS tercih sonuçları açıklandı…
İrlanda Cumhurbaşkanından Gazze için tarihi çağrı..
İBB yargılamaları Eylül ayında başlıyor…
Eski MKE Başkanı casusluktan gözaltına alındı!.
Türkiye Suriye’de askeri eğitim ve harp okulları kuruyor…
Kemâl Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirlerine girdi!.
Trafik ve düğün magandaları şimdi yandı!.
CHP’li Tanju Özcan yine çark etti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Baroda rezalet! Stajyer avukatı 100 ayrı hattan taciz etmiş!.

Baroda rezalet! Stajyer avukatı 100 ayrı hattan taciz etmiş!.
16.11.2020
A+
A-

Şanlıurfa Barosu Başkanı Abdullah Öncel, gönül ilişkisi yaşadığı stajyer avukat D.A. kendisinden yarılınca yapmadığını bırakmadı. Öncel, farklı numaralardan mesajlar atıp taciz etti. D.A. her seferinde bu numaraları engelledi. Öncel, bu süreçte 100’e yakın numara üzerinden tacizi sürdürdü. Bir mesajında, “Param çok 100 kart aldım, engellesen de önüne geçemezsin” dedi. D.A. takip edilince evini değiştirdi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Şanlıurfa Baro Başkanı Abdullah Öncel, iddialara göre baroya kayıtlı stajyer avukat D.A. ile uzun süreli gönül ilişkisi yaşadı. D.A., Mart 2019’da Öncel’e ayrılmak istediğini söyledi. Ne olduysa bundan sonra başladı. Israrcı olan Öncel farklı numaralardan D.A.’ya mesajlar attı. D.A. her seferinde bu numaraları engelledi. Ancak Öncel, bu süreçte 100’e yakın numara üzerinden tacizini sürdürdü. Öncel, D.A.’ya gönderdiği bir mesajında, “Benim param çok, 100 kart aldım, engellesen de bunun önüne geçemezsin” dedi.

Açmazsan stajın iptal

Söz konusu mesajlara göre Öncel, evine kimlerin gelip gittiğine kadar D.A.’nın özel hayatını adım adım takip etti. D.A. evini değiştirse de Öncel’in tacizinden kurtulamadı. Öncel attığı mesajlarda küfür ve hakaretler savurduğu D.A.’yı stajıyla da tehdit etti. Bir mesajında “Sizin tüm yaptıklarınıza rağmen staj dosyanızı iptal etmemiştim. Ama bugün yaptığınız bardağı gerçekten taşırdı” diyen Öncel farklı bir numaradan attığı mesajda ise “D. Hanım telefona cevap verin, ona göre stajınızı iptal edeceğim. Staj iptal olursa bir daha bir yere başvuramazsın” ifadelerini kullandı.

Adı listeden çıkarıldı

Hakaret ve tehditlerden usanan kadın, Öncel’e “Savcılığa veriyorum telefonumu, adliyedeyim. Artık seninle devlet uğraşsın, ben tükendim” diye mesaj atmış. Öncel “Ne yaparsan yap” karşılığını verince D.A., “Tarihte ilk defa cezaevine giren baro başkanı olacaksın” mesajını göndermiş. Öncel baronun resmi Twitter hesabından D.A.’yı engelledi.

Staj sürecinde alması gereken zorunlu eğitim D.A.’ya bildirilmedi. Adı stajyer avukat listesinde yer almayan D.A., “Şanlıurfa Barosu Staj Eğitim Kurulu” adıyla oluşturulan WhatsApp grubuna da dahil edilmedi.

Öncel’e suç duyurusu

Şanlıurfa Baro Başkanı Abdullah Öncel’in tehdit ve hakaretlerinden kurtulamayan D.A., Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na “Kişilerin huzur ve sükununu bozma”“İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme” suçlarından suç duyurusunda bulundu. Öncel hakkında ayrıca uzaklaştırma kararı verilmesini de talep eden D.A., şunları kaydetti: “(..) farklı numaralardan arayıp, huzursuzluk yaratarak ruhsal dinginliğimi bozmaktadır. (..) görevinin verdiği nüfuz sayesinde kendisine makamından dolayı sert müdahalede bulunamadığımı bildiğinden, beni rahatlıkla arayabilmekte, özgürlük alanlarıma, düşünce, kanaat ve davranışlarıma dilediği gibi müdahale etmektedir. (..)”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.