Site Rengi

HABER ÖZETİ
Maduro ve eşi yarın Federal Mahkeme’de hakim karşısına çıkıyor..
ABD Venezuela’ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları paylaştı..
ABD’nin kaçırdığı Maduro’nun ilk fotoğrafı yayınlandı..
ABD’den Venezuela işgâli sonrası Küba ve İran’da gözdağı mesajı!.
Venezuela’nın kukla siyasetçisi ABD’ye “Emrinizdeyim” mesajını anında verdi!.
ABD’li kongre üyesinden olay açıklama: Dünyanın En Büyük Petrol Rezervi Bizim Olacak!.
Trump Maduro ile eşini ele geçirdiklerini açıkladı!.
200 bin TL üzerindeki transferlerde açıklama şartına erteleme..
Venezuela‘ya karadan da müdahale başladı..
CHP’den istifa eden Mersin milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
Maduro’dan ilk açıklama: ABD Petrol ve Madenlerimizi Ele Geçiremeyecek!.
Venezuela’da seferberlik ilan edildi!.
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
Altın ve gümüş yeni yıla yükselişle başladı..
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Başınızı ezecek” diyen Yemenli aktivist Esaat El Şarii: “Erdoğan geliyor bekleyin!.”

“Başınızı ezecek” diyen Yemenli aktivist Esaat El Şarii: “Erdoğan geliyor bekleyin!.”
25.05.2020
A+
A-

Yemenli aktivist Esaat El Şarii, “Yakın bir zamanda semalarımızda Türk Bayraktarı’nı göreceğiz inşallah. BAE ve Suudluların tüm densizlerini yerle bir edecek. Allah’ın izniyle gelecek Türklerindir, Osmanlılarındır.” ifadelerini kullandı.

'Başınızı ezecek' diyen Yemenli aktivist Esaat El Şarii: Erdoğan geliyor bekleyin

Yemenli aktivist Esaat El Şarii, “Yakın bir zamanda semalarımızda Türk Bayraktarı’nı göreceğiz inşallah. BAE ve Suudluların tüm densizlerini yerle bir edecek. Allah’ın izniyle gelecek Türklerindir, Osmanlılarındır.” dedi.

“Erdoğan geldiği an sinek uçuramayacaksınız”

Şarii, şu ifadeleri kullandı:

“Dedim ki: Siz de kimsiniz? Babalarınızın burnunu yerde sürtmek için Osmanlı medeniyeti geliyor. Ey Osmanlılar hoş geldiniz. Osmanlının torunu Tayyip Erdoğan hoş geldin. Tayyip Erdoğan bu dönemin Ertuğrul’udur. Bugün Libya’da, yarın Yemen’de de olacaktır inşallah. Geliyor geliyor bekleyin. Vallahi Yemen’de size öyle bir yemek pişirmiş ki sabredin. Ey Suudlular ve BAE sizin de babanızın da Yemen’de başınızı ezecek. Bildiğiniz gibi Erdoğan Somali’de bulunuyor ve Somali ile ilişkileri çok iyi. Askeri alanda da Umman ile Türkiye arasında anlaşma yapılacak. Erdoğan, Yemen’de, Somali’de ve Umman’da bulunduğu an Suudi Arabistan ve BAE bölgede sinek uçuramaz. Vallahi anlaşma sağlanırsa Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Cebel Ali Limanında hayalet dolaşacak.

“Erdoğan geliyor”

Dikkat edin BAE’yi yöneten Al-Zayed ailesinin pisliklerine tarih boyunca şahit olabiliriz. Somali, Cubuti, Yemen ve Umman’da bulunan tüm limanları çalışamaz hale getirdiler. Peki niçin çalışamaz hale getirdiler? Çünkü bu limanlar çalışırsa Cebeli Ali Limanı bertaraf olur. Vallahi kardeşlerim Cebel Ali Limanında bulunan ürünlerin çoğu çürümüş durumda. Liman, resmen mikrop yuvasıdır. Erdoğan geliyor. Ey BAE ve Suudi Arabistan bilin ki gelecek Osmanlılarındır, Osmanlılarındır, Osmanlılarındır.

“Yakın bir zamanda Yemen semalarında Türk Bayraktarı’nı göreceğiz inşallah”

Bir koronavirüs arşınızı sarstı. Öte yandan Erdoğan, bu süreci çok güçlü ve temkinli bir şekilde atlatıyor Maşallah. Geliyor sabredin, sabredin. Libya’da neler olduğunu gördünüz vallahi aynısı Yemen’de de olacak. Ve yakın bir zamanda Yemen semalarında Türk Bayraktarı’nı göreceğiz inşallah. BAE ve Suudluların tüm densizlerini yerle bir edecek. Allah’ın izniyle gelecek Türklerindir, Osmanlılarındır. Kardeşlerim sizi Allah’a emanet ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.