Site Rengi

HABER ÖZETİ
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
İhraç edilen CHP’li delegeden skandal Gülşah Durbay paylaşımı!.
Trump’a Çin şok uyarı: ÇİN İLE SAVAŞA GİRERSEK KAYBEDERİZ!.
CHP’li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti!.
Suriyelilerin dönüşünü hızlandıracak 3 aşamalı plan başladı!.
Kaçarak yurt dışına giden doktorlar tıpış tıpış geri dönmeye başladı!.
Türk baba ve oğlu Monaco prensesinin oğlunu tekme tokat dövdü..
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy cezaevinden açıklama yaptı..
2026’da emlak vergisi 3 katına çıkıyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Filistin’e borcunu ödeme vakti gelmiştir..
Trump Gazze Barış Gücü’nün başına ABD’li generali atayacak..
İSPARK’a yüzde 62 zam!.
Putin’den Trump’ı küplere bindirecek Venezuela açıklaması!.
Sağcılığın ahlaksızlık olduğunu savunan Ahlaksız Enver tutuklandı!.
Merkez Bankası faizi %38’e indirdi..
Orta Doğu’dan umudunu kesen ABD Latin Amerika kaynaklarına göz dikti!.
TBMM’de iğrenç taciz skandalı!.
Eski spikerden Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal iddialar: BU SAPIK HERİFİN TACİZLERİ YÜZÜNDEN KITA DEĞİŞTİRDİM!.
Güllü’yü kızının aşağı attığı TÜBİTAK raporu ile ortaya çıktı!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında ağzıları açık bırakan fuhuş çetesi ve uyuşturucu iddiaları!.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
FED faiz kararını açıkladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Başkan Erdoğan çok sert çıktı! “Türkiye’yi yurt dışına şikayet edenler siz kimin militanısınız?.”

Başkan Erdoğan çok sert çıktı! “Türkiye’yi yurt dışına şikayet edenler siz kimin militanısınız?.”
21.01.2021
A+
A-

Başkan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“Salgının seyrini aşağı yönlü sürdürmesi bize önemli imkanlar verecek gibi görünüyor. Teşkilatlarımızda görev almış ve istikametini unutmamış istisnasız herkesin yeniden partimiz çatısı altında bir araya gelmesini sağlamak mecburiyetindeyiz. Toparlayarak, birleştirerek ve bütünleştirerek işe başlamalıyız.

Önce kendi içimizdeki arkadaşlarımızın gönlünü kazanmazsak milletimizin gönlüne hiç giremeyiz.

2023 seçimlerine güçlü bir teşkilat ve vizyonla hazırlanmayı planlıyoruz. Cumhur İttifakı ile birlikte hem Cumhurbaşkanlığı hem de mecliste zaferle çıkacağız. Bizim hizmet siyasetimiz seçimden seçime değil, yılın her günü çalışmayı gerektirir.

O nedenle altını bir kez daha çiziyorum. Önce kendi kadrolarımızın gönlünü kazanacak, sonra milletimizin gönlüne girerek, hizmet siyasetimizle çok çalışmaya devam edeceğiz.

CHP HALA 3 MAYMUNU OYNUYOR

Taciz ve tecavüz skanadllarının üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen CHP hala 3 maymunu oynuyor. Kendilerine oy vermeyen öğretmeni öğretmen, çiftçiyi çiftçi saymıyorlar. Bu işi ülkemizin güzide bir sanatçısının TV programına çıkanları linç ettirmeye kadar vardırdılar.

SİZ KİMİN MİLİTANISINIZ?

Bu ülkenin askerine, uzman çavuşuna militan diyecek kadar ileri gittiler. Bunlara en güzel cevabı emekli bir astsubayımızın şu sözleri veriyor; Ben Başçavuşum, Uzman Çavuşum. Ben binlerce şehidin kanını alan bayrağıma uzanan ellerin karşısında militanım. Ezana dokunan dillerin karşısında militanım. Çok şükü ülkemin ve milletin militanıyım. Peki siz kimin neyin militanısınız?

Ankara’dan İstanbul’a kol kola yürüyenler, siz kimin ve neyin militanısınız?

Milletimiz bunların hesabını vakti saati geldiğinde size sorar. Bize düşen o gün gelene kadar tüm bu taciz, tecavüz, hırsızlık, ahlaksızlık vakalarının siyasi faturasını CHP’nin önüne koymaya devam etmek.

Merhum Karakoç gibi ifade edecek olursak, “Beden ölür çürür cana bakın siz. Kim kiminle yürür ona bakın siz.”

Yolumuz haktan ve hakikatten yana bakarak hizmet ve eser üretmeyi sürdüreceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşaasını tamamlayana kadar durmayacağız.

EKONOMİDE ATILIM

Bu kriz dönemini, iş adamlarımız, ihracatçılarımız bu kriz dönemini adeta fırsata çevirdi. Hibeden desteğe kadar pek çok uygulama ile milletimizin yanında yer aldığımızı gösterdik. İnşaAllah 2021 yılında çok daha büyük bir atılım gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Yaşadığımız büyüklü küçüklü badireler ülkemizi her türlü krize dayanıklı hale getirdi. Temel hizmetten savunma sanayiine kadar her alanda hedeflerimizi hayata geçirecek seviyeye geldiğimize inanıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.