Site Rengi

HABER ÖZETİ
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
Erdoğan’ın tarihi konuşmasına saatler kaldı..
Pervin Buldan’dan silah bırakma süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Menzil Tarikati’ndeki miras kavgası büyümeye devam ediyor!.
Yiğit Bulut hayatını kaybetti!.
PKK’nın silah bırakacağı tarihi gün geldi..
Bitcoin’den 112 bin dolarlık yeni rekor…
Şile Belediyesi’ndeki 300 milyonluk rüşvet operasyonunun perde arkası!.
MSB’den şehit olan askerlerle ilgili açıklama…
Silah bırakan PKK’lılar ne olacak…
6 ay içerisinde alınmayan araçlar devlet tarafından satışa çıkarılacak!.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken seçim açıklaması…
Türkiye’nin nüfusu 85 milyon 644 bin oldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Başkan Erdoğan’dan ağlak Miçotakis’e sert yanıt! “Çılgın Türkleri iyi tanı! Bana meydan okuma, haddini bil!.”

Başkan Erdoğan’dan ağlak Miçotakis’e sert yanıt! “Çılgın Türkleri iyi tanı! Bana meydan okuma, haddini bil!.”
10.02.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in sözlerine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

“MİÇOTAKİS’E GÖRÜŞEBİLİRİZ DİYORUM, MEYDAN OKUYOR, HADDİNİ BİLECEKSİN!”

Miçotakis’le görüşebiliriz diyorum, baktım şimdi Miçotakis meydan okuyor. İstikşafi toplantılar başladı, ikincisi Atina’da yapılacaktı, Miçotakis meydan okuyor. Biz seninle nasıl bir araya gelelim? Önce haddini bileceksin. Eğer gerçekten bir barış arayışı varsa bana meydan okuma, haddini bil. Haddini bilmezsen o zaman sen masadan kaçtın, biz masadan kaçmadık. Bu şekilde gitmesi halinde seninle masaya oturamayız. Adalarda yaptıklarınız ortada. Neyinize güveniyorsunuz? Desteklere mi güveniyorsanız, buna güveniyorsanız yanılıyorsunuz. Nereden ne gelirse gelsin, Tükiye dimdik ayaktadır, gereğini de yapmasını bilir.

“GÜVENDİĞİN DAĞLARA KAR YAĞDI”

Sen bazı dağlara güveniyorsun, o dağlara kar yağdı, hiçbirinden sana fayda gelmez. Çılgın Türkleri iyi tanıyacaksın.

“KIBRIS’TA İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜMDEN BAŞKA YOL YOK”

Türk tezinin ilk görüşmeleri 1971’e kadar sürdü. Görüşmeler 15 Temmuz 1974 Rum-Yunan darbesi ile son buldu. Kıbrıslı kardeşlerimizin can güvenliği için gerçekleştirdiğimiz Kıbrıs Barış Harekatı ve sonra 1982’te KKTC kuruldu. 1960’larda Kıbrıs Türk tarafına otonomi hakkı bile tanımayan Rumlardı. AB üyeliği perspektifi güçlenince federasyon fikrini savunur görünen Rumlar asıl fikirlerini daha sonra gösterdiler. Amaçları Türkiye’nin üye olmadığı bir AB içinde hakları aşındırarak adayı tek başlarına yönetmekti. Çalışmalarımızı sürdürürken yine Rumlar kayış attı. Kofi Annan ben söz verdim dedi. Bir referandum gerekiyordu, referandumda Türk tarafı olarak soydaşlarımız bu işe yüzde 75 ‘evet’ dedi, Rumlar ise yüzde 65 ‘hayır’ dediler. Bunlara rağmen Güney Kıbrıs AB’ye alındı, Kuzey Kıbrıs ile alınmadı. Bunlar hiçbir zaman sözlerinde durmadı. Bundan sonra da durmayacaklar. Miçotakis’le görüşebiliriz diyorum, baktım şimdi Miçotakis meydan okuyor. İstikşafi toplantılar başladı, ikincisi Atina’da yapılacaktı, Miçotakis meydan okuyor. Biz seninle nasıl bir araya gelelim? Önce haddini bileceksin. Eğer gerçekten bir barış arayışı varsa bana meydan okuma, haddini bil. Haddini bilmezsen o zaman sen masadan kaçtın, biz masadan kaçmadık. Bu şekilde gitmesi halinde seninle masaya oturamayız. Adalarda yaptıklarınız ortada. Neyinize güveniyorsunuz? Desteklere mi güveniyorsanız, buna güveniyorsanız yanılıyorsunuz. Nereden ne gelirse gelsin, Tükiye dimdik ayaktadır, gereğini de yapmasını bilir. Sen bazı dağlara güveniyorsun, o dağlara kar yağdı, hiçbirinden sana fayda gelmez. Çılgın Türkleri iyi tanıyacaksın.

Artık Kıbrıs’ta konuşulacak tek konu iki devletçi çözümdür. Kıbrıs’ta başka çıkış yolu kalmamıştır. Artık federasyon falan yok, geçin o işi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.